Jump to content

Audi A5 - 2.0 TFSi - 211CP

Alexx_22

Postare recomandată

In legatura cu apa care ti-a intrat. Si eu patesc acelas lucru am inteles ca e un lucru comun la masinile care nu au rama la geam.

Eu mereu ii zic baiatului care imi spala masina sa imi dea cu jetul din fara spre spate nu invers. Incearca asa daca iti mai intra nu stiu ce sa zic....

Link către comentariu
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alexx_22

28

• ANdi B.

9

• Megatron

4

• The_Ego

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

In legatura cu apa care ti-a intrat. Si eu patesc acelas lucru am inteles ca e un lucru comun la masinile care nu au rama la geam.

Nu e un lucru comun, nu e normal sa se intample asa. Stiu destule masini cu usi fara rama si nu au astfel de probleme.

Alex, poate masina a avut un incident, au fost schimbate geamurile si nu au mai fost aranjate bine.

Link către comentariu

O accelerezi si de ex, de la 40km pana la 80-90km , nu am văzut sa se miste acul la turatii .

Atunci sigur este multitronic.

Sper ca nu am luat teapa cu multitroniul asta ...

Tepele au fost date cu Multitronic-ul vechi, pe masinile din generatia 2002-2005. Atunci picau cutiile pe capete, mai ales pe A6 si A4 cu motoare 2.5TDI, care au un cuplu mare. De atunci s-a schimbat treaba. Audi lauda cutia Multitronic si lumea cumpara. Am vazut ca pe Audipassion sunt foarte multe masini cu Multitronic, lumea nu isi face prea mari griji ca s-ar strica. In ultima vreme mai ales, au inceput sa apara plin de A6 2012 cu motoare de 3.0TDI 204CP Multitronic. Eu zic ca daca ii faci reviziile la timp, adica la fiecare 60.000km, poate sa o duca mult si bine fara probleme.

Link către comentariu

Nu e un lucru comun, nu e normal sa se intample asa. Stiu destule masini cu usi fara rama si nu au astfel de probleme.

Alex, poate masina a avut un incident, au fost schimbate geamurile si nu au mai fost aranjate bine.

Așa e , nu e normal ! La a3 Cabrio nu mi intra!

Teff , dacă e valabilă treaba cu seria la geamuri , toate au aceeași serie ....

LE:

|De la Midocar mi-a spus ca este multritronic, de la PB am primit alt raspuns...!

post-31006-0-10790900-1350456073_thumb.p

Modificat de Alexx_22
Link către comentariu

Tare rau unu zice asa altu zice asa. Ma intreb cand faci revizia la cutie oare o sa aibe idee pt ce cutie face revizia? :))

Link către comentariu

Uita-te atent la video-ul pus de The_Ego mai sus. Daca acul de la turometru face si la tine tot asa cand accelerezi la maxim sigur este Multitronic.

Link către comentariu

TESS Brasov, Mi-au spus ca este multitronic cod AAW !

LE: Atentie :))

Nurvil - Tiptronic ( la telefon) ,si am cerut un email pe care l-am si primit, il atasez mai jos.

LE2:

M-a sunat de la Porsche ( Tel0372.139611 ) sa-mi spuna ca au discutat si cu cei de la service si cutia este tiptronic si ca nu trebuie sa schimb uleiul la 60.000 km.

Acum pe bune, mi-am cumparat avion, masina asta chiar nu este la fel pt. toate reprezentantele?

LE3:

EuroTehnoGroup dealer Audi

BUNA ZIUA!

AM SA VA RASPUND PUNCTUAL LA SOLICITAREA DVS.

CUTIE DE VITEZA MULTITRONIC CU 8 TREPTE- TRACTIUNE FATA.

CUTIE DE VITEZA CU INTERVAL DE INTRETINERE –INLOCUIRE ULEI LA FIECARE 60.000KM.

CANTITATE DE UMPLERE 5L.

1L ULEI -108.00 RON CU TVA –STOC MOMENTAN –O-COMANDA –TERMEN DE APROVIZIONARE CCA3 ZILE.

MANOPERA INLOCUIRE ULEI C/V-CCA 165.00 RON.

TIMP EXECUTIE EFECTIV CCA 1 ½ H.LUCRAREA SE POATE EXECUTA DUPA CE TEMPERATURA ULEIULUI AJUNGE LA CCA 35 GRADE.

PENTRU ORICE ALTA INFORMATIE VA STAU LA DISPOZITIE INCLUSIV TELEFONIC-0732 006 438

VA MULTUMESC!

Marian Anutescu

Consilier service

Euro Tehno Group

Bd. Petrochimistilor Nr. 34

Pitesti, Arges, Romania

LE4:

Alt email de la Nurvil ( se bat in cap in cap doua persoane diferite de la Nurvil, unul zice tiptronic, altul multitronic )

Buna ziua!

Masina dumneavoastra este echipata cu o cutie de viteza : Cutie de viteze multitronic 0AW, Simbolizare cutie de viteza.

Conform table de intretinere, uleiul se schimba la maxim 60 000 km.

MASINA ARE TRACTIUNE FATA.

Multumesc,

Cu stima,

Mircea Boncea

Director Service

Nurvil Audi

Str. Strandului, 52A

240501, Rm Valcea

IMAGE0110.PDF

Modificat de Alexx_22
Link către comentariu

Sa nu iti placa sa traiesti in tara asta!bine ca nu este manuala.

