Jump to content

TOURAN 2010-Blau Metallic BLUEMOTION

peteru

Postare recomandată

Le dai la schimb sau cum? :blink: Ca e a 3-a sau a 4-a pe care o prezinti in decurs de 2 luni cred...

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

Nu vreau sa par rautacios, dar la fel cum au mai zis colegii, e a 3-a sau a 4-a masina care o prezinti. Nu stiu daca ai inteles rostul acestui topic. Iti prezinti masina ta personala, planuri de modificari, ce te incanta la ea, samd. Tu doar trantesti niste poze si 3 vorbe si gata. Si nici macar nu sunt ale tale, doar le aduci si le dai mai departe, nu?

Link către comentariu

E de ceva timp membru. Ar fi trebuit sa stii regulamentul.

Spor la samsarit. E bine ca te-ai specializat pe un model.

Link către comentariu

pai nu vad care este problema!? Nu am pomenit nimic de pret!!Poate ca -mi cumpar una pe saptamana,nu vad care neregula!Repet,nu am spus nicaieri ca este de vanzare!!Cred ca am respectat regulamentul.Crezi ca nu mi-ar fi la fel de usor sa postez in aria vanzari ,sa trec detalii si pret?Cred ca ar fi foarte simplu si sigur acolo ar exista si potentiali clienti! Sa aveti o zi buna!

Modificat de peteru
Link către comentariu

Esti si tu destul de constient ca este cea mai urmarita arie :)

Personal n-am nici un gram de rautate dar undeva in regulament spune ca scopul forumului este de a ne ajuta intre noi, nu unul comercial ;)

Te salut si eu, o zi buna si tie!

Link către comentariu

Pai o fi cea mai urmarita arie,dar daca eu nu pomenesc nimic de vanzare sau pret! Spune, cu ce incalc regulamentul?Poate ca suntem 10 membrii in famile si atunci trebuie sa cumpar 10 masini!!! :lol: :lol: :lol:

Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Pai nu ti-ar fi mai usor sa postezi in sectiunea Vanzari? Acolo nu trebuie sa ai retineri in postarea pretului sau a altor detalii.. Eu cred ca ai fi mai castigat.

Link către comentariu

Acolo poate atrage titlul de comerciant si anumite comisioane :)

Asa, un topic care starneste curiozitatea de a cauta pe autovit e mai ok ;)

Link către comentariu

omul are dreptate...nu a pomenit de pret. nu a spus ca vinde. doar a prezentat vreo 4-5 touran-uri in aria asta :)

sa fim naivi si sa asteptam update-uri despre masini,zic!

Link către comentariu

din moment ce nu le tii mai mult de cateva saptamani chiar nu inteleg de ce te mai obosesti sa le prezinti

Link către comentariu

Toate topicurile tale sunt pentru vanzare si nu reprezinta o prezentare explicita a unei masini personale. Prin urmare se inchid.

Si ca sa nu existe discutii, fac trimitere la art. 30 din regulamentul forumului.

Multumesc.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!