Jump to content

Lupinhio....

cosmindumi87

Postare recomandată

Buna!

Numele meu este Cosmin si de vreo 2 luni conduc un Lupo verde. Masina este fabricatie '99 cu motorul de 1.4 16V benzina si 75 CP. Are aer conditionat, servo si geamuri electrice ceea ce e suficient pentru mine. Mi-a placut mult culoarea cand am vazut-o prima data si parca am ramas setat sa o iau. Prea multe nu am lucrat la ea, am facut schimbul de distributie, ulei si filtre la cumparare am avut o problema la un rulment de la cutie pe unde arunca ulei afara dar s-a rezolvat.

Imi place foarte mult sa o conduc, ii chiar simpatica.

Mi-ar placea :

- o suspenisie sport( sau arcuri)

- set de jante noi

Am reusit sa reconditionez manerele de la usi, incepuse sa sa cojeasca in unele locuri vechea vopsea cauciucata si am vopsit negru interiorul farurilor.

post-78457-0-45356700-1350151800_thumb.j

post-78457-0-14935300-1350151806_thumb.j

post-78457-0-82899700-1350151811_thumb.j

post-78457-0-94847400-1350151819_thumb.j

post-78457-0-13524200-1350151825_thumb.j

Link către comentariu

Foarte bine cade culoare..ai ceva de gand cu ea...! Sa te tina 10000000000000 km de acuma in colo fara probleme :)

Link către comentariu

Butonul actionare geam dreapta nu l-ai rezolvat? Vad ca este lipsa.... :lol:

E frumoasa, sa te bucuri de ea....Cosmine.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri. Ba chiar l-am rezolvat de tot :lol: , ca am reusit sa il distrug. L-am tot frecat pana l-am rupt si acu tre sa cumpar unul nou.

Imi plac foarte mult jantele alea intoarse/dublate am vazut cateva poze un forumul din Uk si arata mortal. As vrea in principal sa o intretin cat mai bine si mi-ar placea ceva modificari de genul celor din poze:

post-78457-0-90924800-1350213777_thumb.j

post-78457-0-43410800-1350213789_thumb.j

post-78457-0-48728900-1350213808_thumb.j

Link către comentariu

,,si mi-ar placea ceva modificari de genul celor din poze" : ok

Cosmine, uite ce proiect am gasit pentru buburuza ta:

Ce zici? Am sa vad asa ceva cat de curand prin Cluj? :lol:

post-25544-0-36624600-1350227963_thumb.j

Modificat de carmina
Link către comentariu

grila de audi nu prea merge...dar asta e parerea mea binenteles.

In schimb cel verde cu jante negre este absolut perfect.

Felicitari pentru masina si km fara numar!

Toate bune.

Dorin

Link către comentariu

@carmina Cred ca numa daca mi-l face cineva cadou :icon_cheesygrin: . Imi place badboy-ul dar bara cu grila de audi nu prea ma coafeaza. Imi place ceva cat mai apropiat de OEM.

Si mie imi place cel verde cu jante negre dar si cel albastru ce jantele albe..da de fapt ce nu imi place..toate imi plac.

Chiar am ochit zilele trecute inca doua lupouri la fel de verzi ca al meu prin Cluj, toate conduse de domnisoare.

Oare ii vreo conspiratie?

Link către comentariu

Cosmine, pot sa te ajut pentru ambele variante....si cea verde si cea albastra.

Eu stiu asa: daca te lovesti de ceva se invineteste...adica te albastresti sau inverzesti :lol: Asa este?

Sa imi spui zona in care sta parcata masinuta, o sa am grija cu vipera asta mare a mea, sa le scot exact la culoare, daca o vei parca lateral, o sa ai si jantele intoarse.... :lol:

Ce zici?

Link către comentariu

:lol: ca mi-o dat lacrimile :mop: ...de bucurie. Numa sa ai grija sa nu iti deie : 'New hardware installed' cand ii sucesti jantele.

Link către comentariu

:lol: cunosc bancul.....

Hai ca am ,,sters-o" nu vreau sa iti stric prezentarea.

