Jump to content

Vw Bora-Edition

soosy

Postare recomandată

Daca nu ma insel, actualele faruri le-ai luat gata facute?!

intru-n fel da...adica lupele erau in faruri si partea crom facuta neagra...

dar de atunci le-am desfacut,curatate lupele,adaugat acel ornament crom,schimbat sticlele,apoi dus la polish,folie pe ele si etc...

Link către comentariu
  • Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• soosy

206

• redline1619

22

• Muale

21

• rudolf.s

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo :) Ai facut o treaba excelenta zic eu ...

Frumoasa masina

multam,ma incanta ca si altora le place,si in primul rand faptul ca eu am facut-o personal si idei personale(evident inspiratii din stanga dreapta)mai cu rele bune is multumit,tot timpul este loc de mai bine dar.....vedem pe parcurs mai rectificam,modificam,calculam una alta...

sa ne auzim cu bine

Link către comentariu

au ajuns si grilele din bara(deocamdata un VT cam cum dau...)ca azi ce vreme era chiar nu am avut chef de nimic

in rest am dat jos botul in weekend a-3a oara,sper sa fie si ultima si refac putin faruriile,am niste idei sper sa iasa ok(nimic spectacol)dar eu zic ca o sa dea bine

am cumparat lamele stergatoare Alca,daca tot cere vremea si s-a rezolvat evacuarea,teava directa si in final tipsul de la Fk...

o sa revin si cu alte poze,maine cu evolutia lucrariilor la faruri

post-56648-0-13862500-1380571699_thumb.j

Modificat de soosy
Link către comentariu

Am o mica intrebare, am observat ca ai schimbat nuca de la schimbatorul de viteze, prinderea e la fel si la motorina si la benzina ? As vrea si eu sa il schimb si parca mi-e sa nu comand de pe net si sa nu se potriveasca, Si daca esti amabil sa-mi zici cum o dau si jos :D

Link către comentariu

stiu ca cineva a fost nevoit sa taie putin din tija (benzina-motorina), dar nu e problema.

sa desfaci, desfaci mansonul de piele, ridici si pe tija ai un clips/inel . il largesti cu o surubelnita si sus nuca.

la montaj, inelul il strangi cu un cleste de cuie

Link către comentariu

Iti spun ca nu se potriveste deloc de la benzina la motorina sau invers! Cele de pe benzinare au tija mai groasa in partea de sus! Iti spun din experienta, pentru ca eu cand mi-am comandat schibatorul OEM mi-a venit unul de diesel si am avut f. mult de furca pana l-am montat! A trebuit sa traforez tot interiorul knob-ului ca sa-mi intre pe tija si trebuie pus in asa fel incat sa poate culisa si tija din interior atunci cand bagi marsarier!

Link către comentariu

Am o mica intrebare, am observat ca ai schimbat nuca de la schimbatorul de viteze, prinderea e la fel si la motorina si la benzina ? As vrea si eu sa il schimb si parca mi-e sa nu comand de pe net si sa nu se potriveasca, Si daca esti amabil sa-mi zici cum o dau si jos :D

cu compatibilitatea nu stiu exact daca merge de la una la alta,legat de schimbat nu este greu....chiar este un DIY cum se desface si ii simplu fiind ai de tapait un colier ce tine maciulia(capul)si cam atat,in rest doar demontezi si montezi

stiu ca cineva a fost nevoit sa taie putin din tija (benzina-motorina), dar nu e problema.

sa desfaci, desfaci mansonul de piele, ridici si pe tija ai un clips/inel . il largesti cu o surubelnita si sus nuca.

la montaj, inelul il strangi cu un cleste de cuie

cel mai ok,iei un patent tip cleste si tai cel vechi,oricum daca iei manson si maciulie de calitate si cat mai Oem,iti da acel tip de coleri,pe care o schimbi si apoi o strangi

Iti spun ca nu se potriveste deloc de la benzina la motorina sau invers! Cele de pe benzinare au tija mai groasa in partea de sus! Iti spun din experienta, pentru ca eu cand mi-am comandat schibatorul OEM mi-a venit unul de diesel si am avut f. mult de furca pana l-am montat! A trebuit sa traforez tot interiorul knob-ului ca sa-mi intre pe tija si trebuie pus in asa fel incat sa poate culisa si tija din interior atunci cand bagi marsarier!

