Jump to content

The Black One - Golf MKIV

crisdaman

Postare recomandată

Salutare!

M-am hotarat si eu dupa vreo doua saptamani de hoinarit(intens) pe acest forum

sa-mi prezint Golfuletzul achizitionat foarte de curand(mai exact pe 22.08):

Golf IV 2002 AZD 1.6 16V 77kw/105CP

Ca si dotari:

Climatronic

Inchidere centralizata

Geamuri electrice

Jante aliaj pe 16"

Scaune sport

Volan,schimbator si frana de mana imbracate in piele

Masina m-a costat 3800E neinscrisa,adusa din Italia de un samsar din Vitan(oarecum de treaba baiatu') si cred ca toata afacerea asta plus inscrierea si toate cele m-au dus la vreo 4300-4400E.Momentan sunt fericit ca am scapat de alergatura asta cu actele si ca-mi vad, in sfarsit, masinutza cu numerele negre pe ea. Mai sunt multe de facut la ea,urgent distributia,franele si schimbul de ulei+filtre,si mai apoi folia pe geamuri,poate chiar si o colantare totala(aici ma mai gandesc,chiar astept pareri de la voi).

Ma bucur ca v-am descoperit si sper sa ma adoptati si pe mine in familia VW.

Link către comentariu

Sa o folosesti sanatos.

Colantare totala!? Vrei sa schimbi culoarea sau pui folie transparenta?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Poze din prima zi. Se remarca numerele rosii (bine c-am scapat de ele).

multumesc YoYo!

as vrea sa o colantez total negru mat,dar nu stiu ce implica treaba asta in timp(ma gandesc sa nu-i termin vopseaua sau sa-mi apara rugina)

post-112464-0-65280100-1349361812_thumb.

post-112464-0-81591700-1349361817_thumb.

post-112464-0-39634800-1349361822_thumb.

post-112464-0-44116900-1349361829_thumb.

Modificat de crisdaman
Link către comentariu

arata intr-un mare fel. foarte intretinuta. te sustin si iti recomand cat mai repede o colantare. nu iti ataca vopseaua in niciun fel, ba din contra, o protejeaza. eu am fost prost ca mi-am luat masina NOUA si cand am iesit pe poarta dealerului nu m-am dus direct la un atelier de colantare.

Link către comentariu

sa ai parte de ea...arata bine!

ii poti aduce multe inbunatatiri, dar nu stiu cu folia exterioara daca e o idee prea buna. Printre multe altele, eu am comercializat tot felul de folii pt auto, si nu orice folii, ci 3M.Sunt ok din punct de vedere al protectiei vopselei, chiar ok, dar am avut la firma masinile colantate in totalitate, si poate sa fie ele folii de folii, ca unde sunt muchii dupa 1-2 ani se deslipesc(chiar daca aceste muchii sunt date cu solutii ca sa impiedice deslipirea autocolantului). Astfel ajunge ca o masina frumusica sa arate ca

:evil:

alegerea e in mainile tale!

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

multumesc pentru pareri,dar oricum nu vreau sa ma grabesc,astept primavara pentru colantare,daca e sa o fac. intre timp as vrea sa-i pun niste xenoane,o antena shark fin,ca antena mea e praf, si folie pe geamuri sa o innegresc de tot. apropo,stiti cumva pe unde gasesc siglele vw pe negru?sau sa le fac cu folie?

Link către comentariu

vopseaua arata destul de bine, de ce sa o acoperi cu folie?!

intr-adevar unele masini arata bine mat...dar folie negru mat pe orice masina a devenit o moda generala cum era(sper) folie de carbon pe tot interiorul si pe capota

Link către comentariu

arata foarte bine masina. sa o stapanesti sanatos si poate ne onorezi si cu niste poze cu interiorul.

legat de colantat ... eu zis ca o lasi asa iar daca vrei musai sa o colantezi nu negru mat , mie unu nu imi place (e doar o parere)

Link către comentariu

Arata foarte ingrijita , ai jante ca ale mele :icon_thumleft: super, sa te tina multi km, sa ne zici de consum, si Da, asteptam si poze cu interiorul + motor ( eu cel putin :lol: )

Modificat de misulikkk
Link către comentariu

bine ai venit

pacat ca nu ti-ai facut cont mai devreme. sunt cateva golfuri in aria vanzari foarte bine intretinute, in care nu e nevoie sa bagi nici un ban

Link către comentariu

bine ai venit in familia VWforum

sa o stapanesti sanatos,si sa te poarte 1000000 de km

legat de colant,daca tie iti place,fa-o,dar pe pe negru mat se va vedea fiecare firicel de praf,si dupa ceva timp va incepe sa se exfolieze,si sa se crape,daca sta mult in soare

Link către comentariu

Arata foarte ingrijita , ai jante ca ale mele :icon_thumleft: super, sa te tina multi km, sa ne zici de consum, si Da, asteptam si poze cu interiorul + motor ( eu cel putin :lol: )

merci.jantele au venit odata cu masina(cred ca si asta a fost unul din motivele pt care am luat-o, crazy,no?).poze cu interiorul+motor urmatoarele zile,momentan e cam murdara.

referitor la consum: 7,5-8% urban,si vreo 5 pe exterior.

Zenith, ai dreptate,dar stii cum e febra cand ai banii si vrei masina pe care ai pus ochii de ceva vreme.

Revenind la subiect,astazi am schimbat distributia si placutele de frana fata-spate cu un prieten. Operatie reusita, timp de lucru 4h (rezonabil,zic)

Modificat de crisdaman
Link către comentariu

arata foarte bine masina..

am avut si eu unul de 1.4 si am fost foarte multumit.

intreb si eu na.. nu e cam scump?la urma urmei pretul la un mk5 e in jur de 4500 neinmatriculat..

