Jump to content

VW Jetta mk6 mint green

lorin.bc

Postare recomandată

Vroiam sa va prezint masinuta mea nu foarte speciala , doar mici modificari.

Astept ca baietii de la Revo Technik sa scoata un soft pt motoarele de 1.2 TSI , din vorbe am inteles ca puterea poate creste undeva pana pe 140-150 doar din soft.

Va urma si o evacuare cap-coada (catalizator , intermediara , finala) la baietii de la Top Gear din Bucuresti (undeva la 2000-2500 de lei)

Pt cei care sunt mai priceputi si care ma pot ajuta cu un sfat ... as vrea sa o mai cobor putin cu ajutorul unor arcuri lowering de la H&R (am gasit in RO la pretul de 200 de euro) cu o coborare de 3.5 cm...am auzit ca imi voi face praf amortizoarele stock cu asemenea arcuri.

In legatura cu consumul...daca se merge usor,lejer se scoate undeva la 8 - 8.5 in oras si 6 in afara.La mersul meu putin agresiv am cam 9.5 - 10 constant in oras.

Dotarile mai speciale:

-

- Radio CD RCD 510 (cel cu touchscreen)

- Dublu climatronic

- A venit cu privacy glass pe spate si jante de aliaj pe 16"

Si mai multe chestii minore care spun eu ca sunt oarecum de efect...le puteti observa in poze.

Pt cei ce au nevoie de far stanga ---> http://vwforum.promo...-vw-jetta-2012/

post-55275-0-23463900-1349893541_thumb.j

post-55275-0-73702700-1349893642_thumb.j

post-55275-0-97434100-1349893751_thumb.j

post-55275-0-92939400-1349895387_thumb.j

Modificat de lorin.bc
Link către comentariu
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lorin.bc

28

• Wiki

5

• lucian_90tud

4

• Ronald

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte faina e. Sa te poarte sanatos. A, stickerul ala e beton :lol:

Modificat de 09LUK
Link către comentariu

Frumoasa masina. Nu stai cumva in Iasi?

Poti pune linistit arcuri de -30,-35mm dar sa stii ca o sa fie mai rigida masina

Eu pe Golf am de vreo 16.000km arcuri KW -35mm. Sunt multumit de aspect, de cum se comporta masina pe viraje, dar pt drumurile din Iasi sunt cam dure :))

Link către comentariu

frumoasa, cred ca schimb si eu emblemele pe negru, cum a zis colegul de mai sus imi pare cunoscuta din Iasi masina cu plafonul negru, iti urez cati mai multi km si sa te bucuri de ea

Link către comentariu

in iasi stau exact langa billa de la gara...o sa vedeti parcata acolo.emblemele nu sunt schimbate, doar foliate :D cel de pe spate putin mai multa munca pt ca am vrut sa fie interiorul alb si a trebuit desfacut.

Link către comentariu

Da, acum imi aduc aminte mai bine. O vad des ca trec pe acolo in drum spre facultate :D

Link către comentariu

Criminala masina. Imi place combinatia alb negru. In Bacau unde stai. Stiu zona de la BILA. Am fost de multe ori in Iasi.

Stikerul e e bestial. :D Bravo! Multi km fara probleme.

Link către comentariu

mersi frumos.in bc stau langa autogara..exact la blocul ala turn cilindric de 14 etaje cu rosu de pe colt.parchez masina de multe ori in strada.greu cu parcarea..putine locuri

Modificat de lorin.bc
Link către comentariu

Aha, stiu zona. Eu stau in Tache. Cred ca ti-am vazut masina de cateva ori.

Am si eu o intrebare. Vreau sa imi vopsesc si eu stemele in negru, e ok cu vopsea sau e mai bine cu folie?

Modificat de Ronald
Link către comentariu

vopsea nu stiu.la mine e folie neagra lucioasa.pe fata a fost usor in schimb pe spate au fost putine probleme pt ca am vrut si interiorul alb si a trebuit desfacut.

Link către comentariu

sunt baieti in bc care se ocupa cu folii si chestii.te costa 30 40 de lei si dureaza 15 min.daca te hotarasti lasi prv si te trimit unde trebuie.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Arata foarte bine masina , sa o stapanesti sanatos :icon_thumleft:

Nu cumva noi ne-am "jucat" intr-o seara pe copou ?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masinutsa este pe mod de iarna, asteaptand sezonul cald pt a incepe modificarile :Db

Au fost vandute jantele pe 17" din primele poze.M am hotarat la jante pe 18 modelul Detriot editie 30 de pe Golf 5 GTI si arcurile de la H&R.(cel din poza are air ride)

post-55275-0-19821300-1358357708_thumb.j

post-55275-0-46673400-1358357729_thumb.j

Link către comentariu

Decat sa iei niste banale detroit-uri negre, care sunt batrane ca si design (poate ar merge pe o Jetta 5) mai bine cauti un set de Watkins Glen care au fost pe ed35 si sunt mult mai moderne ca look, si se si pupa mai bine cu liniile mai ascutite ale Jetta 6.

Link către comentariu

Da, alea sunt. Arata genial dar sunt foarte rare. Se gasesc replici insa si arata chiar decent.

Link către comentariu

Dap alea sunt si pe o Jetta alba cred ca ar da f f bine.

post-2151-0-76135200-1358425510_thumb.jp

EDIT: Mi-as schimba replicile de R32 Zolder pt un set din asta, replica. :P

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Ceva si mai rar, Serron:

A1GS5.jpg

Ar da foarte bine pe Jetta, dar au si un pret.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

arat super jantele dar demult mi au placut detrioturile...am si pe cateva masini si am zis ca o sa dea bine si pe a mea care este alba..cu ele negre si oglinzile negre.as fi interesat de un pret pt Watkins Glen si unde as putea sa gasesc..ideea e ca nu vreau sa dau 1000+ pe niste jante...vor mai urma modificari la masina si nu sunt foarte multi bani o data ! ms frumos baieti :D si pt alte ideei sunt aici

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!