Jump to content

schibare la interior


Cavaleru
 Share

Postare recomandată

Cu ce poti inlocui scaunele originale de la MK2 in 2 usi, cele de pe masina sunt cam coapte. pot pune de mk3 fara mari modificari?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

salut! eu am inlocuit scaunul dr.f. la un golf ll in patru usi cu unul de la lll ! este mai mare (lat) decat la ll , dar se modifica relativ usor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

poti inlocui scaunele originale de la MK2 in 2 usi cu unele de mk3 fara mari modificari deoarece sunt identice exceptand latimea sintre sinele de prindere, la G3 distanta dintre acestea este mai mai mare fata de cele de G2. Deci modificarile se pot face fara sa modifici distanta dintre sine asa cum majoritatea procedeaza, imagineaza-ti ca aceste sine trebuie sa culiseze la fix pe locasurile de pe caroserie si e aproape imposibil sa iasa lucrarea exact.

Pasii modificarii sunt urmatorii:

1. spatarele fiind identice la sistemul de prindere acestea se inlocuiesc cu cele vechi

2. se schimba partea de sezut astfel: se ia sezutul cu totul (buretele impreuna cu tapiteria) de pe scaunul de G3 si se pune pe scaunul de G2 care dupa cum am spus este identic cu cel de G3 singura diferenta fiind distanta dintre cele 2 sine. Cu acesta ocazie, daca este cazul, poti inversa sezuturile intre ele (partea stanga in locul partii drepte) astfel uzura de pe marginea exterioara a scaunelor va fi spre partea de interior.

Spor la lucru! ( cu mine ai vorbit la telefon si ti-am explicat acelasi lucru) :beer:

Modificat de nedelx
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!