Jump to content

Fabia cu motor 1.2 HTP

scaevola
 Share

Postare recomandată

nu stiu cum fabia 1.2 o duc la 78CP, iar polo 1.2 il duc la doar 74CP....

Oricum mi se pare cam scump. Am inteles ca pretul e undeva peste 300 euro.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BogMW

28

• DRAPAR

25

• bebeko

24

• stefan_ieu

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pretul este putin cam mare cei drept - 375 euro, dar daca si fac ceea ce zic , eu cred ca merita ... :lol:

Modificat de DRAPAR
Quote excesiv
Link către comentariu

@bebeko: Acel surplus de CP si Nm completeaza tuning-ul optic :lol:

Link către comentariu

Drapar, de ce esti rau ... :huh: Chiar daca in realitate nu se simt prea mult acei caluti in plus, sigur orgoliul meu are sa fie incantat ca am o masina chip-uita .... :huh:

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Hai helau la toata lumea!

Am cumparat o fabia TDF 1.2 HTP acum 3 saptamani. Am facut cu ea 1450 de km si sunt f multumit. Eu vin dupa o dacie din 2001 si caii putere ma satisfac sincer. [ca tot era vb de cai putere]. Multi se plang de consum, adaugand cai putere presupun ca se adauga si ceva la consum, deci... Referitor la consum am inteles ca trebuie sa fie mare pana se termina rodaju. eu in astia 1400 de km am un consum mediu de 7.2 %. eu zic ca e acceptabil. Consumul a inceput deja sa scada si cred ca o sa o mai faca [in oras ca in afara nu cred ca mai are cum], zic asta pt ca in prima sapt am facut un drum ploiesti-bucuresti si mi`a papat 6.7%. Duminica trecuta am fost la tara [Zimnicea] si mi`a luat 5.1 %. Consumul in afara e foarte satisfacator pt mine si sincer fata de dacia de pe care vin se infige destul de bine. In oras consumu e de 7.5-9.2% depinzand de trafic.

Multa bafta! :P

Link către comentariu

Dupa un chip consumul deobicei scade , nu creste :icon_thumright: Am sa ma interesez mai indeaproape la cei de pe chiptuning.ro ( cost 220 euro si cred ca ar merita ... )

Ce masina e asta TDF ???

Modificat de bebeko
Link către comentariu

TDF = echipare Tour De France (datorita sponsorizarii Turului Frantei la ciclism de catre Skoda) :icon_thumright:

Link către comentariu

Dupa un chip consumul deobicei scade , nu creste

Nu va bazati foarte mult pe asta :icon_thumright: Sa cresti un pic puterea unui motor prin injectarea de mai mult combustibil sau cresterea presiunii in turbo (unde e cazul) e una, sa-i imbunatatesti randamentul este cu totul alta poveste. Experienta proprie imi spune ca nu exista o modificare sensibila a consumului dupa chip-tuning (decat poate in sus, proportional cu greutatea talpii), cred ca e mai mult vorba de placebo.

Link către comentariu

am si eu 2 intrebari...

1. De la ce vine HTP?! mi`a mai zis cineva odata dar am uitat

2. Ce inseamna Vag Com? sau ceva de genu. am tot vazut pe forum vorbindu`se despre si nu prea stiu ce e...

multumesc anticipat!

Link către comentariu

1. HTP inseamna (strangely enough :blink: High Torque Performance

2. Vag-com-ul este un program care prin intermediul unei interfete se conecteaza la diverse module ale masinii cu scopul diagnozei si al efectuarii unor adaptari

Link către comentariu

Multumesc Ice. Nu ma asteptam la asa promptitudine.

chiar ca e ciudata chestia... HTP... cine ar fi crezut? :blink:

Link către comentariu

e vorba de faptul ca are un cuplu relativ mare raportat la puterea maxima... ca atare un raspuns ceva mai prompt un pic mai jos in ture... dar totusi... "performance"... :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu zic ca motorul trage destul pt cei 64CP pe care ii are.

Link către comentariu

Tocmai mi-am luat si eu o Fabie cu motor de 1.2 64cp pt ca nu se mai fabrica de 55 si nu mai aveau nu am avut ce face si mi-am luat de 64 fiind mai scump dar zic ca e de bine.

Masinuta merge ireprosabil, pana in 80km/h se infige foarte bine cand sare de 100 se simte lipsa calutilor, dar pt mine este exact cat imi trebuie, nu am stil de mers sportiv ,nu o alerg, per total sunt super multumit.

