Jump to content

Vw Bora-Edition

soosy

Postare recomandată

Si cum crezi ca o sa iti stea tie jantele alea de bmw cu ET mic + adaptoare ? Cam exagerat zic eu. Sau speri sa gasesti toate cu ET-ul cel mai mare adica 45 ...

Link către comentariu
  • Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• soosy

206

• redline1619

22

• Muale

21

• rudolf.s

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si cum crezi ca o sa iti stea tie jantele alea de bmw cu ET mic + adaptoare ? Cam exagerat zic eu. Sau speri sa gasesti toate cu ET-ul cel mai mare adica 45 ...

da evident trebuie calculat bine pentru ca pe urma o sa fie prea "agrsiv"

insa am sanse mari sa rezolvi cu brio problema ca am vazut(dar din pacate si vandute din toamna trecuta parca)rondell 21 cu et 45 spatele si 40 fata...

8 cu 9j

asta inseamnand un et 20 la 8j

si un et 25 la 9j....SUPER

acum am et 27 cu 9j si 40 cu 8j(si asa caut fata putin mai inafara sa fie) iar spatele acum ii ideal(o pot lasa pana in guma si nu freaca)

asta ii ideia sa fie et mare,cu et 15 si 13 am gasit multe seturi dar nu imi sunt ok

Link către comentariu

apropo....pentru cei care au zis sa vopsesc miezul in galben...sau eu stiu ce alta culoare

am primit mai de mult un Vt cu niste idei si nu mi-au placut nici una care sa merite sa le fac(tentatia foarte mare o aveam pentru suruburi aurii...atat)

+ 2-3 poze din categoria Black&White...utilajul mare este pe cel care trag tare pentru fonduri sa mai fac una alta la masinuta,de asta si sunt plecat mai des si mai indelungat

acum va trebui sa ma apuc de tehnic(distributia,s-a rupt o clema la macara geam)si caut timp sa pun suspensia original + tablele

post-56648-0-19995000-1352540372_thumb.j

post-56648-0-65273400-1352540398_thumb.j

post-56648-0-61890600-1352540511_thumb.j

post-56648-0-91341200-1352540523_thumb.j

post-56648-0-38670700-1352540538_thumb.j

Link către comentariu

Tu sti ce faci , dar mie mi se pare o investitie proasta daca tot iti trebuie alte adaptoare mai bine mergi pe alte modele sau prinderi. Alea fara cauciucuri trase si tranteala ( vezi clar la pisici ) nu o sa stea prea bine

Parerea mea

Link către comentariu

Daca exista la ET 40 inainte de adaptoare atunci sunt ok. Sunt clar ceva ce n-am vazut niciodata pe o Bora! :)

Link către comentariu

Tu sti ce faci , dar mie mi se pare o investitie proasta daca tot iti trebuie alte adaptoare mai bine mergi pe alte modele sau prinderi. Alea fara cauciucuri trase si tranteala ( vezi clar la pisici ) nu o sa stea prea bine

Parerea mea

mda...este o decizie riscanta avand in vedere ca o sa renunt la jantele astea...si s-ar putea sa imi para rau

dar sunt decis sa trec la ceva fata buza,spitate

gen tomason tn1 sau rondell 21...ii un moft care sper sa fie ok

este mai nasol ca este nevoie de flansa dar si acum la fel ii

in alta ordine de idei,sincer sa iti zic alte modele nu prea imi plac...bbs exclus

borbet sunt prea simple...keskin iara nu prea(desi kt1 si kt3 si chiar faine dar parca nu dau bine pe bora)

poate un azev a sau brock b1...dar atunci raman la rh

sau sunt deschis la sugestii,poate ma ajutati voi cu alte modele(buget 500 eu...)cu si fara buza