Link către comentariu

arata foarte bine masina..

am avut si eu unul de 1.4 si am fost foarte multumit.

intreb si eu na.. nu e cam scump?la urma urmei pretul la un mk5 e in jur de 4500 neinmatriculat..

ms,georgik

probabil ai dreptate cu pretul ,dar 4500E neinmatriculat insemnau vreo 6000E pret final pt un golf 5 mai nou cu vreo 3 ani decat al meu. In afara de asta eu am avut la dispozitie doar 4400E,si per total sunt multumit de alegerea facuta.

Link către comentariu

cateva poze noi:

...

post-112464-0-97103100-1349800080_thumb.

post-112464-0-39576700-1349800084_thumb.

post-112464-0-86687000-1349800099_thumb.

post-112464-0-21594700-1349800105_thumb.

post-112464-0-91203100-1349800215_thumb.

post-112464-0-97399900-1349800223_thumb.

post-112464-0-01411900-1349800239_thumb.

post-112464-0-91653700-1349800242_thumb.

Modificat de crisdaman
Link către comentariu

nu stiu daca e vina aparatului foto sau ai pus tu alte leduri dar bordul mi se pare prea puternic.

Link către comentariu

nu stiu daca e vina aparatului foto sau ai pus tu alte leduri dar bordul mi se pare prea puternic.

cred ca e de la aparat pt ca si eu am ramas surprins de intensitatea culorilor cand am vazut pozele.

stiti cumva unde pot gasi capacul care acopera prezoanele la niste jante montreal 1 pe 16"?

am avut azi nenorocul sa pierd sigla cu vw de pe unul din capace.

post-112464-0-63726100-1349811645_thumb.

Link către comentariu

1. la dealer, ai seria trecuta pe ele (te duci dupa salariu)

2. in targ (dar risti sa cumperi una furata de la altul si in felul asta sustii hotia)

Link către comentariu

Salut...sa te bucuri de masinuta...arata bine...

Imi plac ceasurile...esti sigur ca nu s-a umblat la ele?ca si mie imi pare ca bat cam tare...si nu de alta..dar asa as vrea sa le fac si eu pe ale mele..dar trebuie sa stiu ce s-a schimbat peacolo:-D

Sent from my LWR-itza via Tapatalk 2

Link către comentariu

Salut...sa te bucuri de masinuta...arata bine...

Imi plac ceasurile...esti sigur ca nu s-a umblat la ele?ca si mie imi pare ca bat cam tare...si nu de alta..dar asa as vrea sa le fac si eu pe ale mele..dar trebuie sa stiu ce s-a schimbat peacolo:-D

Sent from my LWR-itza via Tapatalk 2

mersi frumos.

in legatura cu ceasurile,si eu cred ca au suferit un upgrade, insa nu pot oferi mai multe detalii pt.ca asa am luat-o. sorry.

Link către comentariu

astazi m-am apucat sa-mi curat manerele din interior de la portiere de acea vopsea cauciucata care-mi statea pe creier de fiecare data cand o vedeam asa scorojita.

dupa ce am vazut alti colegi de forum care au facut treaba asta, aveam impresia ca e floare la ureche,insa am stat astazi si am frecat 3h numai la manerele fata.

sunt multumit de rezultat,dar cred ca le voi si vopsi negre cand vor fi gata pentru ca acum bat ma mult spre gri inchis.(poate imi recomanda cineva un spray pt plastic)

postez in sfarsit poze cu numerele negre (pe care le-am pastrat de la fosta masina,si ca sa intelegeti starea mai putin buna a placutelor de inmatriculare -le-am folosit de cateva ori sa descui masina :icon_cheesygrin: )

post-112464-0-12946500-1349994331_thumb.

post-112464-0-90238000-1349994334_thumb.

Link către comentariu

Ai descuiat masina?

Spune cum,poate mai ramanem si noi cu cheia in masina :))

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Ai descuiat masina?

Spune cum,poate mai ramanem si noi cu cheia in masina :))

From HTC via Tapatalk.

era vorba de fosta masina, un tico ce se deschidea oarecum usor cu o rigla,o sarma,lamela de la stergator...nr.de inmatriculare.Acum nu cred ca mai e cazul.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut

Dupa aproape trei luni de cand posed golful am aflat atatea lucruri noi si interesante despre acest model incat prezentarea initiala nu-i face cinste masinutei,asa ca revin cu una noua si cat mai completa:

VW Golf MKIV Model Highline 2001 AZD 1.6 16v 77kw/105cai (frumosi)

Culoare LC9Z - Black Magic Pearl

Numar usi 4/5

Faruri Valeo cu lupa si proiectoare

Oglinzi electrice heliomate cu incalzire

4 geamuri electrice

Jante Montreal I 16",cauciucuri Pirelli 205/55/r16

Volan sport in 3 spite imbracat in piele

Husa schimbator si frana de mana imbracate in piele

Scaune sport

Airbag sofer,pasager,laterale

Computer de bord

Ceasuri de bord cu inele cromate si reglare a intensitatii luminii

Cotiere fata/spate

Suport pahare fata/spate

Climatronic

Inchidere centralizata+doua chei briceag.

Din momentul in care am achizitionat-o pana in prezent i-am adus urmatoarele imbunatatiri:

Baterie noua Varta Black Dynamic

Kit distributie Contitech Continental

Covorase auto cauciuc

Placute frana noi fata/spate

Husa scaun sofer cu suport lombar

Curatat vopseaua cauciucata de pe manarele interioare

Curatat motor,jante

Schimbat filtru ulei si benzina Mann+schimb de ulei Divinol 10w40

Modificat de crisdaman
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!