Jump to content

Vw Bora-Edition

soosy

Postare recomandată

Eu zic ca decat sa dai banii pe bara aia, care dupa parerea mea nu are nicio legatura cu masina, ci doar o strica, ma bine iti dai comanda de o prelungire de Jetta Gli sau ceva care merita luat in considerare, o adaptare a barii de r32! Eu zic sa nu o iei pe drumul tuningului de prost gust! Bafta!

P.S. Vezi ca e un interior de S3 de vanzare pe forum!

da un link ceva....nu cred ca l-am vazut

legat de bara,ex eu zic ca pe masina aia nu arata rau deloc,ii ceva custom...nu clean shit de care m-am cam saturat sa vad pe toata lumea pe acelas tipar difera culoarea masinii si modelul jantelor...evident nici ozn-uri...dar sa fie ceva diferit

ma gandeam la o varianta...dar nimic concret,legat de bara ar fi ok si r32 desii nu prea sunt deacord cu gauriile alea mari in bara(si plasa)....nu stiu

Pe langa cel de S3 a aparut si unul Recaro..

http://vwforum.ro/index.php?/topic/59473-Vand-piese-vw-golf-4-variant,-hatchback,-coupe#entry2197853

Acum depinde si in ce arie vaneaza el.... :lol:

Sent from Lwr-itza using Tapatalk

setul asta ii vandut de mult,nu caut neaparat piele si sincer mai bine recaro....ori la un pret bun S3:X...vedem

Din ce stiu interiorul Recaro s-a vandut de ceva timp!!!

da...s-a dat dupa cateva zile,era la pret ok,dar nu ii chiar cea ce caut eu

Link către comentariu
  • Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• soosy

206

• redline1619

22

• Muale

21

• rudolf.s

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

asta da...:X nimic de comentat,sa vad cum ma inteleg cu omu,oricum cel mai dificil va fi cu transportul,din cate am inteles nu trimite,doar personal...intru-n fel are dreptate omul,vedem ce o fi

pacat sa ratez,dar nu ii capat de lume,stam la pana daca nu....nu ii extra urgent dar as vrea sa tai chestia asta de pe lista sa raman cu cele 2-3 maruntaie si atat

Link către comentariu

Omul este foarte serios...eu am luat farurile de le el...

Cred ca daca ii pui banii inainte in cont reusesti sa il convingi sa le trimita..dar sunt mari sanse cu banii care ii dai pe transport.... bagi motorina si vii sa le ridici personal

Link către comentariu

Omul este foarte serios...eu am luat farurile de le el...

Cred ca daca ii pui banii inainte in cont reusesti sa il convingi sa le trimita..dar sunt mari sanse cu banii care ii dai pe transport.... bagi motorina si vii sa le ridici personal

o sa vorbesc azi cu el telefonic,si astept mai multe poze,ca pana la urma am vazut 1 singura poza

mai apoi vedem,legat de transport oricum nu trimite,eventual daca pot rezolva prin cineva dar pana la detaliile astea mai sunt cateva chestii:D

De la Timisoara sunt 1200 de km, dus-intors! Asta inseamna motorina de 400 si ceva de lei! Nu cred ca e chiar atat curierul!  :D

mda...1200 km...cu aprox 6%(acum +/- 0.2-0,3...) 70 si L de motorina...x6....100 eu se duce,eventual atat pot recupera din interiorul meu(scot la vanzare si macar pentru transport sa imi vina ceva...)

vedem...inca nu sunt 100% hotarat,mai ales ca curand plec iar din tara si nu prea am timp dar as vrea sa imi fac moftul asta

Link către comentariu

mda...1200 km...cu aprox 6%(acum +/- 0.2-0,3...) 70 si L de motorina...x6....100 eu se duce,eventual atat pot recupera din interiorul meu(scot la vanzare si macar pentru transport sa imi vina ceva...)

Fara caterinca dar visezi frumos...nu o sa iei in nici o viata 100E pe vechiul interior...eu l-am dotat pe jumatate pe cel ca al tau...iar pe cel albastru sport...am luat putin sub 100e...deci...trezirea  :))

Link către comentariu

posibil....acum ca nu ii chiar 100 eu...ca ii 300 lei...dar cine stie,poate apare cineva doritor...sacaunele sunt ok,au airbag...incalzire etc..nu sunt rupte

bla bla

Link către comentariu

Am vazut in primele poze putin din cotiera! E OEM? Mi s-a parut ca arata foarte bine!

nu stiu daca ii 100% oem,insa eu am cumparat-o dedicat pentru golf 4 de la cineva care aducea de afara...~40 eu...ceva de gen

salut

ce pret au farurile farurile ?

faruriile complete(fara urechi rupte,sticla polisata si cu folie de protectie pe ele...lupele incluse evident)+2x becuri d2s..la 400 lei ultim pret

Link către comentariu

Nu ceri mult pe faruri, eu as fi cerut mai mult.

