Jump to content

Rezervor Polo

Romeo
 Share

Postare recomandată

Am o problema cu masina: vineri am incercat sa fac plinul; au intrat cam 8 l in rezervor (tocmai se aprinsese beculetul, deci mai erau vreo 7) si mi-a declansat plinul la pompa. Am lasat-o un minut si-am incercat iar; au mai intrat cam 2 l si iar s-a declansat. Dupa o jumatate de ora de chinuri si nervi am reusti sa bag 23 l in total.

E a doua oara cand alimentez, iar prima oara a mers cam 26 l si mi-a declansat, desi eram tot cu 7 l in rezervor.

Am alimentat in ambele cazuri de la MOL, iar masina e Polo 6N SDI din 2000.

Nu stiu unde e baiul si ce trebuie sa fac. Ma puteti ajuta, pls?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Motorina spumeaza. Incearca sa apesi parghia de la pompa mai putin (adica sa aibe un debit mai mic). Si cad vezi ca nu mai intra (motorina) apasa pe tzumburusul de la intrare-n rezervor (pt a elibera aerul)

Link către comentariu

Si eu patesc la fel la diferite pompe....si apas mai putin pe pompa...iar cu tzamburusul apasat..sa vezi cum bag minim 55 l in rezervor :)

Link către comentariu

subscriu si eu la ce a zis negoctav.

apesi prea tare pe tragaciul de la pompa. Ca sa scapi de problema, trebuie sa apesi mai incet pe tragaci si sa nu mai introduci complet stutzul de la pompa, ci numai pana la jumatatea curbata. Motorina creeaza presiune mare, motiv pentru care ai o valva de presiune la gura rezervorului, pe care trebuie sa o gadili ca sa "fasaie" aerul afara!

nu ai nicun defect, e ceva frecvent la diesel. :)

Link către comentariu

Sar'na, multumesc frumos!

Mi-ati luat un bolovan de pe inima. Ma gandeam ca cine stie ce minune o fi...

Sper ca nu m-am facut de ras...

Link către comentariu

noway, man! stai relaxat si intreaba cand patesti ceva, ca nu te mananca nimeni! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!