Brgds

Link către comentariu

Se poate sa fie eroare in sisteme, de aici si confuzia.

Multitronic-ul este usor de recunoscut, cum ti-au zis si colegii mai sus, cand accelerezi turatia ramane constanta.

Poti sa mai incerci sa muti cutia in manual si sa vezi cate trepte ai...de acolo iti dai seama ce cutie este. Eu zic ca este Multitronic, fara sa verific nimic. :lol: Ramane de vazut!

Link către comentariu

foarte comica treaba cu cutia :), mie mi-ar placea sa fie tiptronic, nu imi place deloc multitronic-ul, desi cred ca este cea din urma din cauza FWD....bafta la ghicit :) !

Link către comentariu

Comica , Comica insa dacă intrebam doar la Porsche si mergeam pe ideea ca nu trebuie sa schimb nimic , oare c

Link către comentariu

Lasa ca nu e dracul chiar asa de rau, e totusi A5, cu tiptronic, multitronic,S-tronic sau servotronic, nu conteaza. Eu zic sa schimbi chederul si o sa scapi de apa.

Iar faza cu cheia pe usa...cred ca daca aveai Porsche tot acolo era zgarietura, oamenii sunt invidiosi, n-ai ce face.

Sa te bucuri de ea, este o masina frumoasa, restul sunt Can-can ;)

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Vreau sa inchei subiectul cutiei de viteze :) Am trimis un email la Audi in Germania iar ei l-au redirectionat in Romania si am primit urmatorul raspuns:

Buna ziua,

Mesajul dumneavoastra transmis in atentia AUDI AG a fost inainat catre SC Porsche Romania SRL in calitate de importator general al marcii AUDI in Romania.

Va multumim pentru mesaj si va asiguram ca acesta este foarte important pentru noi in procesul de imbunatatire a calitatii serviciilor si produselor.

In ceea ce priveste solicitarea dumneavoastra va informam ca tipul de cutie de viteze ce echipeaza autoturismul WAUZZZ8T89A055686 este multitronic. Tiptronic nu este un model de cutie de viteze ci o functie a cutiilor de viteze automate din grupul VW, care permite si selectarea treptei de viteze manual.

Va multumim pentru incredere si va asiguram de intreg suportul necesar prin intermediul retelei de service autorizate AUDI.

Cu stima,

Radu PETRICA

Customer Care - technical adviser

Departament Tehnic

PORSCHE Romania S.R.L.

Tel.: +40 21 208 37 58

Fax.: +40 21 203 29 22

e-mail: Radu.Petrica@porsche.ro

-----------------------------------------

Legat de masina zgariata : Toata strada a fost tinta lor, se pare ca eu am scapat cel mai ieftin , cu putin polish aproape ca nici nu se mai vede.

post-31006-0-06365400-1350548287_thumb.j

post-31006-0-31940100-1350548298_thumb.j

post-31006-0-91949200-1350548307_thumb.j

post-31006-0-63713800-1350548350_thumb.j

post-31006-0-07415100-1350548370_thumb.j

post-31006-0-27083700-1350548395_thumb.j

post-31006-0-29290800-1350548417_thumb.j

Link către comentariu

Mai mult ca sigur a fost mana unor copii ametiti de alcool. Niciun om intreg la minte nu se apuca sa-si etaleze talentul la desen impregnand "P**A" cu cheia pe masina unui necunoscut.

Nu sunt camere pe unde-ti lasi masina?

Link către comentariu

Mai mult ca sigur a fost mana unor copii ametiti de alcool. Niciun om intreg la minte nu se apuca sa-si etaleze talentul la desen impregnand "P**A" cu cheia pe masina unui necunoscut.

Nu sunt camere pe unde-ti lasi masina?

Nu. Cred ca au facut pe timpul zilei, cand au iesit de la scoala.Eu nu las masina pe strada asta insa atunci am parcat pt cateva ore pe timpul zilei se conf faptul ca masina era pe langa gard si au zgariat partea pasagerului. Noaptea o las in alt loc unde nu am avut probleme cu nici o masina pana acum.

Link către comentariu

Tiptronic nu este un model de cutie de viteze ci o functie a cutiilor de viteze automate din grupul VW, care permite si selectarea treptei de viteze manual.

Va multumim pentru incredere si va asiguram de intreg suportul necesar prin intermediul retelei de service autorizate AUDI.

Unde or primi training oamenii astia dumnezeule? O fi acelasi gen de gigel ca cel de la midocar care mi-a zis mie la test-drive sa nu mai trec de 3000rpm cu diesel ca oricum nu mai trage acolo si mai si stric motorul...

Link către comentariu

@Ice_2k , tocmai asta mă face sa mă plimb puțin pana in Germania si sa-i fac revizia. Mă trezesc cu ulei de masline la cutie .

Astăzi la midocar otopeni am cerut un litru de ulei pt motor sa completez puțin si mi-a oferit 5w-40 si am cerut 5w-30 si ăla a zis ... Vezi ca nu ești in Germania !

Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu am mai postat de mult insa nu am facut nicio schimbare la masina.

Am deja 45.300Km si sunt multumit , momentan !

La Multi Ani !

post-31006-0-74559500-1357123847_thumb.j

Modificat de Alexx_22
Link către comentariu

La masina asta totul este frumos, nu prea ai ce schimbari sa-i faci! Multi km fara incidente! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!