Jump to content

SEAT Ibiza 6L 1.4 TDI

Andrei AXN

Postare recomandată

La fix 64.909 km i-am facut revizia. Am pus ulei Motul 505.01, am schimbat filtrul de ulei, aer, polen si motorina.

Tot la revizia asta am schimbat flansele de la amortizor pe fata pt ca aveam un zgomot la flansa din stanga.

Masina merge foarte bine, n-am reusit sa o vand dar nici nu m-am straduit, nu am pus-o pe site-uri de specialitate.

Sunt multumit de Ibiza dar va veni vremea sa o inlocuiesc cu altceva, cred ca la primavara.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei AXN

51

• Rave

9

• Sor!n

6

• Cristian

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai scriu si eu pe aici. Masina a ajuns la 69.000 km, merge foarte bine.

M-am hotarat sa vand jantele si farurile cu xenon sa mai recuperez din investitii.

Am gasit ieri o masina pe care as vrea sa o cumpar dar nu cred ca reusesc sa dau Ibiza asa repede. :(

Link către comentariu

Am gasit la un cunoscut un Renaul Clio RS din 2008 si ma tenteaza sa il iau. Daca nu, vreau ceva cabrio prin februarie-martie.

Link către comentariu

Bun upgrade-ul, de la 90cp la 200cp si sasiu cup. Doar consumul sa nu te deranjeze ca nu va semana deloc cu cel de la Ibiza. :)

Link către comentariu

Ma gandesc si la acest aspect pentru ca la Clio RS ma astept la un consum cel putin dublu decat la Ibiza...pt ca sunt absolut constient ca o sa vada zi de zi 6-7000 rpm, deci are trebui sa am un consum mediu de peste 10%.

Fac peste 30.000 km pe an...nici nu vreau sa calculez ca ma apuca groaza, insa imi place ffff mult masina asa cum este: 2.0 aspirat...197 CP, sasiu bun, suspensie buna, frane excelente, etc. Ramane de vazut daca reusesc sa o iau.

Link către comentariu

Buna seara,

Sunt interesat de farurile xenon, la ce pret ati fii dispus sa le vindeti? Iar la montaj este nevoie de vreo adaptare, fata de farurile normale H4? Multumesc.

Link către comentariu

Nu este nevoie de modificari fata de farurile de Ibiza facelift...care au becuri H7. La Ibiza/Cordoba non-facelift nu stu daca se potrivesc plug&play.

Este topic in aria de anunturi cu privire la schimbul farurilor, la vanzare nu ma gandesc pentru ca imi trebuie faruri la masina, deci le dau doar la schimb pe faruri OEM de Ibiza/Cordoba facelift + diferenta.

Link către comentariu

Am spalat astazi masina si i-am facut cateva poze. Probabil sunt ultimele in configuratia asta. :D

Farurile le voi vinde, deja am gasit client interesat si astept sa facem schimbul iar jantele isi asteapta si ele un nou proprietar.

Masina merge bine...are aproape 69.000 km, urmeaza sa ii pun rotile de iarna cand se mai raceste vremea.

post-6569-0-51073500-1383674824_thumb.jp

post-6569-0-45241500-1383674835_thumb.jp

post-6569-0-49911200-1383674846_thumb.jp

post-6569-0-59129300-1383674856_thumb.jp

post-6569-0-67871600-1383674864_thumb.jp

Modificat de Andrei AXN
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ieri am trecut la rotile de iarna cu jante de tabla pe 15 si am vandut jantele Borbet.

De cateva zile a inceput sa faca zgomot un rulment. Aseara i-am facut o verificare a trenului de rulare si am constatat ca este rulmentul pe dreapta spate. Se va schimba saptamana viitoare. In rest, totul se prezinta bine.

A implinit ieri 70.000 km.

A picat varianta cu acel Clio RS. Nu am pus-o inca pe autovit pentru ca nu dispun de diferenta de bani pentru altceva, dar in ianuarie-februarie fac rost de ceva bani si o sa schimb masina.

Ma gandeam si la un leasing sa iau ceva mai scump dar mi-am facut niste calcule si pana nu ma mut in casa pe care o construiesc nu ma bag.

Vreau sa cumpar ceva pe la 8.000 EUR, sa vad ce gasesc cand voi vinde masina asta.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Miercuri am vandut Ibiza. Nu era planificat chiar acum, ma gandeam sa o dau prin ianuarie-februarie, insa a aparut un client si am vandut-o. Am facut rost de bani in cateva ore si am cumparat biletele de avion. Am gasit cateva variante pe mobile.de, a discutat un prieten care locuieste in DE cu vanzatorii si m-am decis asupra masinii.

Intrucat eram hotarat sa cumpar doar masina cabrio si doar din Germania, joi dimineata am zburat in DE si am cumparat un Renault Megane Coupe Cabriolet 1.6 benzina, din iulie 2006, 104.500 km, foarte bine intretinut si cu multe dotari optionale, istoric complet, etc.

Initial cautasem diesel 1.9 dci, dar pana la urma am luat benzina din mai multe considerente.

Imi doream ceva din grup insa nu am avut variante la bugetul pe care l-am avut: EOS nu-mi place, A4 cabrio 1.8 T are o taxa de poluare uriasa si este destul de scump, Beetle Cabrio nu-mi place, TT modelul vechi gaseam doar maxim 2001, etc.

Am considerat Renault o varianta buna, caroseria este facuta de Karmann si nu are probleme cu hardtopul (este din 2 bucati), motorul este fiabil si ok iar masina mi-a placut cum se conduce si cum se prezinta. La interior sunt materiale acceptabile, ramane sa astept vremea frumoasa. :D

Modificat de Andrei AXN
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos...pacat ca nu o vei putea prezenta :P

Cel putin nu aici..... Sa o conduci cu placere,cred ca abia astepti sa vina primavara !

Link către comentariu

Multumesc pentru urari. Abia astept sa vina vremea buna sa pot merge la munca si retur (aprox 70 km) decapotat.

Pacat ca nu voi putea sa o prezint. Va avea o evolutie frumoasa, deja am facut un to-do list cu cateva chestii si unele le-am comandat deja.

Nu am foarte multe de facut la ea pt ca are cam tot ce imi doream, chiar unele dotari la care nu tineam, insa tot trebuie personalizata si imbunatatita putin.

Cateva poze, sper sa nu fie sterse de moderatori. Promit ca nu mai pun altele.

post-6569-0-82298500-1387281467_thumb.jp

post-6569-0-75953100-1387281472_thumb.jp

post-6569-0-29839600-1387281476_thumb.jp

post-6569-0-15755300-1387281480_thumb.jp

Modificat de Andrei AXN
Link către comentariu

Masina am scos-o la 4990 EUR in Germania (+ actele 145 EUR cu numere pe 9 zile). Am cumparat-o de la un dealer din Saarbrucken.

Transportul si restul nu sunt relevante. Eu am cheltuit mai mult decat ar fi normal (am platit 2 bilete de avion cumparate cu o zi inainte + altele). In mod normal transportul de intors il poti socoti ca fiind minim aproximativ 350 EUR (carburant, vignete, drum, etc), acum depinde de fiecare cat cheltuie.

Bogdan...iti dau pm cu privire la EOS.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!