Jump to content

diagnostic motor

vladul
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor.

Am si eu o problema pe care inca nu stiu cum sa o cataloghez. Sa incerc sa o formulez: poate o dumirim impreuna.

Deci, acum vreo doua saptamani mi s-a aprins un indicator pe bord - cel care in franceza se numeste "diagnostic motor" in timp ce mergeam prin oras. A doua zi dimineata s-a stins. Bucuria nu mi-a fost insa lunga.

Astazi in timp ce mergeam cu vreo 60-70 la ora mi s-a aprins din nou impreuna cu alt indicator EPC insa al doilea mi s-a stins in cateva secunde.

Am oprit masina si dupa vreo 5 minute s-a stins si indicatorul de diagnosticare a motorului.

Ce poate fi?

Masina pe care se intampla chestia asta e o ibiza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ar fi mai bine sa faci o diagnoza la motor. Pot fi mai multe cauze pt aprinderea celor doi martori. In principiu, e ceva legat de admisie/evacuare.

Link către comentariu

Vladul, in principiu nu este o problema urgenta - de altfel, indicatoarele mentionate de tine sunt galbene si nu rosii.

cele mai frecvente cauze pt aprinderea acestora sunt erori de la sondele lambda sau EGR. Cert este ca nu vei scapa fara o diagnosticare.

Cauta pe forum si vei gasi diferite subiecte pe tema asta.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Defectiunea respectiva se intampla des. Depinde de benzina si ... nu-i defectiune. E moft. :P

In functie de tara, de calitatea benzinei... Daca nu se repeta des nu intrati in panica, daca se repeta schimbati pompa de un de alimentati... Va recomand numai OMV sau MOL. Restul e risky pentru non-1300.

Defectiunea respectiva se intampla des. Depinde de benzina si ... nu-i defectiune. E moft. In functie de tara, de calitatea benzinei... Daca nu se repeta des nu intrati in panica, daca se repeta schimbati pompa de un de alimentati... Va recomand numai OMV sau MOL. Restul e risky pentru non-1300.

Link către comentariu

OffT: Ne-ai spus de doua ori ca sa bagam mai bine la cap??! :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!