Jump to content

Audi A5 - 2.0 TFSi - 211CP

Alexx_22

Postare recomandată

Va salut,

In urma discutiilor de aici , cei drept putine , m-am oprit la aceasta masina.

Audi A5 Coupe , 2.0TFSi , 211CP , an 2009, 40.500 Km, achizitionata de AICI

Cateva dintre dotari sunt:

• Bi-Xenon plus
  • LED-uri
  • Scaune incalzite
  • Oglinzi incalzite si rabatabile electric
  • Jaluzea actionata electric pentru luneta
  • Senzori parcare fata/spate cu "masina" afisata pe display
  • Bluetooth
  • Senzori presiune
  • Senzori ploaie
  • Cruise control

Probabil mai sunt si-mi scapa sau nu le stiu eu.

Per total sunt multumit de masina, momentan este cu Nr. rosii, pana imi vine randul la RAR.

Sistemul audio fiind concert, este cam slabut dar merge si asa.

Cateva poze facute pe drum...!

Acum, legat de cutie, la ei scria multitronic... oricum isi face bine treaba cand este folosita pe S :-)

post-31006-0-73578100-1350039346_thumb.j

post-31006-0-03018500-1350039372_thumb.j

post-31006-0-27393500-1350039395_thumb.j

post-31006-0-14781000-1350039421_thumb.j

post-31006-0-80755600-1350039429_thumb.j

post-31006-0-85093700-1350039445_thumb.j

post-31006-0-91582800-1350039489_thumb.j

post-31006-0-18927700-1350039510_thumb.j

post-31006-0-54503100-1350039566_thumb.j

post-31006-0-82233600-1350039922_thumb.j

post-31006-0-31352400-1350039933_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alexx_22

28

• ANdi B.

9

• Megatron

4

• The_Ego

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

e fain Multitronicul ... cutie CVT. Nu are trepte de viteza, pur si simplu creste viteza chiar si la turatie constanta a motorului

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Frumusica masina dar cred ca as fi ales alta culoare in interior.. Jantele trebuie pastrate pt iarna si sa pui ceva frumos la primavara. In rest..admisie,evacuare,soft si benzina multa :) Sa o conduci sanatos!

Link către comentariu

Mulțumesc frumos !

Uitasem de servotronic , nu stiu dacă e standard sau nu .

Sa știi ca interiorul este mult , mult mai închis in realitate decât in poze si nu am mai vrut piele la interior. Am avut pe BMW si mi-a ajuns !

Acum sincer , cât de mult imi place cutia la cei 211cp nu mă mai interesează consumul.

E90-ul , 2.0 150cp lua 11L in buc , asta merita si ea 2-3l in plus.

e fain Multitronicul ... cutie CVT. Nu are trepte de viteza, pur si simplu creste viteza chiar si la turatie constanta a motorului

App, eu nu am gasit ( poate nu am cautat bine) pe forum un topic de cum se conduce corect o cutie Multitronic.

E bine sa fie tinuta in S in oras?

Modificat de Alexx_22
Link către comentariu

Draguta masina :) Sa o stapanesti sanatos!si fara incidente!

Multitronic cu 8 trepte, dar fara navi... pacat, avea nevoie o navigatie

PS: Nu ma mai evita cand ma vezi in trafic sau la Habana ;)

Link către comentariu

Sa o conduci cu placere pt multi km de acum incolo. Motorul este ceea ce trebuie :D

Jantele sper ca vor ramane de iarna pt ca sunt mult prea mici si bagate in interior. Pacat ca are doar climatic si radio concert :(

Link către comentariu

Draguta masina :) Sa o stapanesti sanatos!si fara incidente!

Multitronic cu 8 trepte, dar fara navi... pacat, avea nevoie o navigatie

PS: Nu ma mai evita cand ma vezi in trafic sau la Habana ;)

Am luat una in ce bani aveam disponibili, dec

Modificat de Alexx_22
Link către comentariu

Sa o conduci cu placere pt multi km de acum incolo. Motorul este ceea ce trebuie :D

Jantele sper ca vor ramane de iarna pt ca sunt mult prea mici si bagate in interior. Pacat ca are doar climatic si radio concert :(

Mersi. Da, jantele raman pe ea pana prin Februarie la sfarsit.

Climatic ... nu e foc, insa Audi concert da, este o diferenta foarte mare insa am explicat mai sus, aveam de ales intre a lua masina de la vreun Turc din parc auto cu 140K km sau de la reprezentanta Audi cu 40k km.

Link către comentariu

App, eu nu am gasit ( poate nu am cautat bine) pe forum un topic de cum se conduce corect o cutie Multitronic.

E bine sa fie tinuta in S in oras?

doar consumul are de suferit cand o tii pe S (tine motorul mai turat) , in rest... nu are nimic cutia.

Link către comentariu

E o alegere f buna si ma bucur ca mai sunt oameni care gandesc la fel ca mine, mai bine o masina mai slab dotata dar cu putini km si reali in defavoarea unei masini ultra dotate cu multi km si nici aia reali.

Interesanta combinatia 2.0TFSI cu multitronic. Destul de rara, de obicei e fie cu S-tronic, fie manuala. Quattro oricum nu merge cu multitronic.

Link către comentariu
costyserbanescu

sa o stapanesti sanatos cati mai multi km fara evenimente neplacute . arata foarte bine ;)

Link către comentariu

nu este motorul de GTI chiar daca are aceeasi putere este alt motor care are tehnologia valvelift.

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

nu este motorul de GTI chiar daca are aceeasi putere este alt motor care are tehnologia valvelift.

Din cate stiu Valvelift a aparut pe final de 2011, nu? :-? Masina prezentata aici este din 2009

Modificat de TEFF
Link către comentariu

E o alegere f buna si ma bucur ca mai sunt oameni care gandesc la fel ca mine, mai bine o masina mai slab dotata dar cu putini km si reali in defavoarea unei masini ultra dotate cu multi km si nici aia reali.

Interesanta combinatia 2.0TFSI cu multitronic. Destul de rara, de obicei e fie cu S-tronic, fie manuala. Quattro oricum nu merge cu multitronic.

Eu zic ca are minimul necesar !

Modificat de Alexx_22
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si culoarea frendly la detaling/praf , multi km fara probleme !

Frumos coupe...motorul de pe GTI e bestial...! Sa o stapanesti sanatos!

sa o stapanesti sanatos cati mai multi km fara evenimente neplacute . arata foarte bine ;)

Multumesc frumos .

Link către comentariu

motorul 2.0 tfsi care este pe A4/5/6 este total diferit fata de cel produs de Volkswagen.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!