Imi pare rau ca nu am avut bani sa cumpar jantele de la tine, pentru la anu in vara imi caut si eu jante cum ai avut tu inainte de astea.

Link către comentariu

Nu ceri mult pe faruri, eu as fi cerut mai mult.

Imi pare rau ca nu am avut bani sa cumpar jantele de la tine, pentru la anu in vara imi caut si eu jante cum ai avut tu inainte de astea.

debicei eu cand vand,sunt ocazii....dar cand cumpar dau banul greu:))

avand in vedere ca polisul a fost 80 lei,folia 100,lupele oriunde ai cauta sub 250-300 nu gasesti + becuriile sunt 100 lei perechea...iti vine ~ 600 lei...undea mai ii munca pentru desfacut farul,inegri(si sprayul)...faruriile in sine,sunt cu proiectoare ceata

deocamdata am alte idei,si as vrea sa le dau,dar nu pentru mult timp ca intra frigul si se mai pune draq sa mai demontez fata(la tem scauzte rupi plastice,cleme etc..)

jantele pacat de ele sa stii,la fel imi stateau in peste 550 eu cu cauciucuri,polisate etc etc...si in ziua de azi vorbesc cu omul si ii multumit si erau la fel pret de ocazie

is jante ok sa stii,niste flanse originale sa gasesti sa nu incarci cu greutate fata(alea de fier nu is chiar ce trebuie)si bafta sa ai;)

Link către comentariu

Flansele nu prezinta un pericol pentru masina? adica se pot rupe sau poate ingreuneaza directia sau ceva? ca mie de asta imi e frica, nu prea ma pricep bine la capitolul asta.

Flansele sunt un fel de distantieri? stiu ca pot face trecerea de la diferite prinderi la prinderea de care ai tu nevoie, in cazul nostru, 5x112-5x100.

Link către comentariu

nu reprezinta nici un pericol,mai ales daca sunt cele originale din aluminiu dur cea ce ii mult mai bine ca is usoare fata de cele care la fate domn stungar din fier si nu is poate chiar 100% sigure in sensul ca tu flansa o prinzi de butucul tau care ii 5x100 iar flansa are alte 5 gauri la 112,de care prinzi janta...iar acolo trebuie sa ai un filet sigur aici intervin diferentele intre cele strungarite si cele originale

si cele la strung pot fi ok,dar cel mai bine originale

in rest eu le-am avut pe masina 1 an si ceva si absolut fara probleme

Link către comentariu

Merci de informatii, nu am de gand sa le fac la strung, vreau sa iau ceva de la H&R sau oricare alta firma cu renume chiar daca sunt scumpe, siguranta pe primul loc.

Dar mai este pana la anul, trebuie sa scap de Santa Monica first, sau le voi tine pentru iarna pe astea, cine stie...

Modificat de redline1619
Link către comentariu

pune-mi si mie te rog mai multe poze cu ele

cu ce sa pun mai multe poze?

Merci de informatii, nu am de gand sa le fac la strung, vreau sa iau ceva de la H&R sau oricare alta firma cu renume chiar daca sunt scumpe, siguranta pe primul loc.

Dar mai este pana la anul, trebuie sa scap de Santa Monica first, sau le voi tine pentru iarna pe astea, cine stie...

Santa Monica sa stii ca sunt niste jante extrem de grele,o sa fi surprins sa vezi(incearca pentru tine sa cantaresti cat au astea..si cand iei rh zw)sa vezi DIFERENTA...+ ca rh ma gandesc ca iei ceva lat(iti recomand min 8j pe fata...pana in 8,5...dar cel mai ok 8)si spatele 9j...o sa dea super si nu ai probleme nici cu frecatul oricat o lasi jos,nici sa iasa prea inafara si etc etc...