Daca exista la ET 40 inainte de adaptoare atunci sunt ok. Sunt clar ceva ce n-am vazut niciodata pe o Bora! :)

da exista...am vazut un anunt...40 cu 45...chiar ideale

in rest tot ce vad acum este de et 20 si 15 si chiar 10j spatele ceva ce este extra mult

caut 8j fata et 40

si 9j spate et 45...asta ii ideal dar vedem...nu stiu ce o fi(oricum urmeaza o iarna lunga,ma gandesc)asa ca timp va fi

sau nu este exclus sa bag masina la vopsit imediat cum da caldura si pe urma mai amanam jantele

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

2 zile de munca,dar am terminat de pus suspensia originala

aaaaaalta viata,comfort pe + + + gata cu stresul,relaxat...ma pot bucura de cel mai mic consum etc etc

ideia ii in felul urmator...dupa o "revizie" bucsele de la bara stabilizatoare s-au dus....probabil si cele de la brat asa ca ma voi ocupa de partea asta + distributia si am gasit o eroare pe vag com,senzor g28(turatie motor)in acest mod ne auzim la anul cu noutati pe masina

moftul meu cu bara stabilizatoare si un detailing(aburi)interior....ar urma in rest nu se stie

suspensia si jantele sunt de vanzare(jantele daca nu le dau cat de curand le refac...)99% un gri ceva mai inchis dar mat:D

legat de suspensie,o sa ma orientez la vara....cine este interesat am facut si topic cu acestea,100% ok,fara probleme dar eu am alte prioritati si planuri

cateva poze cu jantele...si revin cu "originala" mea...inalta,cu table...uratica dar e a mea:X:P

post-56648-0-48892300-1353357936_thumb.j

post-56648-0-25398000-1353357945_thumb.j

post-56648-0-97714300-1353357954_thumb.j

post-56648-0-28805500-1353357968_thumb.j

post-56648-0-32588700-1353357978_thumb.j

post-56648-0-26922100-1353357988_thumb.j

Link către comentariu

asa cum cere sezonul inalta si tablarita:D

daca curand nu vand jantele le stilizez putin...am primit ceva sugestii(is indecis intre un gri mat si cel portocaliu sau chiar verde fosfor dar as vrea sa aiba treaba si cu masina oarecum...)vedem ce o fi dar in principiu doresc sa schimb stilul si merg pe spitate pe culoare originala sau albe

legat de suspensie daca o sa am bani iau un Eibach Pro Street sau cel mai probabil Pro Kit(doar arcuri)

ma gandesc sa trec si la R16 desii nu ii cea mai buna ideie...nu de alta dar va trebui sa adopt cauciucuri cu talon mai mare(nu imi place ideia pentru aspect dar ma incanta pentru comfort si siguranta jantelor)

sunt deschis la sugestii....propuneri ba chiar va rog pareri(stiu ca cel mai frumos ii cu talon mic la jante,reglaj blana jos si etc etc)dar haida-ti sa gasim o cale de mijloc buna(sa impacam cumva si capra si varza...comfortul cu frumosul)

din cate vand din pacate parca nu aveti minute:))....sau internetul este scump

sa ne auzim cu bine

post-56648-0-29208400-1353404913_thumb.j

post-56648-0-11927700-1353404926_thumb.j

post-56648-0-15449200-1353404943_thumb.j

post-56648-0-28786500-1353404960_thumb.j

post-56648-0-78451200-1353404976_thumb.j

post-56648-0-94777200-1353404992_thumb.j

Link către comentariu

arata bine cu gri-ul ala dar fara dunga de pe margine. prea multe culori pe o janta...

as mai comenta la veverita de pe rezervor si sigla spate- toata neagra/toata gri sau scoasa!

