Jump to content

Passat B4 Variant 1.9TDI

Razvy_91

Postare recomandată

Salutare tuturor . Sunt nou pe acest forum si sper sa ne intelegem bine . Pentru inceput am sa-mi prezint masinuta proaspat achizitionata . Mare lucru nu am ce sa zic despre ea doar ca este din 96 , are geamuri electrice , trapa si cam atat . I-am pus niste jante pe 15 si un sistem audio. Urmeaza sa o aranjez si sa o inmatriculez .

post-111840-0-11854500-1349770378_thumb.

post-111840-0-26871000-1349770385_thumb.

post-111840-0-05982900-1349770392_thumb.

Link către comentariu

Bine ai venit! Imi place masina, ingrijita! Iti spun ca inmatricularea o sa te ajunga scump, tare. Poti sa o inmatriculezi, iar apoi dai statul in judecata pentru ca sa iti returneze taxa.

Iti urez multi km fara incidente si inmatriculare usoara. :D

Link către comentariu

Mai bine plesneste statul peste bot cu niste placute de Sofia

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Nu cred ca mai merge mult faza cu Bulgaria. E cam periculoasa faza. Daca se oftica cel pe care nume e inscrisa e de rau.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri . Masina vreau sa o inmatriculez dar daca imi vand cealalta masina , o vand si pe asta si imi iau ceva mai nou desi nu ma lasa sufletul ..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!