Jump to content

Golfino

azreil24

Postare recomandată

Asa este cunoscut in familie noul membru, recent adus, jumatatea lui august, de pe meleaguri nemtesti :) Este dementiala si foarte dotata, unele dotari descoperindu-le cand am ajuns sa o vad, gen incalzirea auxiliara, oglinzi pliabile, scaune incalzite, dotari de care samsarul uita-se sa le mentioneze in anunt.

Ca si tehnic sta cam asa:

Motor 2.0 TDI-CR CBAB, 140CP, M6, Highline (2010) la care se adauga:

- Climatronic

- Park Assist si Park Pilot

- Webasto cu telecomanda

- RNS 510

- Tempomat

- Pachet Sport Porto:

- Jante 17" Porto

- Privacy glass

- Suspensie sport

- Indicator presiune pneuri

- Pachet Iarna:

- Scaune incalzite fata

- Instalatie spalare faruri

- Duze incalzite

- Indicator nivel lichid parbriz

- Pachet Lumini:

- Oglinzi exterioare rabatabile electric

- Lumini de drum permanente, cu functie Coming Home - Leaving Home

- Senzor de ploaie pentru activarea automata a stergatoarelor

- Oglinda interioara cu sistem automat antiorbire

- Iluminare la nivelul picioarelor pentru locurile din fata

- Doua lumini fata in dreptul picioarelor

KM: aproape de 100K

Revin si cu ceva poze dupa o baie si o sedinta foto :D

Planuri de viitor care sper sa se si materializeze:

- Faruri Xenon si Stopuri LED OEM

- Kitt GTI

- Inlocuire modul bluetooth si eventual scoatere din bord a suportului de telefon (arata ca naiba)

si alte cateva care nu imi vin acum in minte.

Numai bine!

Florin

Modificat de azreil24
Link către comentariu
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• azreil24

27

• GabiB77

9

• Master_Blaster

7

• Rave

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa te bucuri de el.

Inainte sa te gandesti la xenon, arunca o privire pe topicul lui Ego ca sa vezi la ce te inhami :) Asta daca vrei OEM, asa cum ii sta cel mai bine

Link către comentariu

Multumesc. O sa ma uit mai in detaliu, am vazut doar cateva postari :) sper doar sa ies putin mai ieftin decat pretul de pe site-ul carsystems :D

Link către comentariu

Sa te bucuri de el si multi km fara incidente! referitor la farurile cu xenon oem mai bine...sunt prea scumpe originalele momentan si PAREREA MEA ca nu merita!

Link către comentariu

Felicitari pt masinuta, sa te poarte fericit cat mai multi km.

Farurile xenon oem cu tot cu autoleveling sunt scumpe si destul de complicat de realizat, dar restul de retrofit-uri sunt usor de realizat, dar sunt toate de look masina e f f bine dotata.

Ne spui si noua cat ai dat pe ea?

Si pune poze cu ea, e candy white nu? :icon_thumleft:

Link către comentariu

Multumesc. Stiu ca sunt scumpe, dar deh, sunt mai OEM din fire :P Masinuta a costat 11.700 euroi si da, este Candy White ca si Iepurele tau :)

A primit cadou presulete de cauciuc pentru vreme rea si anvelope noi de iarna, Goodyear UltraGrip 8 :D

Intre timp o poza cu celalalt membru din familie:

post-19509-0-15720400-1349472772_thumb.j

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie :) insa am o oarecare retinere in privinta pretului sau a kilometrilor. Fie kilometri-s dubli fata de cat ai zis tu, fie pretul a fost mai mare.

Daca vrei, imi poti da o serie de sasiu in privat, ca si-asa am luni drum la un dealer VW din Augsburg, o s-o dau spre verificare si asa macar stii cum stai.

Link către comentariu

Pretul asta a fost, nu am de ce sa mint, km, nici eu nu cred ca sunt reali insa masina functioneaza impecabil, nu a fost lovita, asa ca zic eu ca a meritat, chiar daca km ar fi si dublii :D

Ai PM :)

Link către comentariu

Felicitari pt achzitie. Super dotata la un pret foarte bun. Sa o stapanesti sanatos pt multi km.

Retrofit-ul oem merita doar daca il faci complet si te duce peste 1200euro.

