Jump to content

Problema trepidatie masina

ciuclaneugen
 Share

Postare recomandată

Buna ziua, cu scuzele de rigoare, dar nu am gasit nimic pe forum despre acest subiect, de aceea va rog sa ma ajutati: am o skoda octavia tour 1,9 tdi 110 cp ASV, an 2005. In treptele de viteza 3,4 si 5 [atunci se simte cel mai bine] de la 1900 turatii pana la 2300-2400 se simte o trepidatie foarte deranjanta la masina, [un tremurat accentuat] nu bate nimic, nu face nici un zgomot dar trepideaza, daca o iau mai aspru in demaraj nu se mai simte, dar in regim de oras sau mers in coloana, demaraj mai lent, trepideaza doar in aceasta plaja de turatii. Am fost la echilibrat rotile si nimic, jante perfecte, anvelope noi, verificate, am schimbat discurile pe fata si placutele de frana si la fel. Va multumesc mult!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai ai spus ca in treptele de viteza 3,4,5 si apoi in regim de oras, mers in coloana, ceea ce ma duce la gandul ca mergi in cazul asta cu treapta 1. Daca e asa atunci tremuratul ar putea proveni de la volant.

Link către comentariu

scuze, m-am exprimat eu gresit, am zis in coloana cand esti nevoit sa mergi dupa cei din fata ta, adica cu oscilari de viteza, implicit si turatia mot intra in plaja de care am vorbit 1900-2400, in treapta 1 si 2 n-am sesizat pt ca sunt prea scurte si demarez mai aspru.

Link către comentariu

Aceesi problema am si eu la un golf 3 motor 1z.

Se pare ca este de vina pompa de injectie.

Link către comentariu

Sau poate ceva injectoare putin infundate, cineva cu lupo tdi a avut o problema oarecum asemanatoare si a rezolvat-o cu un aditiv de curatat injectoare.

Uite aici discutia

http://vwforum.ro/topic/85307-vibratiile-motorului-14-tdi/

Link către comentariu

Vibratia poate fi si de la planetare sau de la sistemul de esapament. Deci verifica-le si pe astea

Link către comentariu

daca tot nu identifici de la ce este, fa o diagnoza, sa vezi cum sta pe injectoare, etc.

Link către comentariu

Astazi am identificat problema, toata trepidatia o producea un suport de la cutie, care era dus, i-am facut si o diagnoza cu VAG Com-ul, totul fiind ok din punct de vedere al electronicii! Multumesc tuturor pentru ajutor!! se poate inchide, inca o data multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!