(netul de la munca e moka)

Modificat de Muale
Link către comentariu

da...dupa cum am zis o sa merg pe un gri ceva mai inchis si mat...atunci probabil nu voi mai pastra dunga rosie pe margine

veverita este mascota mea...:)) o tin in fata pe bord si perechea lipita pe capac(dar cand o duc la vopsit va disparea...)legat de semn,de plictiseala am limit prostiile alea de carbon acolo ca si ideie dar nu ii prea ok

o sa ramana ca de la mama ei...pe negru nu prea imi place cum da

legat de net,probabil numai cu cei care sunt la lucru pot comunica si schimba pareri ca acol ii moca si acas ii scump sau eu stiu de ce ii asa liniste pe forum:P

Link către comentariu

nu as vrea sa port monolog dar o intrebare pentru cunoscatori

care este diferenta intre Bbs Rs gt si Asa ar 1...(stiu ca Asa ii o licenta de Bbs...)si ce sanse sunt sa gasesc ceva pe 17...poate 18(desi is rezervat cu r18).. ca latime 8 cu 9j...!?!?

am facut o lista ferma pentru jante 1.rondell 21

2.Bbs Rs gt sau Asa ar1...(ar fi super un Bbs Lm care is modulare dar zic ca numerita sa dau atatia bani doar ca is modulare)

3.poate Brock b1 dar cel mai putin probabil

Modificat de soosy
Link către comentariu

este de mai mult timp la vanzare...dar nu reprezinta mai nimic...

aveam sau am o tentatie de masina mai noua,dar oricum nu renunt usor la asta,eventual daca iau banii corecti pe ea(desii chiar si la acel pret este pierdere mare)insa lumea nu prea are bani sau vor sa cumpere la ocazie,cat mai moca

Link către comentariu

vezi ca iti umbla boschetari la masina in parcare la novatim, glumesc :)) ...faina negrutza astepta cuminte soarele cu parasolaru-n geam:P

Link către comentariu

vezi ca iti umbla boschetari la masina in parcare la novatim, glumesc :)) ...faina negrutza astepta cuminte soarele cu parasolaru-n geam:P

ai zarit-o ha?!:D

inainte era stres mare avand jantele pe ea(nu cumva sa raman fara ele sau cu semne)dar acum cum am trecut-o pe table nu ii problema mare...si daca apare pe masina ceva(evident nu imi comvine)dar la primavara o vopsesc...am lasat parasolarul ca cine stie poate apare soarele:))....cum eu is plecat mai multe zile...din familie nu prea are permis nimeni(in afara de tata)asa ca pe ei ma pot baza doar sa o vizualizeze din cand in cand si atat

numai ce am ajuns...dar peste 2 zile iar plecarea(dupa cum am zis trag tare pentru niste fonduri apoi sa mai fac una alta la ea)

daca tot nu este foarte scump internetul asta sau aveti minute=)) am si eu o intrebare:D

pe + si - ii pentru jante R18...dupa capul meu nu prea ar fi ok(pentru directie,consum) ii ok pentru aspect...

merita nu merita?sau cineva daca ruleaza pe dimensiunea asta sa imi dea niste informatii,pareri etc

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

imi face si mie 2-3 Vt uri cineva cu urmatoarele jante sa imi fac o ideie

ma tot bate gandul de schimb(bbs rs gt,keskin kt4 sau eterna rondell 21 care va fi cam greu dar poate poate)daca nu de suparare raman la ale mele si cu timpul le duc la vopsit(miezul)gri mat sau un portocaliu mai interesant(genul cum ii spatele boxelor Ground zero Iridium)

in rest masina ii sub zapada,probabil ca termin weekendul viitor cu munca si apoi ma apuc de distributie si mai vedem ce bibilim

post-56648-0-32637500-1355096003_thumb.j

post-56648-0-40561100-1355096032_thumb.j

post-56648-0-59884100-1355096073_thumb.j

post-56648-0-55324900-1355096090_thumb.j

post-56648-0-18769800-1355096130_thumb.j

Link către comentariu

ideia asta ar fi....max 8j fata si spatele mai lat...

in alta ordine de idei principal ar fi keskin si pe urma bbs...sa vedem ce gasesc

moftul de rondel ramane ca nu as mai vrea flanse si etc...

ideal ar fi sa vad relativ cum da pe masina una alta...insa bbs si keskin 90% ca si design is la fel,is curios si care ii mai grea mai usoara etc...

