Jump to content

Golfuletul Meu

adrian.tka90

Postare recomandată

Buna seara, sunt membru nou pe acest forum asa ca daca se poate sa ma luati usor ...Am achizitionat si eu un golfulet de care sunt foarte foarte multumit.Consum redus de carburant, nu papa ulei , am avut ceva probleme cu caldura de la o siguranta si mai sunt cateva minore...Doresc sa pun niste jante pe 15 cu buza, un player cu statie si subwoofer de 300 de w rms (ceea ce zic eu ca e suficient), o toba sport , o folie si eventual sa schimb farurile cu unele normale.....am inteles ca acest model sunt mai scumpe dar mie ca forma nu imi plac..masina are 180 de mii de km reali..tapiterie foarte frumoasa si in rest ce sa spun...astept ceva pareri, sugestii, orice sugestie este binevenita

Link către comentariu

Foarte bine arata masina pentru varsta ei. :icon_thumleft:

Poza cu ceasurile iluminate cu verde imi aduce aminte de primul meu Passat, model '95. :drunken:

Link către comentariu

multumesc....sincer masina mai are 2-3 zgarieturi dar in rest arata excelent..este adusa in tara de o saptamana de zile, cumparata din olanda si foarte foarte intretinuta

Link către comentariu

bine ai venit!

golful arata bine pt varsta lui. 2 lucruri am observat si nu imi plac: difuzoarele din usi se vad (nu poti sa pui sita originala peste?) si pe fata cel putin e foarte ridicata .

Link către comentariu

masina arata bine si daca nu ai probleme ce ea e super ok . sa o stapansesti sanatos cati mai multi km fara probleme

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si km cat mai multi, si mai gandeste-te cu toba sport ca este foarte obositoare.

Link către comentariu

Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos, nu inteleg ce te deranjeaza la faruri, tot originale sunt, am si eu acelasi tip si sunt foarte ok

Link către comentariu

farurile mi se par putin ciudate...as pune de golf IV hella am vazut pe un golf arata foarte bine sau cele normale ... cat despre telescoape am fost la service cu masina si mi sa spus ca ar avea pachet de drumuri grele...:-??

Muale ..difuzoarele asa erau de cand am cumparat masina..pe mine ma tenteaza sa pun 4 difuzoare originale de golf 4 daca se potrivesc si cu plastice din fabrica de golf ..cele kre acopera difuzoarele..

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos , am o intrebare : tetierele le`ai avut pe bancheta din spate ?

si dupa parerea mea nu iti schimba farurile deoarece sunt mai ieftine xenoanele pe acestea

Link către comentariu

tetierele din spate da..sunt originale ...si cele din fata...cat despre faruri inca nici eu nu sunt convins de ceea ce vreau ;)) astazi am cumparat un cd-player alpine ..o statie si un subwoofer cu pachet de cabluri special pentru asa ceva si astept sa ies de la munca sa le pot monta :icon_bounce:

Link către comentariu

Am o mare rugaminte la voi.....as dorii sa imi fac 2 chei tip briceag...dar am cip in cheia originala ....doar una singura am ....as dorii sa stiu si eu daca se poate si cum se poate anula acest cip....fara sa trec pe la electriceni ,service etc

Link către comentariu
  • 3 months later...

Dupa destul de mult timp...m-am hotarat sa mai revin cu putinele modificari care i-au fost aduse..si adica folie autorizata rar..2 seturi de jante de al pe 15 , o cotiera iar urmatorul lucru ma tenteaza sa pun un ceas de bord de polo din 97-97...gen golf 4 iluminat cu verde... aa si o inchidere centralizata tip briceag a fost montata recent...m-ar interesa sa schimb putin iluminarea in bord

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!