Jump to content

mk 3-ul meu tdi

gaby22

Postare recomandată

• 1 month later...
  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gaby22

47

• danutzZeu

4

• Alex.

2

• 4dey

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumos golfanul,dar incearca sa faci ceva cu cotiera aia,este din alt film...poate poti adapta una de golf 4,se apropie mult de forma interiorului tau.

ai tambure pe spate la model gt special? :(

brgds

Link către comentariu

..cotiera este din piele,numai ca este un model mai vechi. deocamdata ramane aceiasi, pentru ca-mi este utila , nu stiu daca merge de golf 4. eu nu am vazut. poate daca a-si scoate spatiu de depozitare de sub ia ar arata mai bine...

..cat despre tambure ,nu stiu pe ce modele sau pus , dar sunt noi :) :)

Modificat de gaby22
Link către comentariu

Ma referisem ca trebuia sa ai punte cu discuri pe spate.

Brgds

Link către comentariu

Ca sa fie full mai trebuia sa aiba si trapa si climatronic din ce am vazut eu... Dar oricum e foarte bine cum e acum... Cotiera nu se prea incadreaza in decor...

Un casetofon original nu ar fi rau... Am vazut ca in descriere apare dar in poze e altceva...

Link către comentariu

Am un cas original dar nu prea merge bine pe radio si este chiar unul rar 4x20 gamma

dsc05576.jpg

acum de cateva zile am pus un cd symphony de skoda ,se incadreaza bine si are si afisaj verde .

symphony2.jpg

Modificat de gaby22
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

.... in sfarsit o zi frumoasa cu soare , care nu merita ratata , asa ca am profitat din plin si am facut putina curatenie :)

20130406143654.jpg20130406143628.jpg

Modificat de gaby22
Link către comentariu
  • 1 month later...
JOHN EVO TUNING

Se potriveste bine cu interiorul in caz ca nu ai modificat luminile si a ramas totul oem. Cu radiocasetofunul original ce ai facut, nu il vinzi ? Bafta si km cat incape.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Unul dintre cele mai frumoase golf 3-uri pe care le.am vazut. 

Link către comentariu

Se potriveste bine cu interiorul in caz ca nu ai modificat luminile si a ramas totul oem. Cu radiocasetofunul original ce ai facut, nu il vinzi ? Bafta si km cat incape.

..da se potriveste perfect , nu am schimbat luminile . casetofonul original il mai am ( gamma 4 x 20  cu afisaji lung ) dar face unele figuri i-si pierde frecventa cateodata asa ca nu pot sa-ti vand un lucru stricat .Eu l-am luat de la un "prieten" care nu mi-a zis ca mai face figuri , da de sti cum este cu prietenii.

Felicitari pentru achizitie. Unul dintre cele mai frumoase golf 3-uri pe care le.am vazut. 

..mersi pentru aprecieri, poate ne arati si tu masina ta !!

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Frumos exemplar,felicitari pentru grija care se vede ca o ai pentru el !

Modificat de mabial
Link către comentariu

Cu aia veche ce ai facut? 

ma rugat un coleg sa io pastrez pana la sfarsitul luni ca o vrea el.daca nu o mai ia o pun la vanzare .

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte frumos Golf-ul. Sa-l stapanesti sanatos si sa ai noroc de el! Daca te plictisesti de Carkit anunta-ma. ;) :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!