Dar te rog sa nu uiti ce ti-am spus....ok? :lol:

Modificat de carmina
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare! Oare se potrivesc cauciucuri de 175/65/14 pe masina mea? Acuma am 185/55/14 si ma gandeam sa nu frece.

Modificat de cosmindumi87
Link către comentariu
  • 3 months later...

Salutare!

Pun si eu doua poze cu bondarul dupa ce i-am tras o spalatura, din pacate o inceput sa ninga exact cand am terminat eu. 

As vrea sa imi retapitez fetele de usi, am ceva material, daca stiti vreun topic bun de DIY legat de chestia asta va rog sa mi-l recomandati.

post-78457-0-78121300-1360494870_thumb.j

post-78457-0-77892900-1360494876_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare!

Am achizitionat un set de jante aliaj pe 14 care imi plac. Capacele trebui un pic aranjate si saboti spate, numai acum cand am pus jantele sus am vazut ce "faini" is. 

Ma gandesc sa cobor un pic garda la sol ca acuma ii un mic tractoras. Pot achizitiona un set de arcuri sport H&R la un pret bun. Ce parere aveti?

Un weekend fain!

post-78457-0-52831700-1361620946_thumb.j

post-78457-0-05570300-1361620956_thumb.j

Link către comentariu

Imi plac si mie, nu numai tie... :winter:

Mie imi place greierele asta, ca e asa mititel..ce vreau sa te intreb: iti trebuie permis de conducere pentru masinuta asta? :winter:

Bine, glumesc Cosmine...e frumoasa foc, da, poti umbla si pe la arcuri etc.

Modificat de carmina
Link către comentariu

Mersi carmina!

Ii fain ca nu prea te opreste politia in masina asta :)).

Din cate am citit si auzit arcurile sport uzeaza prematur amortizoare stock. Recent am facut test de amortizoare pentru ca auzeam un scartait pe partea dreapta spate cand luam curbe sau mergeam pe ceva denivelari.

La test au iesit cele fata unul 85% celalalt 87% si pe spate 83% si cel dreapta care il banuiam ca vrea sa deie bir cu fugiti 74%. Am inteles ca arcurile ce vreau sa le achizitionez iti dau drop de apox 40mm.

Ma gandesc sa nu zdobresc de tot amortizoare, nu ar fi mare paguba ca oricum urmeaza inlocuite pe spate.

O seara faina!

Link către comentariu

misto masinuta , sa-ti traiasca .. de ce nu incerci sa schimbi tamburii spate cu discuri .. cauta in schrot polo 9n si totul e plug'n play !  discurile intra pe fuzeta si in spate pe punde ai locul unde se pot prinde etrierii ..

Bafta cu masinuta

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri!

Mersi de sfat, chiar nu am stiut ca se potrivesc dicurile de pe 9n. Am cautat si gasit in aria fabia1 un tutorial de schimbare a tamburilor cu discuri. Is sigur ca dupa montare nu o sa m-ai fie prezenta senzatia de franat cu bara fata si mai putin balans.

Din pacate anul asta se anunta destul de auster, incerc sa fac cat mai multe chesti dintr-o lista mai lunga de "things to do".

Imi place mult beetle-ul tau, ii super faina jucaria!

Modificat de cosmindumi87
Link către comentariu

Multumesc si eu de aprecieri .. e insa masinuta sotiei .. cat despre discuri .. eu am facut chestia asta ,drept e ca la 9n .. dar puntea sapate e comuna lupo, polo 6n2,9n, 9n3, fox ..

am fost in schrot si am cautat o punte avariata .. dar care sa aibe discuri si placute bune .. am dat 300 de ron pe tot .. si inca 100 pt lichidul de frana si aerisit ..dupa .. a fost mult mai ferma franarea

iar lookul masinii s-a schimbat ( jante pe 16 " )

Hai noroc

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Multumesc! 

Am am ca si ea are grija de mine! 

Link către comentariu

:winter: Nu cred ca  buburuza aia mica are grija de tine.

Sau are grija....dar de buzunarele tale, Cosmine. :winter:

Ce ai mai facut pe la ea?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!