nu stiu ce sa zic,eu am dat comanda chiar aici de pe forum,tot ce eram atent sa fie cu 6+1 trepte in rest nu am dat importanta,dar probabil omu stia care ii treaba

Si la SDI am intalnit tipul asta Flavius, nu stiu daca toate au asa.

posibil sa fie diferente ca si la planetare,ex si acolo cea de diesel ca ii cu turbo sau fara is mai groase si ingreuneaza faptul sa o lasi jos masina(cat mai jos)ca atinge bara stabilizatoare,la benzinar ii mai subtire si merge mult mai jos fara sa atinga....este aici pe forum care se ocupa doar cu knob si manson,trebuie intrebat el poate sa dea cel mai clar raspuns

Link către comentariu

cam asta ii ideia...despre faruri

full black si lipit banda(material)reflectorizant genul vestelor de la bicilisti

eu zic ca ii un contrast bun,full negre imi par banale asa am renuntat la cromul de la ornament si ii un fel de angel fals(nu sunt deacord cu angel eyes-uriile ca nu ii pentru gama vag)

si cateva poze 

post-56648-0-28919000-1380642197_thumb.j

post-56648-0-86295600-1380642210_thumb.j

post-56648-0-37088300-1380642223_thumb.j

post-56648-0-65138000-1380642247_thumb.j

post-56648-0-99296300-1380642257_thumb.j

post-56648-0-38010600-1380642269_thumb.j

post-56648-0-42428700-1380642280_thumb.j

post-56648-0-18820700-1380642292_thumb.j

post-56648-0-26052200-1380642303_thumb.j

post-56648-0-73860200-1380642316_thumb.j

Link către comentariu

Arata bine. Eu le faceam in culoarea jantelor. :) 

Ce distantiere ai pe spate? Cred ca si la tine ar merge si pe fata niste distantiere. :)

Link către comentariu

mi-a trecut si mie in cap sa fac culoarea jantelor dar trebuia sa le duc la vopsitor si etc,ca in tub sub forma de spray nu prea am vazut culoare de genul,asa am renuntat si pana la urma nici culoarea miezului nu este batut in cuie,la anul poate va fi altceva sau cine stie

legat de jante pe spate nu am distantiere asa sta 9,5j la et 30 parca...iar pe fata la 7,5 am distantiere de 1.5 et 40...daca nu ma insel

ideia ii ca invers trebuia sa bun miezul cel de pe spate pe fata si invers iar asa cel de 9,5 era o ideie mai inauntru(dar am zis ca poate imi freaca)si atunci fata era mai inafara...in fine,asta e

ii ok asa,poate pe fata mergea ceva mai inafara(~ distantier de 2cm)dar am zis sa nu omor directia

Link către comentariu

Vezi ca este de cumparat spray cu ce culoare vrei tu, pe comanda dupa cod. La anul cand schimbi culoarea la jante pot sa schimbi si culoare in faruri. :)

Pe fata ai putea incerca ceva distantiere mai mari, macar la nivel cu aripa sa fie. :)

Link către comentariu

Vezi ca este de cumparat spray cu ce culoare vrei tu, pe comanda dupa cod. La anul cand schimbi culoarea la jante pot sa schimbi si culoare in faruri. :)

Pe fata ai putea incerca ceva distantiere mai mari, macar la nivel cu aripa sa fie. :)

mda,stiam cu comanda de tip spray dar nici timp nu am avut si nici nu dadeam atat de mare importanta pentru asa ceva(mai ales finante sa cumperi de 50 lei spray)+ nici nu stiu cum ar da pana la urma in coloarea jantelor ornamentul de la far(am vazut pe 4t o bora gri care avea jante veri si faruriile facute la fel,nu mi-a placut deloc)

legat de jante,ar fi o alta problema distantiere mai mari(late)ca si asa am prezoane facute la comanda(mai lungi)in acest fel ar trebui sa fac alt set si etc etc...