Conteaza f mult si ce istoric al masinilor conduse ai ca daca ai mers cu masini puternice si te urci la volanul uneia cu mai putina putere e normal sa ti se para lenesa, dar daca te dai jos dintr-o dacie sau alta masina mai slaba, ai o impresie mult mai placuta, de aceea se si explica contradictiile unora de aici de pe forum.

Modificat de holo
Link către comentariu

yup..perfect de acord cu holo. Pai am avut numa Dacii pana acu - desi tanjesc dupa Daciuta mea Sport din '87. 1400 cmc, 5 trepte... Am facut Cielo la demaraj cu ea. Mergea dupa 19 ani cu 130-145 km/h... Da pacat ca era ciur de rugina - boala Daciei (hihi, in curand si a Loganului ca deh-lucru romanesc este...)

:icon_thumright: patriotismul asta.... :blink:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Tocmai mi-am ridicat Fabiutza, bestiala , ma simt super in ea ,materialele sunt de buna calitate si finisaje calumea. Am mers destul cu ea mai mult prin orash ca nu e inca inmatriculata si merge perfect exact cum ma asteptam . Trebuie sa ma obishnuiesc putin cu ea ca e putin mai mare decat vechiul Tico :) iar Motorul de 64 de cai isi face treaba foarte bine.

Intrebare putzin offtopic. Pt inmatricularea masini fiind noua cat timp dureaza si ce acte imi trebuie ?

Link către comentariu

am cautat si nu mi-a iesit articolul respectiv. Multzam de link oricum ;)

Link către comentariu

As dori sa-i intreb pe cei care au facut revizia la Fabia 1.2 HTP 64 CP cu consumabilele lor ce au luat, de unde au luat si cam cu cu ce pret: ulei, filtru ulei, filtru aer, (filtru polen), filtru benzina.

Nu am gasit un topic separat si am zis sa nu fac unul nou pentru asta. Multumesc.

Link către comentariu

Ice2K .. e vorba de High Torque Power .. nu performance :icon_thumright: !

Despre revizie pentru 1.2 HTP : aici

Enjoy !

Link către comentariu

Mi se pare destul de bun motorul asta, bineinteles pentru ce a fost creat: orasul. O misiune incheiata cu succes din partea celor de la Skoda care au vrut sa imbine consumul mic cu fiabilitatea in trafic (depasiri, viteza etc). In concluzie, un motor resusit (parerea mea).

Link către comentariu

Buna ziua domnilor,maine voi fi fericitul posesor al unei Fabia Avantaj 1,2 HTP-64 CP.De abia astept. :icon_thumright: Masina aceasta mi-a placut de cind a aparut,are o forma exact pe gustul meu.Cit despre celelalte, voi vedea,nu cred sa fie probleme tinand cont ca totusi e un produs VAG.Am condus Dacia 15 ani asa ca diferenta va fi mare.Voi reveni dupa ce ma voi satura un pic de ea.Numai bine.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos (mai ales in viraje :D !!!!

Link către comentariu

• 1 month later...

Dupa o luna petrecuta pe forumuri citind review dupa review si impresii diferite depsre masini pana in 11.000 euro , am comandat si eu o Skoda Fabia Sedan 1.2 HTP, Echipare ELITE + cateva optionale ( pachet drumuri grele, alarma + cheie briceag, proiectoare ceata, ABS+ASR, sertar sub cd-player ), culoarea Alb Candy. Pret 11.000 Euro ( tva inclus ).

Am cumparat masina fara sa fac un drive test , deoarece in o saptamana voi avea carnet ( sper ), asa ca impresiile voastre au contat foarte mult la decizia de a cumpara masina asta. Sunt convins ca nu voi fi dezamagit. Acum astept masina cu foarte mare nerabdare ...

Revin cu impresii cand vine masina.

Link către comentariu

Felicitari pt. prima ta masina!

Avand in vedere ca nu ai experienta pe masini mai puternice, nu vei fi dezamagit. Condu prudent, si cei 64CP vor fi suficienti ptr. o calatorie placuta, chiar daca nu vei dobori recorduri de viteza.

Eu am Fabia mea abea de 3 saptamani, am bagat in ea 2500Km si sunt incantat de masina. Pachetul drumuri grele iti va da acces usor pe orice drum public, doar un 4x4 merge mai departe ca o Fabia cu drumuri grele (asta am testat deja :) ), plus ca suspensia e mult mai conformabila pe sosele cu denivelari decat suspensia standard.

Multi Km fara probleme!

Modificat de wolfskin
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!