Jump to content

Mi-am luat breloc -POLO 6R

bily77

Postare recomandată

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bily77

69

• Circoloco

11

• The_Ego

11

• qwk

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu am gasit deloc originala. Am vazut in schimb pe ebay de vreo 2 ori dar era scumpa (150 euro + 40-50 euro transportul). Daca vezi pe undeva pe acolo, te rog anunta-ma

Link către comentariu

am gasit aici originala dar tot acolo bate 150 euro.transportul nu cred ca o sa fie atat insa,ca o pui pe un autocar si ajunge in 2-3 zile.

Modificat de bily77
Link către comentariu

Eu am gasit la un singur schrott si cerea 250 RON pe ea, dar inaptii care au demontat-o au pierdut din plastice (cele de pe lateral) si suportul de jos, asa ca am refuzat-o. Daca ar fi undeva la 100 euro, as lua-o fara sa stau pe ganduri..

Link către comentariu

am reusit sa intru in posesia unui RCD 510,pe care l-am si montat deja.interiorul s-a imbunatatit simptitor,si sunt multumit.

urmatorul pas este de a aduce ceva cuplu si caluti in plus.

Link către comentariu

E deja alta viata cu RCDul :D.

Nu ai modul de bluetooth, se si vede ca nu este luminos cum era la AUX sau CD. Se vede la fel ca la SD card si nu cred ca aveai SD in aparat.

Modulul iti permite sa primesti si sa efectuezi apeluri de pe ecranul RCD-ului sau din comenzile de pe volan.

Link către comentariu

Se poate moda si cred ca ar merge daca ai si interfata de intrare video.

@bily77: Inafara de bluetooth si media-in (interfata pentru iPod, iPhone) nu prea imi mai vin in cap alte lucruri.

Link către comentariu

pe acest rcd se pot vedea si filme de pe stick ? aveti idee?

nu stiu nimic inca ce poate face acest aparat,de aceea intreb si eu!

Link către comentariu

Se poate moda si cred ca ar merge daca ai si interfata de intrare video.

@bily77: Inafara de bluetooth si media-in (interfata pentru iPod, iPhone) nu prea imi mai vin in cap alte lucruri.

am inteles ca daca montez camera pe marsarier pot sa vad pe acest ecran.oare e adevarat?si ce camera se poate monta daca merge?

Link către comentariu

Poti monta camera doar daca ai intrare video, altfel iti trebuie o interfata care mai costa 600 lei. Pe Okazii gasesti si camera si interfata la preturi bune. Ai intrare video?

Link către comentariu

L-ai luat cu intrare video? In caz ca are, da poti monta camera.

,

nu stiu ce are si cum este,insa pot spune ca a fost montat pe un tiguan,si nici cel de la care l-am luat nu a stiut prea multe informatii sa-mi dea despre el pentru ca l-a scos imediat dupa ce a luat masina.iar eu nu m-am uitat bine la el sa vad ce mufe are ca l-am montat imediat.

Modificat de bily77
Link către comentariu

Mai simplu, il intrebi pe cel cu Tiguan daca are in optiuni camera de marsarier :D (asta daca nu a facut si el retrofit :)) )

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

stiu doar ca nu are doar o mufa acolo unde vine bagata antena,cum era la cel care il aveam pe masina,ci are doua mufe una langa alta acolo.poate o fi ceva acolo?

Mai simplu, il intrebi pe cel cu Tiguan daca are in optiuni camera de marsarier :D (asta daca nu a facut si el retrofit :)) )

in caz ca merge stii ce camera pot sa montez?
Link către comentariu

Cele 2 mufe sunt pentru radio AM si FM, mufa pentru video este dreptunghiulara si are 24 de pini.

Link către comentariu

ok!asa cred ca o sa fac!multumesc baieti pentru informatii!!!

Trebuie sa il demontezi din nou si sa te uiti in spatele lui daca are o mufa de intrare video.

Link către comentariu

Asta da upgrade! Felicitari!

Daca are intrare video poti sa montezi camera OEM (trebuie sa fie 2 mufe pe spate, una in care au intrat cablurile de la difuzoare, si inca una, in mijlocul lui, galbena dreptunghiulara)

Daca nu are, poti sa montezi o interfata care-ti da acces la navigatie, dvd player si mai multe. Dar pretul interfetei e de 150 euro, un dvd player mai e si el 50 - 100 euro asa ca ajungi la pretul unui RNS.

Eu zic sa-l lasi asa si sa te bucuri de el! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!