Jump to content

b5.5 black

chocko

Postare recomandată

Salutare tuturor, de ieri sunt si eu proprietarul unui passat b5.5 din 2003, 1.9 131 cp, 6+1 trepte. Ceva dotari :

-trapa electrica

-scaune piele+alcantara,incalzite+reglaj electric+memorie

-oglinzi incalzite+reglaj+rabatare electrica

-climatronic

-insertii mahon

-radio/cas+magazie 6cd

-volan piele+comenzi,pilot automat

-comp bord

-4 geamuri electrice

-4 airbag

-torpedou frigorific

-oglinda antiorbire

-cotiera fata/spate

-senzori ploaie,parcare spate

-xenon faza scurta

-proiectoare ceata

-jante aliaj vw 16"

-pachet nichel exterior

-233.000km (asa se sustine, om vedea dupa o diagnoza)

Masina merge bine, urmeaza sa schimb distributia si ambreiajul pt ca imi patineaza dupa care sper sa-mi fac si cateva din mofturi.

Pt cei care aveti sau a-ti condus b5.5 spuneti-mi si mie va rog, cum bat farurile voastre, mie mi se par foarte slabe. Momentan nu am decat pozele din anunt, asa ca ....

post-64159-0-27840700-1350822466_thumb.j

post-64159-0-45694200-1350822470_thumb.j

post-64159-0-07743900-1350822475_thumb.j

post-64159-0-51101200-1350822485_thumb.j

post-64159-0-25030500-1350822491_thumb.j

post-64159-0-87114900-1350822495_thumb.j

post-64159-0-57541100-1350822505_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• chocko

53

• ninu

10

• Muale

8

• nicusor_pintilie

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

nicusor_pintilie

Salut , ai facut o buna achizitie tinand cont de dotarile care le ai prezentat draguta masinuta sa o stapanesti sanatos Drumuri Bune

Link către comentariu

Frumos si dotat "Cocosatul"sa-l rulezi cu placere multi km ca este "tanc".Frurile lumineaza destul de bine dar da-le un polish la exterior cu Xerapol ca se mai matuiesc si dau o lumina laptoasa.Ai lupe pe faruri incearca sa pui becuri xenon noi si se schimba total lumina.

Modificat de calin.g
Link către comentariu

poi asta e si ideea, am deja xenon pe faruri, am sa incerc sapt asta sa merg sa le fac un reglaj, daca nu, am sa schimb becurile

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos pentru multi km.

Legat de xenon, in primul rand eu vad niste condens in farul drept iar farul stang arata matuit. In al doilea rand e vorba de xenon AM, ce ai tu in poza de la avatar e far bi-xenon oem.

Link către comentariu

Frumos passat sa il stapanesti sanatos,problema cu farurile o cam toate passaturile,si eu am xenon si tot nu se vede ca lumea.Asta e,incearca sa le mai polisezi sa le mai reglezi poate o sa vezi ceva mai bine pana la urma.

Link către comentariu

pretul a fost mai mult un schimb, adica un b6 highline din 2006 + 2200e din partea lui, sper sa fi fost un schimb bun

Link către comentariu

Depinde de cum era B6 de dotat si in ce stare mecanica ,dar daca te costa distributia,ambreiajul plus ce mai gasesti pe la ea,antigel,filtre,uleite 1000E,daca te-a avantajat tu stii mai bine,dar diferenta mi se pare mica la cat te costa sa o aduci pe linie.

Modificat de calin.g
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie Chocko! L-ai facut nefericit pe Sorin :) Asteptam sa ne-o prezinti :D Legat de faruri, stiu ce simti, eu abia acum dupa ce le-am schimbat sunt multumit. Polish, folie pe ele (sa nu se mai matuiasca) si becuri de "csenon" noi ar trebui sa rezolve problema.

Link către comentariu

WOW, super frumoasa masina :icon_thumleft: te invidiez maxim pt trapa aia :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Foarte frumoasa si dotata,sa-o stapinesti sanatos,si fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Superba... Imi place.

Vad ca ai oglinzi rabatabile electric. Sa stii ca asta e visul oricarui posesor de B5.5...

Sa o folosesti fara probleme.

Link către comentariu

Salutare,

Pentru mine ar fi trapa electrica Visul oricarui posesor de B5.5 HL ca restul le am :icon_thumleft: . Daca aveai farurile de HL cu semnalizarea pe mijloc si cu faimosul "auto-leveling" vedeai mai bine, eu il am dar tot am probleme cu un far ce ii aburit putin.

Incaodata frumos AVF-ul, sa ai noroc si grija de el.

Have a good time

Link către comentariu

da... aceeasi problema o am si eu cu unul din faruri, mi-ar placea sa fac ceva de genu la faruri, dar la primavara de-acuma, nu ma grabesc. a mai desfacut cineva farurile de b5,cum se procedeaza, trebuie incalzite la cuptor?

post-64159-0-10011900-1354351484_thumb.j

post-64159-0-93655700-1354351502_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare, sunt o gramada de filmulete pe youtube care arata si explica etapele pentru a desface un far complect.

Ar da bine pe passatul tau negru. Eu am avut asa pe golf si arata bestial. Poti incerca dar informeazate cat costa ininate farurile in dezmembrari.

Have a good time

Link către comentariu

tocmai m-am uitat si eu pe youtube, pt a reusi sa incalzesc adezivul ala trenuiesc bagate oleaca la cuptor, vad la primavara ce reusesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!