Jump to content

Torpedo de pe B3 pe B4

Ronald
 Share

Postare recomandată

As dori si eu sa stiu daca raftuletul acela de sub airbag-ul din dreapta, se potriveste de pe B3 pe B4.

Despre cel din imagine spun.

0.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ar fi interesant sa se potriveasca....dar ar fi inca un loc de adunat "chestii nefolositoare" :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Nu stiu asta, weekendul asta fac rost de unul si ma interesa daca se potriveste ca sa nu il mai ieu degeaba. In mare parte pare ca se potriveste, pentru ca nu e diferenta mare.

Link către comentariu

se potriveste, ai de desfacut aproximativ 10 suruburi sa poti scoate airbagul afara si dupa aceea ai locul pt torpedou. (vedeti ca sunt passaturi B4 fara airbaguri sau numai cu unul singur) si acelea au torpedou pus in loc de airbag in dreapta.

Daca masina pe care vrei sa pui torpedou are airbag si vrei sa il inlocuiest ai grija ca trebuie sa pui o rezistenta in mufa de la aibag ca sa nu iti detecteze calculatorul eroare si toata operatiunea sa o facci cu borna plus luata jos de pe baterie

Modificat de DjMc
Link către comentariu

dar nu e vb de torpedou....e vorba de acel buzunaras care vine prins sub bord....

Link către comentariu

taote passaturile B3 sau B4 care vin din fabrica fara clima au acel buzunar, daca au clima nu mai au acel buzunar din cauza conductei de aer. ii mult mai mare la masinile cu clima decat la cele fara ... eu unul am vazut la cineva (banuiesc ca masina era din 96) acel buzunar dar de dimensiuni mult mai mici si masina avea clima.

Link către comentariu

Eu am gasit unul la cineva si l-am montat si se potriveste perfect. Trebuie sa asezi bine cablurile din spate ca sa nu incurce la montare.

Link către comentariu

Fa o poza sa vedem si noi.

Link către comentariu

Am sa fac maine un set de poze despre cum se schimba.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

se potriveste de la un model la altul dar arata ca nuca in perete ...parerea mea...

si da...sunt modele de B4 care au airbag si climatronic si au un buzunar foarte mic... ;)

pentru modelele de 35i...mai precis B4 care nu au torpedou sau buzunarul acela sa montat cotiera...

Link către comentariu

Eu nu am avut nici una nici alta si nu am cotiera. Sa stii ca nu e adevarat, arata chiar bine. Nici nu iti dai seama ca nu e de acolo. E exact acelasi model. Daca te uiti la un bord de B3 si unul de B4, diferentele sunt: Gurile de ventilatie si unele butone. In rest sunt la fel.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

se potriveste perfect cel putin la mine si am Ac vreo 4-5 suruburi il tine

Modificat de sebbyy
Link către comentariu

o sa incerc sa fac cateva poze sa vedeti ca sertarul care este la B3 sub airbag difera de cel de la B4...

de potrivit se potrivesc...dar nah...gusturile nu se discuta ;)

Link către comentariu

difera, cel de B3 are "usita" aia care se lasa in jos, iar la B4 e dintr-o bucata tot. de potrivit se potrivesc, doar ca nu arata asa bine ca cel de B4.

Modificat de Ronald
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!