febra jantelor:))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

gata pe anul asta si cu munca...am revenit prin tara...la anul o perioada scurta mai practic pentru cont:D...

intre timp am primit o oferta de schimb la jantele mele..niste brock b4(cam raritati fiind modulare)aseamana 99% cu brock b2

sunt 5x100 8,5j toate 4....pentru o schimbare ar fi ok(cel mai probabil saptamana viitoare si rezolv)le scot si pe alea la vanzare si la cash vanam neaparat Keskin Kt4(varianta avarie Bbs rs gt)...sau ceva mai rar dar mai scump Schmidt Vn line...(varianta avarie Space line)

am mai adaugat la lista bara stabilizatoare si un detailing interior(curatare cu aburi)dar la anul ca nu mai este timp

cam asa ar da pe borisca:P

post-56648-0-23234300-1356282512_thumb.j

post-56648-0-13293000-1356282755_thumb.j

post-56648-0-94164700-1356282781_thumb.j

post-56648-0-38586800-1356282795_thumb.j

Link către comentariu

nu vreau sa part un monolog dar pana la punerea ideiilor in practica nu mai este mult timp sa zic asa si pun cateva poze pentru niste pareri sa ma ajutati si voi

jantele le voi schimba dupa cum am zis dar le pun la vanzare si alea si pe urma vedem in functie de buget ma bag la ceva special(nu este decat un singur set la vanzare)7-800 eu Space Vn line(prima poza..)pe original le pastrez sau ca in Vt....

ori variante mai accesibile gen Keskin kt4(original sau pe portocaliu)poza 2...

ori Rh zw3....neaparat cu miezul vopsit 3

in final Schmidt Space line...tot cu miezul vopsit 6

moftul meu nu prea cred ca va deveni realitate Rondell 21...greu de gasit cu et peste 35...poza 4-5

in final Sarbatori Fericite si sa ne auzim cu bine

post-56648-0-04822400-1356457022_thumb.j

post-56648-0-97304100-1356457059_thumb.j

post-56648-0-79603600-1356457119_thumb.j

post-56648-0-37837200-1356457147_thumb.j

post-56648-0-54051000-1356457179_thumb.j

post-56648-0-02272400-1356457200_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 months later...

hey hey....activitate nimic pe aici...la multi ani dupa 2 luni:))...

ce sa zic,nu am mai facut schimb de jante cu omu(erau prea grele si pana la urma oricum nu le pastram si tot aceas chestie era...)asa prefer cash pentru jantele mele...

in rest in aceas dilema cu jantele ca si pana acum insa am redus din variante ca altfel nu dau de cap nici cum,in principiu pregatesc ceva frumos...modualre,18,rare etc...sau in final rh zw3(varianta de rezerva..)in rest keskin,bbs si etc pica...renunt,poate deocamdata

masina sta de ceva vreme,trag pentru finante,sunt mai rar pe acas dar piesaraiele le tot strang(niste discuri sport pe drum,strutbar-ul in vizor...,ceva pasla insonorizanta pentru portbagaj cumparat,leduri si bla bla....)sa vina vremea buna

post-56648-0-59399300-1362074935_thumb.j

post-56648-0-79442900-1362074945_thumb.j

Link către comentariu

Salut, si felicitari pentru masinuta ! Imi plac farurile cum arata in mod aparte... o intrebare daca se poate: pasla insonorizanta de unde ai cumparat-o? e la metru liniar, sau cum ? Multumesc, si mult noroc in continuare. Drumuri bune,ca suntem "colegi"..

Link către comentariu

mersi...

pasla se gaseste la metru...6lei parca metrul patrat...eu am cumparat o bucata mare(prin cineva si am dat bani putini)

legat de faruri,cam ideie proprie oarecum duna un model...insa si eu zic ca a iesit bine desii in principiu nu asa am vrut dar se pare ca am nimerit bine

sa vina vremea buna sa ii dau o vopsea noua,ca sa poata lucii tota vara:D si in specials a vedem cu jantele astea...ma tot macina ba un model ba altu,ideia este ca o sa trec la jante mai mari si cu mizeul diferit ca pana acum(nu forma de stea,sau cu gheare de genul...)sper sa imi iasa pasul daca nu atunci iau o iau de la capat si iar vanez

Link către comentariu

Da, chiar eu iesit foarte bine, imi plac foarte mult aspectul, si mai ales ca sunt cu lupa, un + pentru ca te-ai gandit la ceilalti !

