Jump to content

Mi-am luat breloc -POLO 6R

bily77

Postare recomandată

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bily77

69

• Circoloco

11

• The_Ego

11

• qwk

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

da,si eu sunt de aceeasi parere,dar cred ca o sa o fac cu carbon,sa repar ''greseala''.emblemele mie nu-mi plac cum au iesit,asa ca le-am dat jos azi si o sa le las doar emblemele sa le faca.

o sa revin cu poze,si sper ca de data asta sa fie o treaba buna!

Modificat de bily77
Link către comentariu

antena de polo este foarte frumoasa,nu stiu de ce ai dat-o jos si inlocuit-o cu ...chestia aia lucioasa.

Link către comentariu

asa cum am spus o sa o fac cu carbon,si daca nici atunci nu e bine voi pune inapoi antena originala.nici mie nu-mi place asa.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente!

Masina e superba, iar culoarea este absolut bestiala!

Link către comentariu

merci x-lite!culoarea intr-adevar e superba!am vopsit in carbon emblemele si au iesit superb,de nota 100,si le-am spus la baieti acolo ca vreau sa lipesc carbon pe capota si mi-au spus ca am o culoare superba pe masina,si rara,si as face rau daca as mai lipi ceva pe ea.si asta spune tot.ar fi putut pur si simplu doar ca sa mai scoata un ban,ca da,pot sa pun orice.dar au fost si ei impresionati de culoare.o sa pun maine ceva poze cu emblemele,si astept pareri.am vopsit si antena in carbon si e cu totul alta treaba.

Link către comentariu

Eu nu pot spune ca sunt pe gustul meu DAR sunt foarte curios cum au fost realizate :)

Link către comentariu

dupa cum am vazut pe net,se pune o folie de carbon intr-un vas cu apa apoi se pulverizeaza un lichid ceva care o inmoaie,o dizolva sa spun asa dupa care se introduce incet piesa care vrei sa o vopsesti.

oricum a iesit o lucrare foarte buna.poate din poze nu se vede chiar asa bine dar e foarte ok .

Modificat de bily77
Link către comentariu

Pai asta m-a incantat, ca e lucrata bine doar ca as fi ramas la semnele cromate. Chestie de gusturi

Link către comentariu

Pai asta m-a incantat, ca e lucrata bine doar ca as fi ramas la semnele cromate. Chestie de gusturi

da asa este,chestie de gusturi!stii, daca ai crom vrei sa-l schimbi,si daca nu ai, vrei sa pui.

@robi,am explicat un pic mai sus cum au facut,in mare,asa cum am inteles si eu.

la inceput am lipit carbonul pe embleme dar nu a iesit deloc bine,si cineva mia sugerat ideea cu vopsitul,si asa a iesit perfect.

Link către comentariu

Se numeste hidrotransfer. Folia de se pune pe apa nu este la fel cu colantul cumparat la metru.

Tehnica este prezentata pe youtube in div clipuri;am vazut aplicata pe diverse elemnte, de la capace de oglinzi la consola centrala,la jante :)

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

ady_desper care imbraca si volane s-a apucat :D

De ar exista ceva de genul asta, care sa imite aluminiul, cred ca ar avea si mai mare succes :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

sigur o sa scoata si asa ceva daca nu exista deja asta cu aluminiul sau cromul.

Modificat de bily77
Link către comentariu

Interesant, dar nu mai bine faceai banda cromata portocalie? :D

am zis sa mai las si un pic de crom!ca daca fac banda aia trebuie sa o fac si pe cea de jos.

Link către comentariu

as vrea sa o las mai jos un pic,dar nu stiu ce arcuri sa aleg,care s-ar potrivi mai mult cu amortisoarele mele,si cu cat pot sa o cobor.poate cineva sa-mi dea idei?

Link către comentariu

Poti sa te uiti la arcuri sport oem (-15mm) sau Eibach Pro Kit (-30mm). Mai jos de atat e bine sa nu te duci fara sa schimbi amortizoarele, chiar si -30mm cu amortizoare stock nu e ok pe termen lung.

Mai e o varianta VWR sau nu stiu exact cum se numesc, arcuri facute de Eibach pt VW, cred ca tot 30mm o coboara

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

cred ca -30 e ok,cu -15 nu cred ca o sa se simta diferenta.chiar daca viata amortizoarelor se mai scurteaza,nu ma deranjeaza.daca o sa ma duca 20-30.000 km e ok.cineva mi-a mai propus APEX,cica sunt mai moi si mai potrivite pentru amortizoarele care le am pe masina.o sa mai caut,am timp inca 2 saptamani pana imi intra salariul sa pot sa le si pun. :lol:

multumesc !!

Link către comentariu

nu am mai avut rabdare si am montat azi arcurile eibach.acum masina e mai joasa cu vreo 3 centimetri,sper.nu am reusit sa masor inainte de schimbare si dupa sa vad diferenta.

acum urmeaza niste jante pe 17'',dar e cam greu de ales.

post-88126-0-86987800-1353436952_thumb.j

post-88126-0-00830700-1353436962_thumb.j

post-88126-0-24656100-1353436969_thumb.j

post-88126-0-02330400-1353436977_thumb.j

Modificat de bily77
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!