Jump to content

etrier polo tdi din 2000

sergiu.tzontzo
 Share

Postare recomandată

stie cineva daca se poate desface axul melcat din interiorul etrierului de frana spate,cel care actioneaza pistonul ,ca am pierdere de lichid pe langa un semering si nu stiu cum sa-l desfac.am cerut o informare la tess sibiu legat de un kit de reparatie sau chiar etrier dar nu mi-a raspuns nimeni.

numai bine

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cred ca poti scoate axul melcat, daca se putea detasa de etrier trebuia sa apara ca reper separat (nu sunt sigur).

Dar poti scoate pistonasul de pe el si poti inlocui doar reperele necesare nu cred ca trebuie inlocuit tot etrierul.

Link către comentariu

normal asa ar trebui facut dupa cum spune lupo_bv,scoate pistonsul si schimbi doar garniturile de la etrier/semeringurile,un magazin bun ti le aduce pe comanda intr-o zi si la un pret de pana in 50 lei ceva bun calitativ,cat mai dai si pe manopera tot cam atat,cu tot cu aerisit ,sa zicem 100 lei.nu are rost sa schimbi etrierul cu totul pentru ca nu ai de ce,pt. ca garniturile sunt de vina si doar alea trebuie schimbate ,atat,multa bafta!

Link către comentariu

nu am scapare,trebuie sa iau altul nou ca pierd lichid pe langa axul melcat nu pe langa piston,l-am studiat indelung sa fiu sigur .multumesc lupo_bv pt documentatie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!