Pe mine ma intereseaza pasla ca sa mi-o izolez un pic fonic, in portbagaj peste tot, pe fetele de usi pe interior, si daca am suficient dau plafonul jos si pun si-acolo. O fac mai ceva ca un Mercedes :)).

Trebuie sa luceasca ai dreptate,e o masina pe cinste ! Ca si jante, e doar o parere umila ce ti-o dau, dar...stii ca simplitatea e cel mai elegant lucru,nu ? Nu incerca tot felul de mninuni cu modele sau "bling"-uri...du-te pe ceva dintr-o bucata, cat mai original. Sunt anumite modele de Audi ce potrivesc, chiar si de VW mai noi, dar aspectul o sa fie mult peste asteptari. E drept ca e o investitie mare niste jante si bune si frumoase, dar daca o faci odata si inspirat...altu nu mai ai treaba la capitolul acesta.

Sper sa nu fie o problema remarca mea, si de asemenea iti doresc multa putere si succes in ceea ce-ti doresti sa realizezi. Drumuri bune, si sper sa aceeasi determinare ca si pana acum. Cele bune!

Link către comentariu

Da, chiar eu iesit foarte bine, imi plac foarte mult aspectul, si mai ales ca sunt cu lupa, un + pentru ca te-ai gandit la ceilalti !

Pe mine ma intereseaza pasla ca sa mi-o izolez un pic fonic, in portbagaj peste tot, pe fetele de usi pe interior, si daca am suficient dau plafonul jos si pun si-acolo. O fac mai ceva ca un Mercedes :)).

Trebuie sa luceasca ai dreptate,e o masina pe cinste ! Ca si jante, e doar o parere umila ce ti-o dau, dar...stii ca simplitatea e cel mai elegant lucru,nu ? Nu incerca tot felul de mninuni cu modele sau "bling"-uri...du-te pe ceva dintr-o bucata, cat mai original. Sunt anumite modele de Audi ce potrivesc, chiar si de VW mai noi, dar aspectul o sa fie mult peste asteptari. E drept ca e o investitie mare niste jante si bune si frumoase, dar daca o faci odata si inspirat...altu nu mai ai treaba la capitolul acesta.

Sper sa nu fie o problema remarca mea, si de asemenea iti doresc multa putere si succes in ceea ce-ti doresti sa realizezi. Drumuri bune, si sper sa aceeasi determinare ca si pana acum. Cele bune!

legat de jante ai dreptate...m-am gandit si la variante de genul originale de pe alte masini gen audi,bmw...vw

chiar rondell 21 ramane un moft mare al meu(concave,simple....cam unice pe vw...)dar deocamdata raman la ideia de modulare,buza(nu neaparat mare mare...)si un miez mai altfel decat cel obisnuit cu forma stea,pe viitor poate trecem si la alt gen(cu siguranta va urma ceva fara buza tomasson tn1...rh ae technik si cam asa ceva)

faruriile cam in primul rand sunt pentru trafic,ca intradevar cu xenon pe ele(fara lupa)ii cam crima + mult nu te ajuta pe tine ca sofer...asa am si practic si estetic(dar foarte mult am cautat dupa ele...)sunt niste faruri cu camera mica si nu intra orice lupa

in final,daca vrei pentru audio izolarea atunci ia folii de alea gen aluminiu,daca nu atunci mergi lejer pe pasla(eu la fel pentru portbagaj vreau,mai ales ca am o tabla goala)iar o sa mai aplic pe aici pe acolo ca am destul

spor si sa ne auzim cu bine

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!