Jump to content

Mi-am luat breloc -POLO 6R

bily77

Postare recomandată

Asta da upgrade! Felicitari!

Daca are intrare video poti sa montezi camera OEM (trebuie sa fie 2 mufe pe spate, una in care au intrat cablurile de la difuzoare, si inca una, in mijlocul lui, galbena dreptunghiulara)

Daca nu are, poti sa montezi o interfata care-ti da acces la navigatie, dvd player si mai multe. Dar pretul interfetei e de 150 euro, un dvd player mai e si el 50 - 100 euro asa ca ajungi la pretul unui RNS.

Eu zic sa-l lasi asa si sa te bucuri de el! :)

daca are intrare video si pot sa montez camera si ce se mai poate monta pe el o sa o fac,daca nu o sa ma bucur de al asa cum este.

vreau sa urc un pic cuplu si hp,dar cu un program ceva care sa nu-mi afecteze garantia.ma puteti ajuta cu ceva idei?

Link către comentariu
  • Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bily77

69

• Circoloco

11

• The_Ego

11

• qwk

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poti sa faci asta doar cu o resoftare dar implicit o sa pierzi garantia. Sa nu montezi power-box pe masina oricine ti-ar recomanda...

Altceva... o admisie (a se citi admisie nu doar un filtru sport in cutia originala) ti-ar aduce un raspuns ceva mai bun al acceleratiei, putin zgomot si poate ceva cai in plus (foarte putin fara o resoftare care sa stie sa-i foloseasca). Acelasi lucru e valabil si pentru o evacuare!

Link către comentariu

am auzit ceva cum ca chiar VW aduce o imbunatatire buna la cuplu si hp,fara a pierde garantia.

pentru ca vroiam sa-mi iau un passat b7 de 1400 la 122 hp,dar dupa parerea mea erau putini si au spus cei de la reprezentanta ca cu o resoftare ceva o sa-l duca undeva la 140hp fara a pierde garantia,la un pret de 800 euro.

iar pentru polo,care acum are un cuplu de 160,merge pana la 210 ,iar de la 90 hp,la 120,la un pret de 450 euro.(au reduceri acum)insa nu stiu cat sunt de valabile numerele astea!

Modificat de bily77
Link către comentariu

Atunci pune-le o intrebare, vezi ce-ti zic...

asa o sa fac,si o sa revin cu detalii!dar stii cum este,una spun inainte si alta vezi dupa.de aceea vroiam sa stiu poate a facut cineva asa ceva si daca e adevarat.

am mai auzit ca de fapt cei care au pe masini 105 cp in realitate sunt cam 112-117 ceva de genu.

Modificat de bily77
Link către comentariu

S-a meritat investitia pentru rcd ? :-?? asta am facut si eu , si mi-am luat o navi rns 500 iar acum ma gandeam sa caut sa o dau pe un rcd dar credeam ca pot vedea video pe ele , ca asa... nu m-a incantat nici asta nici rns 500 , mi se pare aiurea ce au facut ... un display cat de cat mare un design super si nu poti vedea un video pe ele , doar muzica si atat ...:-??

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Eu cred ca exagerezi cu autocolantul. Benzi benzisoare...

Trans Am-ul ala de ce crezi ca e frumos desi are o caruta de ani? Este original...

Link către comentariu

uneori si eu cred asta,dar pot sa-l scot oricand.

Modificat de bily77
Link către comentariu

pai atunci e super.e doar 100 euro!!eu tocmai ce am pus rcd510 si nu da bine deloc cu butoanele alea de AC ce este acum pe masina.

Modificat de bily77
Link către comentariu

cum ar fi..?intreb pentru ca nu stiu.se poate sa nu se potriveasca ceva mufe,sau sa nu lucreze deloc?mi se pare si mie ca ar fi prea usor si simplu sa fac modificarea asta.

Modificat de bily77
Link către comentariu

pai poate mai aflati si voi ceva noutati, daca mai avem nevoie de ceva,sau daca sigur e asa simplu cum speram noi sa fie,atunci e o modificare care merita facuta.o sa mai intreb si eu pe forumul din grecia poate stie cineva ceva sigur,si va anunt.

Link către comentariu

Stai asa. Am crezut ca ai climatronic cu albastru.

In cazul asta raspunsul e unul categoric: NU merge :(

e cu totul alta aeroterma, senzori..etc

Link către comentariu
  • 1 month later...

dupa 4.500 km,spun ca sunt foarte multumit de masina.o ''problema'' daca pot sa-i spun asa,este ca atunci cand sunt doar cu luminile de zi aprinse,

luminile de la ceasurile de bord nu se aprind intotdeauna.mai are cineva aceasta mica ''problema''?

si cateva poze noi..

post-88126-0-01989200-1360510049_thumb.j

post-88126-0-36366600-1360510070_thumb.j

post-88126-0-57947000-1360510087_thumb.j

post-88126-0-70966600-1360510098_thumb.j

post-88126-0-96892900-1360510144_thumb.j

post-88126-0-11400400-1360510156_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!