Link către comentariu

da stiu....insa distantierele astea le-am luat fara prezoane,in acest fel va trebui sa iau disntatiere noi si prezoane mai lungi...prea multa bataie de cap(in privinta finantelor)pentru max 1cm mai inafara a jantei....inteleg ca ar da mai bine dar deocamdata am alte probleme sa zic asa,cand le termin vedem ce si cum o fi

mai am bara stabilizatoare,si sa trag de aripiile spate(sa gasesc in tm pe cineva care sa rezolve)iar pe anul asta,tragem linie

la anul mai ma ocup putin de interior,recaro,plafoniera w8,poate niste covorase de velur si atat....apoi vedem

Link către comentariu

astea is pozele cu faruriile montate;)....nu ii chiar 100% ce vreau dar pentru schimbare ii ok,mare greseala era daca mergeam dupa unii sa le fac negre total,si asa botul "s-a intunecat" destul.....pe viitor o sa mai incerc ceva,mai complex(niste leduri pentru semnalizare in ornamentul acela care a fost cromat si etc...planuri dar nimic concret)vedem

poate schimb lupele,si sa rezolv strutbar-ul iar pentru anul asta atat...(mai am de rezolvat cumva fitment-ul jantelor sa roluiesc aripiile dar incerc sa fac altceva sper sa fie ok,sa se rezolve asa)la anul continuu cu interiorul

post-56648-0-88759700-1381138294_thumb.j

post-56648-0-07358800-1381138312_thumb.j

post-56648-0-41581000-1381138322_thumb.j

post-56648-0-29003100-1381138333_thumb.j

Link către comentariu

Cum ai pozitiie aucm pe fata? Pe mine ma tenteaza niste led-uri bicolore la semnalizare si ai pozitie alba iar cand semnalizeaza se fac portocalii.

Gen asa:

Link către comentariu

interesanta ideia...insa nu stiu cum ai putea face,adica sa iti mearga gen proiectoare si cand dai semnalizarea sa se stinga si sa licure portocaliu?

eu acum am pozitiile cu niste leduri smd(4 sau 6)in spatele ornamentul lupei,tot eram in dubii sa ma bag la gaurit sau nu,adica sa fac logas in corpul lupei unde sa bag becul de pozitie si atunci o sa lumineze din interior catre lentila,s-ar vedea un gen de devil eyes..

Link către comentariu

ideea e ca vine cu bec cu am eu,cu filament dublu.si probabil ca lumineaza in 2 culori acel bec

Link către comentariu

ideea e ca vine cu bec cu am eu,cu filament dublu.si probabil ca lumineaza in 2 culori acel bec

nu isi vad rostul...eventual atunci daca renunt la proiectoarele de ceata(dar atunci ce pui in locasul lor?)si pui becuri de genul la semnalizare...adica sa iti lumineze asa si cand dai semnal atunci sa licure galben dar nu isi vad rostul,eu cel putin asa zic...

alta ideie ar fi daca tot ii vorba de semnalizare,ori pui genul america adica dublu filament ori faci ceva custom,am vazut leduri mici bagate in acel ornament al farului sus in colt..frumos arata si ceva personalizat

Link către comentariu

becul cu filament dublu lumineaza cu 2 puteri, nu are cum sa lumineze cu 2 culori.

acolo cred ca are un LED de putere in spatele lupei (lumina alba) si inca unul pt semnalizare. plus un montaj care le comanda in fc de necesitati.

pt a folosi  un singur LED RGB in genul CREE MC-E 4CT RGBW A5-K Emitter

Link către comentariu

mda...oricum ideia ii ca ala ii alt timp de far,adica alta constructie,nu cred ca ar da bine ca pe locasul de semnalizare sa ai proiector sau lumina alba ori eu stiu ce altceva,parerea mea

cel mai frumos ii daca tot vrei lumini ii cel de america,pentru semnalizare sau avand in vedere lupa,cea ce am zis eu adica sa ii bagi o sursa de lumina(pozitia)in corpul lupei care va lumina lentila din interior,si se vede o pozitie prin lupa,care va avea un efect frumos

Link către comentariu

Este foarte simplu. Daca nu ai unde sa pui pozitia folosesti spatiul semnalizarii. E exact semnalizarea americana cu dublu filament (chiar si acelasi soclu) doar ca in loc de bec portocaliu folosesti un led in doua culori. Cand se aprinde semnalizarea se stinge pozitia, exact ca in clipul de mai sus. Asa arata "becul":

648539403_o.jpg

Link către comentariu

asa da...inteleg ideia,eu ma gandeam ca vrei locasul de semnalizare sa folosesti pe post de proiector si cand dai semnal atunci sa fie protocaliu

asa da,ca pozitie alba si cand dai semnal atunci protocaliu in acelas loc...ii buna ideia(la mine oricum semnalizarea nu se vede 100% ca ii acoperita de capota)eu ce as vrea sa fac ii teaba cu lupa dupa cum am zis,sa introduc pozitia in corp si sa imi lumineze prin lentila,se vede belea seara

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!