Jump to content

Golfino

azreil24

Postare recomandată

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• azreil24

27

• GabiB77

9

• Master_Blaster

7

• Rave

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asta impaca si varza si capra, dar nu o sa se mai potriveasca partea inferioara cu fusta din piele si marginea care e diferita la G5 si 6. :( Maciuca probabil ca o sa merga pt ca pe ultimele G6 si G6 Cabrio a aparut maciuca de G7...

Link către comentariu

Mai bine cel care este pe G7 GTi. Va mai dura pana apare, dar eu zic ca arata bine :D

2013-GTI-shifter.jpg

Ala e de Ed. 35

Cel de Golf VII GTI e asta:

post-12783-0-69836700-1350048339_thumb.j post-12783-0-13894000-1350048340_thumb.j post-12783-0-54194400-1350048340_thumb.j

Am pus ochii pe el de cand a aparut... :P

Link către comentariu

Cand vad maciulia aia de GTI VII parca imi vine sa joc un golf :P

Apropos, cui dau o bere sau o shaorma pentru un sticker cu vwforum? :D

Modificat de azreil24
Link către comentariu
nicusor_pintilie

Salut , sa o stapanesti sanatos e foarte frumoasa masinuta si sa ai grija de ea ca si ea va avea de tine ;) Drumuri Bune

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte tare Golfino!

Incep sa fiu invidios pe motorizare pentru consum in special :).

Ar fi fost, dar si asa, spiritul craciunul este cu mine tot anul :))

Mai adaug inca o modificare pe lista, sper sa se poata, eventual cu costuri minime :D

- Oglinzi laterale heliomate. Tare buna e oglinda centrala heliomata, cu toti berbecii de la noi cu csenon si cei care nu poseda buton de reglare a fazei scurte pa inaltime.

Asta ma intereseaza si pe mine, dar nu stiu sa se fi pus pe Golf asa ceva, ramane sa luam de la fratii mai mari, gen Passat CC.

Sa o stapanesti sanatos, e dotata bineditat si arata intr-un mare fel.

Link către comentariu

Multumesc frumos. E bestial motorasul, ii place sa mearga turat, iar consumul este mai bun decat il aveam cu 1.9 TDI BXE, cel putin la drum lung. Cat despre oglinzi, la cat de scumpe sunt, cred ca o sa renunt la ele, prefer sa ii dau motorina lui Golfino si sa il plimb, ca tot urmeaza sa il duc pana la Parndorf :)

Numa bine!

Link către comentariu

Am vazut de doua ori Golfino parcat pe langa aparatorii patriei :D . Pe o strada perpendiculara pe Panselelor parca.

L-am recunoscut dupa jante+ culoare si antena de RNS :D. Arata foarte bine!

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Danke, pe acolo stau, il recunosti si dupa numarul de inmatriculare, XMasJoy :P Spre rusinea mea este cam murdarel :D Sper sa ajung maine sa il spal. Eventual ii pun si ghetele de iarna :)

Modificat de azreil24
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

De curand Golfino a trecut de pragul de 100.000 km, functioneaza impecabil, webasto-ul este o minunatie, iar consumul este genial. In weekend-ul ce a trecut a reusit performanta de a strabate calea dintre Viena si Bucuresti cu un singur plin, pe o distanta de aproximativ 1.100 de km. Consum mediu 4,4 l/100km la o viteza medie de 78 km/h.

O intrebare pentru cunoscatori, cati litrii are de fapt rezervorul de pe Golf 6?

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Asa stiam si eu, doar ca, nu de putine ori cand am facut plinul, era aproape de rosu si intrau cate 54 de litrii. De aici inteleg ca ori se fura la pompa, ori este rezervorul mai mare si eventual cei 55 de litrii sunt fara rezerva.

Link către comentariu

Asa ma gandeam si eu, dar am zis ca, daca producatorul spune ca rezervoul are 55 de litrii, atat are cu tot cu rezerva :) Oricum, nu era exclus sa fie si furaciune la pompa :))

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

La 1t motorina pompa ia 11litri, eram cu o cunostiinta cand a alimentat de mai multe ori.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Arata super masina, felicitari!

M-au tentat si pe mine cateva HL-uri cu dotari similare, insa am o oarecare retinere... cum s-a mai comportat masina intre timp?

Link către comentariu
  • 1 year later...

Nu am mai postat de mult pe aici. Intre timp masina a ajuns la pragul de 220k km, cei reali. Se comporta excelent. Nicio problema majora pana acum. Cea mai mare problema de pana acum am avut cu telecomanda de la Webasto, nu vroia sa ma dea comenzi. Trebuie sa ajung din cate am inteles sa i se faca o procedura de reinvatare a cheii sau ceva de genul. Nimic grav. In rest motorina sa ii dau. Are parbriz nou, cel vechi avea o fisura de cand l-am cumparat si ulterior s-a mai ales cu o "buba" fix pe centru, asa ca am apelat la casco.

Cred ca trebuie sa ii fac din nou geometria, nu mi-a placut de la inceput cum au facut-o cei de la Autosoft, a doua oara cand imi iau teapa cu ei si standul lor de geometrie. Facuta pe fuga, tragea dreapta si acum cand plec de pe loc si am volanul virat spre stanga, din dreapta se aude un fel de suierat, nu stiu cum sa-l descriu, dar cel mai probabil de la geometrie tind sa cred ca este. O sa ma incumet sa o duc la Midocar sa ii faca ei geometria.

Nu am mai ajuns sa fac ceva modificari. Banii s-au dus pe alte planuri :D

Sper sa ruleze la fel de bine ca acum inca 200k de km si ma declar foarte multumit de masinuta.

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!