Jump to content

SEAT LEON 1M

the_hunter

Postare recomandată

Salutare natiune

desi prezenta mea pe forum e destul de veche,am tot amanat prezentarea masinii,pana in acest moment.

se prezinta Seat Leon,1.6,16v,2001,186000 km,nivel de echipare Stella(la origini).l-am cumparat in noiembrie 2011,neavand cunostinte profunde despre masinile din grupul VAG.am mers pe ideea ca sunt bune aceste masini,si nu m-am inselat.am vrut acesta motorizare pt ca 1.4 stiam ca e mai domol,iar 1.8 deja era prea gurmand la benzina.insa,m-am inselat,1.6-le haleste benzina pe paine,si m-a speriat consumul de 10l/100km in oras iarna trecuta,motiv pt care i-am schimbat meniul si am dotat-o cu o instalatie gpl Landi Renzo.rezultatul este pe deplin multumitor,economia fiind foarte mare.(daca stiam acest lucru cand am luat masina,direct 1.8T imi luam)

in cele 10 luni masina a suferit modificari si upgrade-uri.le-am inceput haotic,si la interior si la exterior,in functie de buget si de ce s-a ivit la cumparare.mentionez cateva chestii care le-a primit pe parcurs:

praguri OEM de FR

jante Pheonix (OEM) tot de FR

cupra lipp

interior sport

tempomat

pedale TT

cotiera OEM

volan imbracat in piele cu cusatura rosie

cd-player Aura(aveam radio-cass Aura dar care dadea semne de batranete)

consola centrala vopsita FR look

In functie de buget,leonul va primi si kitul de FR,dar acestea sunt planuri pe termen lung.

in ideea ca nu v-am plictisit prea mult cu cititul,va doresc drumuri bune si cat mai multi km fara incidente.

pozele trebuie sa le modific,fiind prea mari si sa le pun pe rand.

sper sa nu fie cu suparare moderatorilor,si sper sa nu contravina regulamentului forumului.

si o poza cu interiorul.

post-103219-0-17922000-1348552611_thumb.

post-103219-0-82945400-1348553163_thumb.

post-103219-0-06162100-1348553597_thumb.

post-103219-0-48886600-1348553730_thumb.

Link către comentariu

salut, bine ai venit!

mereu mi-au placut masinile astea dar m-a dezamagit interiorul :(

arata f bine masina, este ingrijita dar cam incarcata pe afara cu atatea stickere. eu as renunta la ele. jantele in schimb sunt :icon_thumleft:

aripa dreapta fata a fost vopsita?

Link către comentariu

multumesc Muale.

da,aripa dreapta a fost vopsita,mi-a spus omul dinainte sa iau masina,nu a prea nimerit culoarea.stickerele vor fi indepartate....in curand.

de ce te-a dezamagit interiorul?mie mi se pare foarte ok,pt anul de fabricatie....adica in 2001,au fost destul de generosi in a pune destule la interior.

Link către comentariu

consola centrala...nu stiu ,nu e pe gustul meu. nici la noul leon nu imi place (am avut ocazia sa merg cu ambele generatii).

cat au fost pedalele si footrest-ul? ma gandesc de mult sa pun dar ma descurajeaza pretul

Link către comentariu

eu vad consola centrala ce mai ok din grupul VAG,nu pt ca am eu leon,dar na,e parerea mea.

pedalele si footrest-ul au fost la set,le-am luat de pe ebay cu 360 de lei,pret total cu tot cu transport,63 euro setul+12 euro transportul.

la noi am gasit la 100 de euro setul,fara transport.deci mult mai rentabil de pe ebay,chiar daca am asteptat o saptamana dupa ele.

Link către comentariu

Frumoase jantele, imi plac. Sunt curios ce economie faci cu GPL ? Din cate stiu eu consumul e tot acolo, doar ca GPL-ul e mai ieftin. Dar si puterea scade. Asa e?

Link către comentariu

Twlight,consumul la gpl este cam cu 1l mai mare ca la benzina.economia ar fi undeva la jumatate,aproximativ,pt ca gpl e 3.15 iar benzina 6.2.ca exemplu:157 lei plinul cu care fac 550 de km numai in oras(circul foarte mult in oras),ceea ce mi se pare super rentabil.

despre putere,instalatia fiind secventiala,nu se pierde atat de mult din putere,adica are viata motorul,mai ales la 3000 de ture.

Link către comentariu
nicusor_pintilie

Masina e frumoasa si nu ai multi kilometri cu ea dupa varsta ei dar ce e de apreciat sunt jantele imi plac is deosebite....drumuri bune...

Link către comentariu

Muale

salut, bine ai venit!

mereu mi-au placut masinile astea dar m-a dezamagit interiorul :(

===

fata de ce te-au dezamagit?

clar e peste golf IV

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu

Mi-am exprimat parerea. Nu imi place interiorul. Nu trebuie ca posesorii de leon sa o ia ca pe o ofensa.

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

fiecare cu parerile.si eu zic ca e peste golf4 si a3.dar ma repet,e doar parerea mea,si nu vreau sa fie ofensa la adresa celor cu golf sau a3.poate daca imi luam alta masina din grupul VAG,parerea imi era alta.

Nicusor:multumesc de aprecieri.jantele sunt de FR (sper sa am ocazia sa completez kitul de FR)

masina avea 174000 cand am luat-o,acum are 186000,am cam plimbat-o in 10 luni(de cand cu gpl-ul,in 6 luni am facut 9000,ca e ieftin)

Link către comentariu

Bun venit si aici :icon_thumleft: , inca o data frumoasa masina.

Iar cu interiorul si mie sincer mi se pare peste G4, in schimb e copiat dupa cel de a3 asa ca nu e prea mare diferenta.

Bafta in continuare.

Modificat de gabriel88
Link către comentariu

Dani:e in proiect si kitul de FR.mai trebuie bara fata,bara spate si eleronul.pragurile si jantele exista.sunt in cautari,sper sa le gasesc....prin Spania :icon_thumleft:

Link către comentariu

Sa ai noroc la ea, e frumoasa, fara stikere o sa arate si mai bine.

Bine te-am gasit si pe acest forum :beer:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!