sunt numai ok

Link către comentariu

ca ideie cam asta ar fi(un vt pentru aprox...)nu stiu ce model de bara o fi dar pe masina din poze(si chiar si pe a mea da ok)

oricum nimic nu este batut in cuie,in primul rand am alte prioritati si daca ar fi sa am banul in mana pentru asta fara doar si poate as lua bara de la SRS....atat,nimic mai mult...altele chiar nu imi plac,mai bine stock

asta ii tentanta

acum ma mai ocup de interior,cum dau de scaune...poate iau si o plafoniera de w8

posibil sa roluiesc aripiile sa o las mai jos

cam atat

pe viitor  mai raman chestii dar sa nu intram in multe detalii mai ales doar pentru vorbareala

post-56648-0-17303800-1379360633_thumb.j

post-56648-0-38786300-1379360637_thumb.j

post-56648-0-28718100-1379360655_thumb.j

post-56648-0-32891600-1379360722_thumb.j

post-56648-0-75571600-1379360764_thumb.j

Modificat de soosy
Link către comentariu

Las-o asa...e prea frumoasa sa o strici !!! Din pozele cu Bora Variant as lua doar jantele :D...restul e can-can....Bara SRS care imita bara Votex arata foarte bine , am citit despre calitatea lor ca fiind destul de buna , dar de la caz la caz , s-ar putea sa existe si diferenta daca nu e ceva OEM....

La roluitul aripilor te referi sa faci aripi evazate ? Ar da foarte bine in special daca ai mai scoate din jante spre exterior !

Pentru interior eu zic sa cauti un interior Recaro 2 , da foarte bine si il gasesti la un pret mai accesibil fata de S3 , si daca e si piele neagra..... :alien:  :king: 

Link către comentariu

Las-o asa...e prea frumoasa sa o strici !!! Din pozele cu Bora Variant as lua doar jantele :D...restul e can-can....Bara SRS care imita bara Votex arata foarte bine , am citit despre calitatea lor ca fiind destul de buna , dar de la caz la caz , s-ar putea sa existe si diferenta daca nu e ceva OEM....

La roluitul aripilor te referi sa faci aripi evazate ? Ar da foarte bine in special daca ai mai scoate din jante spre exterior !

Pentru interior eu zic sa cauti un interior Recaro 2 , da foarte bine si il gasesti la un pret mai accesibil fata de S3 , si daca e si piele neagra..... :alien:  :king:

oricum dupa cum am zis pentru a scoate banul in momentul de fata pentru o bara ar fi doar pentru cea de la SRS...arata ok,in rest mie cel putin nu imi plac absolut nici un alt model,cel de r32 imi pare ORIBIL cu grilele alea mari,ii prea butucanoasa sau nu stiu cum sa zic....si mai ales pe negru,pe alta culoare(alb,albastru etc...parca totusi ii altfel)oricum deocamdata sigur ramane asa pentru ca urmatoarea investitie este interiorul,care o fi ce o fi....nu is hotarat asupra pielii,as dori un s3 clasic fara piele...sau un recaro frumos...dar nici cel de r32 piele nu mi-ar fi rusine:D:P

vedem...intre timp mai umblu pe la chitibuserii,plafoniera w8,bara stabilizatoare,sa rezolv odata evacuarea aia ca omu tot ma amana,roluitul aripiilor spate cam prioritar ca la 2 persoane mai indesate imi freaca la anumite hopuri(si mai am cam cam 2-3cm de reglaj in jos)si sa vad cu faruriile,as dorii o schimbare pentru bot(ori fac alt far custom si vand lupele ori faruriile cu totul) mai apoi vedem dar restu cel mai probabil la anul

Link către comentariu

ideia cu bara ramane deocamdata,oricum nu era in prim plan...

saptamana viitoare trebuie sa imi ajunga guriile de admisie(acele grile din bara)

cel mai probabil faruriile se vand saptamana viitoare...si fac altceva custom dar posibil si modelul acesta de la Depo sa iau,chiar imi plac si ma gandesc ca nu ar fi atatea batai de cap cu reglajele ca si cand montezi lupe in faruri originale

in rest cam batem pasul pe loc,astept bara de rigidizare care ii special pentru 86kw....si cam ataaaat

la anul interior(scaune,posibil plafoniera w8,covorase velur...)o sa ma ocup doar de acest capitol

post-56648-0-64031600-1379674451_thumb.j

post-56648-0-37518600-1379674483_thumb.j

Link către comentariu

Sincer, mi se pare ca farurile tale arata mai bine decat alea! :)

mda...custom oricand arata mai ok decat astea ce sunt aftermarket dar in prima faza vreau alt custom,acum sa vad daca mai am timp si nervi sa desfac alte faruri sa lucru la ele si sa adaptez niste lupe mai mari(asta ar fi ideia sa pun alte lupe..)am vrut sa vand lupele separat si atat

dar mai bine le dau asa cum sunt,iar daca nu atunci raman la depo,sper sa lumineze bine si asta e

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!