Jump to content

Kit Distributie Passat B6

Paparazzi
 Share

Postare recomandată

La a mea se schimba la 150.000 dar cea care am pus-o acum mi-a zis sa o schimb la 120.000. Dar cum ti-a spus tie mi se pare exagerat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de aceea sunt mirat...cum naiba o distributie cap/coada cu pompa de apa inclusa ,tot pe original si tine tot 60000/70000 ca un afterM...

Link către comentariu

Salut, am cumparat masina la 98000 km si acum are 114000 si vroiam sa imi schimb distributia singur, am sanse?

am mai schimbat singur distributia la un cielo,al meu.

La schimbarea distributiei vreau sa folosesc Blocatorii aferenti ai Axului cu came si al arborelui cotit de mai jospost-114166-0-03591500-1391759352_thumb.

Link către comentariu

Nu te baga singur.Cauta pe cineva care a mai facut asta.Iti trebuie elevator si suport de sustinerea motorului deoarece trebuie dat jos tamponul de langa vasul de expansiune.

Link către comentariu

cunosc pe cnv care are elevator,si ma gandeam de banii de manopera imi iau suportul de sustinere motor, ca e cam 400-500 ron,exact cat e o manopera sau nui asa?, cam cat e manopera la o distributie la b6 daca vin cu piesele mele.?...

Modificat de myevildevil
Link către comentariu

nu as vrea sa gresesc dar parca manopera e in jur de 200 ron.

Link către comentariu

atunci ce dreq am intrebat acum un an un meserias la un atelier auto unde am facut schimbu de ulei + toate filtrele si mi-a zis ca ma costa distributia cam 1500 cu piesele lui cu tot...in care piesele de pe net ar fi nici 400 lei contitech kitu(fara pompa) si 1100 leafa lui ? ce nesatuli sunt astia....

Modificat de myevildevil
Link către comentariu

250lei m-a costat pe mine intr-un service autorizat +garantie pe manopera;)cauta kit-ul pe original si ai reducere la pompa de apa.am dat 1500lei pe tot kit-ul+pompa apa.am dat pompa uzata la schimb si am avut reducere 400lei.asta doar daca ai pompa originala pe masina.deci,1100lei kit+pompa pe original;)

Link către comentariu

unde ai gasit asa scump kitu? eu am cautat ieri pe net kitu contitech(germany) Cureaua+2role= 380 lei

si pompa Hepu(made in germany) 216 lei.....=> 380+216=596 lei kitu+ manopera daca zici tu 250=cam 850 lei....unde ai gasit kit asa scump si cat de originale de atat sa mai fie ?

http://www.4turbopieseauto.ro/kit_distributie_vw_passat_3c2_1_9_tdi-2006/121/5398/18522/100453

Modificat de myevildevil
Link către comentariu

Original nu inseamna conti, hepu ... Normal ca sunt alte preturi cand vorbim de piese OEM cu cod si logo vw, chiar daca vanzatorii ne asigura ca pe original este acelasi producator, calitatea pieselor furnizate sub logo-ul vw este putin superioara.

Link către comentariu

Urmeaza sa schimb luni distributia la porsche si situatia sta in felul urmator la cifre: totul OE (ca oem e doar ce vine pe poarta fabricii cu masina noua)

Motor 1,9 tdi, din 2007.

Le: aici intra piese kit distributie, pompa apa, antigel, materiale mici si manopera .

post-130939-0-87262100-1391849160_thumb.

Modificat de gaborvad
Link către comentariu

kit-ul nu este scump!este OEM.ceea ce spui tu ca ai vazut,pot fi facute pe vapor:))si chinezii si turcii pot scrie "made in germany"pe ele si sa te lase cand iti e lumea mai draga.stii vorba aia"dai un ban dar stai in fata"

Link către comentariu

pai noi de exp nu avem in judetu Tulcea reprezentanta aici...doar serviceuri obisnuite....eu de unde stiu cand merg sa schimb daca au ei originale sau nu ? cum imi dau seama care sunt oem si care nu?

Aratati-mi si mie un link cu o piesa originala de unde sa le cumpar si eu.

Modificat de myevildevil
Link către comentariu

cam orice magazin de piese auto iti poate face comanda de distributie originala.

Link către comentariu

Acest topic nu este chat. Va rog sa discutati pe privat.

Link către comentariu

nu.in primul rand piesele originale au o "stanța" sau sigla audi si vw pe ele plus o serie.cele neoriginale nu au.o sa ai factura cu garantie 2ani.piesele nu le gasesti pe stocul lor,le comanzi si in 24 de ore le ridici de la magazinul respectiv cu piese auto.ai numere de tel pe net.suna si intreaba.te vor lamuri ei.

Link către comentariu

Salut , am un passat din 2009 CR. La 181ooo a fost schimbata distributia. Acum am 230000 la bord. Nu gasesc nicaieri la cat se schimba distributia a doua oara? Mentionez ca la 181 000 a fost schimbata cureaua, rolele si intinzatorul. La pompa de apa nu am probleme. Are cineva un raspuns la aceasta intrebare? 

Link către comentariu

cred ca cel mai in masura sa iti dea raspunsul corect ar fi service-plan-ul.

Link către comentariu

Care se gaseste ...unde? Am totul in germana, nu pricep nimic... :(

Link către comentariu

Pm cu datele masinii adresa mail si iti fac poze la manualul de utilizare si iti trimit.

Link către comentariu

Greu de gasit raspunsul cand lenea-i mare. Intr-un topic de doar 7 pagini, pe pagina 3 gasesti ASTA.

Link către comentariu

Salutare,

Din tot ce am citit aici sa inteleg ca eu trebuie sa imi schimb distributia la 120.000 km??? Eu am cumparat masina in Mai 2013 si tot atunci am si facut distributia completa (am schimbat-o cam la 153.000 km)....piesele le-am cumparat de la Augsburg si cica sunt originale...cu stanta VW pe ele....

Deci....? La cat km ar trebui sa o fac din nou? 153.000 + 120.000 = 273.000 km???

Multumesc

Link către comentariu

Salutare,

Din tot ce am citit aici sa inteleg ca eu trebuie sa imi schimb distributia la 120.000 km??? Eu am cumparat masina in Mai 2013 si tot atunci am si facut distributia completa (am schimbat-o cam la 153.000 km)....piesele le-am cumparat de la Augsburg si cica sunt originale...cu stanta VW pe ele....

Deci....? La cat km ar trebui sa o fac din nou? 153.000 + 120.000 = 273.000 km???

Multumesc

Nu, cum ai dedus asta?

Potrivit VW, la masina ta se schimba cureaua din 180.000 km in 180.000 km, fara limita de timp. Este vorba de curea OEM, evident.

Link către comentariu

Va salut, dragi colegi, vin si eu cu rugamintea de a-mi spune la masina mea la cat timp trebuie sa schimb distributia in conditiile in care acum are 99.000 km?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!