Jump to content

AUDI A4 Avant fab 1997

Marculescu

Postare recomandată

Este in "gradina" mea de cateva luni si sunt foarte multumit de ea, nu credeam ca o masina relativ veche sa se comporte atat de bine. Rasa selecta Germana se vede inca de la prima atingere.

Are motor de 1,6 benzinar , nu e un model de sportivitate insa se comporta bine pentru cerinte medii.

M-a impresionat placut portbagajul generos si destul de "boieresc" , ma refer ca este tot imbracat in mocheta/plus de cea mai buna calitate si durabil, nu suport portbagajele din "plastice " si cauciuc ! !

Per ansamblu a fost o masina foarte bine gandita, excelent fabricata , in prezent este masina Premium pe care si-o permite si un cumparator modest. din cate am vazut piesele sunt accesibile ,usor de gasit si "cad" f rar.

Am cumparat-o si pentru faptul ca are km reali, actele sunt complete (toate actele si hartiile de la neamt) . O consider o masina care tine cu casa. Nu bate la ochi, cere putin si ofera mult..adica exact ce-mi trebuia pe vremurile astea.

post-105203-0-48457100-1349795878_thumb.

post-105203-0-32773300-1349795905_thumb.

post-105203-0-48131400-1349796096_thumb.

Modificat de broasca verde
Link către comentariu

Asa sunt toate Audi-urile. Foarte calitative.

Fata de alte modele din aceeasi generatie este net superioara...

Fainuta masinuta ! Sa te folosesti sanatos de ea !

Link către comentariu

Sa ostapanesti sanatos si multi km

Pune si cateva poze cu interorul , te rog . Ce rulaj are masina ?

P.S. Sper sa nu fiu off daca intreb : se pot verifica km reali cu vag-ul ? ( stiam ca numai la modelele dupa 98-2000 se poate .....)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!