Jump to content

VW Jetta mk6 mint green

lorin.bc

Postare recomandată

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lorin.bc

28

• Wiki

5

• lucian_90tud

4

• Ronald

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca buza a fost polishata poti folosi Autosol Metal Polish pentru luciu si intretinere. E undeva la 23-25 de lei. Trebuie lustruite cam odata pe saptamana. E mai comod sa le polish-ezi undeva si sa le dai cu lac, dar le mai ia din luciu. De exemplu si eu am tot jante cu buza si le lustruiesc cam odata la 5-6 zile in functie de vreme, daca ploau, daca nu, dar la spalatorie e haos, le pun niste saci pe ele sa nu se cocseze!

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

ptr oglinzi, mai bine printezi o imagine abstracta sau ceva destul de interesant si sa le colantezi ! eu asa voi face 

Link către comentariu

multumesc kef_petry :icon_bounce:

wiki la ce te referi prin imagine abstracta ?

Link către comentariu

imi place mai mult ideea de clean look :D de asta nu vreau sa o incarc cu prea multe culori

Link către comentariu

Ma refer la o poza cu un diavol si 2 femei cu o coroana si o carte. O poza de genul asta vreau eu sa pun. O sa.ti arat. La mn merge treaba mai greoi dar sigur :d

Link către comentariu
Publicat (modificat)

cam ploua in Bacau :(

post-55275-0-89259900-1401464741_thumb.j

Modificat de lorin.bc
Link către comentariu

Ma refer la o poza cu un diavol si 2 femei cu o coroana si o carte. O poza de genul asta vreau eu sa pun.

Asta e cea mai tare chestie pe care am citit-o pe forum. Jur.  :icon_thumleft:

Stiu ca nu e locul aici, insa iti spun drept nu o sa pot dormi la noapte daca nu imi explici si mie "simbolistica". E drept ca nu prea mi-a placut Bacovia in scoala, asadar diavoli, femei, coroane si carti sunt cam mult pt. intelectul meu. Insa vreau sa progresez. 

Link către comentariu

Fie dracu cat de negru, daca intre doua femei nu citesti si- o carte nu esti rege!!!

La multi ani, bre!

Link către comentariu

E o poza care mi.a placut mie mult si printata va defini frumos capacele oglinzilor ! Sau cel putin asa cred. Voi vedea cand le voi face ! :d

https://flic.kr/p/nvKvAJ

P.s era vorba despre carti de joc ! Haha :)), nu credeam ca va starni atat interes comentariul meu ( scz ptr off)

Modificat de Wiki
Link către comentariu

Ma refer la o poza cu un diavol si 2 femei cu o coroana si o carte. O poza de genul asta vreau eu sa pun.

Asta e cea mai tare chestie pe care am citit-o pe forum. Jur.  :icon_thumleft:

Stiu ca nu e locul aici, insa iti spun drept nu o sa pot dormi la noapte daca nu imi explici si mie "simbolistica". E drept ca nu prea mi-a placut Bacovia in scoala, asadar diavoli, femei, coroane si carti sunt cam mult pt. intelectul meu. Insa vreau sa progresez. 

+999999 starchaser  :))

Link către comentariu

Fie dracu cat de negru, daca intre doua femei nu citesti si- o carte nu esti rege!!!

La multi ani, bre!

:lol:  :lol:   Se vede cine mergea la olimpiadele de limba romana! coffee_spitsk.gif . Multam fain de urare.

E o poza care mi.a placut mie mult si printata va defini frumos capacele oglinzilor ! Sau cel putin asa cred. Voi vedea cand le voi face ! :D

https://flic.kr/p/nvKvAJ

P.s era vorba despre carti de joc ! Haha :)), nu credeam ca va starni atat interes comentariul meu ( scz ptr off)

Da, e frumos, ce sa zic.. Fomei, sampanie, jocuri de noroc si aur.

Da' unde e "ghiavolu' "? Ca in poza aia e doar un craniu... :lol:

Link către comentariu

In fine, ultimul offtopic ca deja poluam pe aici. Asa l.am vazut eu prima data cand am descris poza :))) , reprezinta moartea ! Tot pe acolo oricum " ceva malefic " :)) hai ca m.ai amuzat maxim ! Zi faina tuturor !

Modificat de Wiki
Link către comentariu

Ma bucur ca te-ai amuzat maxim.

Si noi ne-am amuzat. Unii dintre noi mai tare ca tine.  :D

Link către comentariu

haha:)) nu stiu cine mi a facut poza...undeva prin iasi eram :d

Modificat de lorin.bc
Link către comentariu

m am gandit mai bine si cred ca o vreaU mai low :)) asa ca voi inlocui arcurile cu o suspensie reglabila.

In caz ca este cineva interesat de arcurile H&R am facut un topic la vanzari si ca o paranteza , arcurile se potrivesc si pe Golf VI.

LINK : http://vwforum.ro/topic/112288-arcuri-sport-hr-vw-golfjetta-6-35-mm/?p=2380530

O zi frumoasa!

post-55275-0-78559500-1402059611_thumb.j

Link către comentariu

mie mi se pare ca sta foarte bine asa cum e ! si e suficient de low ! eu am mers pe -30 kw si e prea bine ! astept sa le vad pe masina. singurul avantaj la reglabila este iarna, sau cand te mai apuca vara sa o trantesti jos de tot ! in rest, nu stiu ce sa zic exact

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

putin ajutor va rog?! stie cineva daca arcurile mele se potrivesc pe un polo 2005-2009? stiu ca pe golf V se potrivesc.mss

Link către comentariu
  • 7 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!