Link către comentariu

Multumesc. Asta as vrea si eu, retrofit cu tot tacamul, sa para ca e de la mama lui :)

Link către comentariu

ne tine in suspans....

parerea mea - la o astfel de masina, nu merita sa pui produse after-market. Ori pui OEM, ori mai bine pas....

Link către comentariu

Hai sa nu va mai tin in suspans :P cateva poze pe fuga, de fapt sunt cele trimise la casco :D

@Florin - asa ziceam si eu :)

post-19509-0-04699000-1349781432_thumb.j

post-19509-0-92511900-1349781441_thumb.j

post-19509-0-14435700-1349781600_thumb.j

post-19509-0-21017300-1349781604_thumb.j

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Da, are, tocmai spunea in alt topic ca a fost "pocnita" pe fata si bara are un luft la prindere

Dar cum masian neatinsa in Bucuresti nu exista, nu e nimic de mirare ;) Trebuie doar sa te obisnuiesti cu ideea

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Altul alb??? :(

Glumesc, evident! Arata foarte bine si sunt invidios pe oglinzile rabatabile eletric... :D

Link către comentariu

Eu nu vad luftul, asa e si a mea adica era, ca acum are suficiente zgarieturi si indoituri pe toate partile.

Si a mea are aproape 20k. Soo...

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Din poze nici eu nu-l vad, dar colegul a spus ca e CTC-ist, deci are privirea mai agera :D

LE: Hai ca devin si eu CTC-ist, parca vad ceva intre aripa din dreapta si bara, parca bara e putin mai in exterior, nu e in prelungirea barii

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Statu

a mea are aproape 20k. Soo...

Statul in bucuresti cauzeaza asta...

Chiar azi l-am vazut, de la geam, pe unul cum iesea cu un Focus vechi dintr-o parcare laterala, cam stramta ce-i drept, impingand cate putin masinile din fata si din spate.

Nu pot sa nu ma gandesc ca si eu pot pati/am patit asa ceva...

LE: imbinarea dintre bara fata si aripa dreapta fata ???

Modificat de Rave
Link către comentariu

Da, parca acolo se vede ceva, dar pozitia nu e buna...

Al meu Golfino, condus de prietena, a fost lovit pe partea dreapta, rezultat, suport bara/far spart, a fost inlocuit, dar cu unul AM (am aflat pe urma), bara iese putin mai in afara fata de aripa, diferenta este mica dar sesizabila, mai ales la ochii mei de CTC-ist :)) ...

Oricum e insesizabil, dupa parerea mea

Daca ala e luft, atunci al meu (din acelasi loc, la imbinarea dintre bara si aripa fata dreapta) ce mai e? - ultima poza fata prezentata la mine la "Cameleon", unde prezinta sigla "W", fata, negru lucios

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Se vede mai bine in realitate. Daca va uitati la ambele poze se vede diferenta, din pacate. Daca reusesc sa ajung pe la vreo intalnire, se va vedea mai bine. In rest, nu-i bai, o rezolv eu :D

Gabi, nu sunt CTC-ist de meserie, dar am un ochi format pentru asa ceva, toti prietenii fac misto de mine pe tema asta, ca sunt prea neamt si ca ar trebui sa lucrez ca CTC-ist la Audi (big fan :P) si ca sunt spaima service-urilor, ca am pretentii prea mari si nu plec pana nu iese aproape cum vreau eu. Ma duc sa arunc o privire la luftul tau, nu am apucat sa il vad :))

@Rave - deh, albul, e culoare de "sezon" :)) dap, oglinzile rabatabile sunt nice, pacat ca nu se pliaza singure la inchiderea din telecomanda.

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Nici poza mea mea nu e prea buna, dar te asigur ca la mine e un luft "cata casa" fata de ce am vazut la tine... ;)

Faza cu CTC-istul m-am prins ca e o gluma, dar o continuam si eu, din plictiseala :D

Link către comentariu

Dap, e mai luft ca la mine. Si nu se poate aranja deloc? Un picior, un ciocan? :P

Pentru cei care se intreaba ce semnificatie are numarul, am mai fost intrebat de prieteni, niciuna, a fost numar aleator :) Dar eu i-am gasit o semnificatie, XMJ - XMasJoy :))

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Ar fi fost perfect daca ai fi ridicat masina in apropierea Craciunului, ca mine! :)

Eu am luat masina la 2 zile dupa Craciun :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!