Jump to content

VW Bora Berlina

CristiTDI

Postare recomandată

Salutare. As vrea sa va prezint masina mea. :D

Este vorba despre un VW Bora 1.9 TDI [ 90 cp - cod motor ALH ], anul fabricatiei 1999

Dotari : clima,incalzire in scaune,trapa electrica,4 airbaguri,abs,cd player,volan reglabil,jante de alaj,carte service,alarma,imobilizator si are arcuri sport in spate. In curand trebuie sa schimb distributia,uleiul si bucsele din spate.

Pana acum am descoperit 3 probleme, insa aici este interzis sa vorbesc despre astea..

post-112073-0-31239200-1348426359_thumb.

post-112073-0-64604600-1348426359_thumb.

post-112073-0-96824300-1348426359_thumb.

post-112073-0-58825100-1348426545_thumb.

post-112073-0-90923800-1348426545_thumb.

post-112073-0-17867800-1348426546_thumb.

post-112073-0-93431200-1348426552_thumb.

Modificat de CristiTDI
Link către comentariu
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• CristiTDI

37

• Muale

12

• costyserbanescu

3

• Dan.

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

super masina ! ALH :icon_thumleft: , ai xenon ? pune mai multe detalii km, pret :lol: , poze cu interiorul :)

Link către comentariu

super masina ! ALH :icon_thumleft: , ai xenon ? pune mai multe detalii km, pret :lol: , poze cu interiorul :)

Mersi. :D Am avut xenon, dar nu mergeau pozitiile [nici in fata,nici in spate, au taiat cateva fire] si le-am scos. Masina a costat 2700 euro, si inainte de a-l cumpara am fost cu el la RAR sa vedem cat o sa fie inmatricularea si au zis baietii ca o sa fie in jur de 650 euro.

post-112073-0-13059700-1348427876_thumb.

post-112073-0-50772700-1348427876_thumb.

post-112073-0-82632200-1348427876_thumb.

post-112073-0-15018200-1348427877_thumb.

Link către comentariu

Frumoasa masina, arata exceptional la anii ei! Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte cati mai multi km fara probleme. Tot Bora ALH am si eu si sunt foarte incantat de ea, ALH-urile sunt motoarele ce duc mult si nu foarte scump de intretinut. Poti scrie si ce "bube" ai la ea, e o sectiune unde ne prezentam masinile, si cu bune si cu mai putin bune..

Link către comentariu

Frumoasa masina, arata exceptional la anii ei! Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte cati mai multi km fara probleme. Tot Bora ALH am si eu si sunt foarte incantat de ea, ALH-urile sunt motoarele ce duc mult si nu foarte scump de intretinut. Poti scrie si ce "bube" ai la ea, e o sectiune unde ne prezentam masinile, si cu bune si cu mai putin bune..

Mersi, la fel. :) :D

Cea mai mare problema este ca cand deschid masina se deschide inclusiv si portbagajul. Imi arata si pe bord ca ii deschisa portbagajul. [ interesant e ca nu intotodeuna face asa.. cateodata ramane inchis.. ]

O problema mai mica ar fi ca nu pot lasa jos geamul din spate [ dreapta ] ..

Si cea mai mica problema ar fi cu boxele.. Boxele din spate nu merg. Am incercat sa vad cd player-ul. Am crezut prima data ca de acolo a fost reglat ceva.

Cam atat am descoperit pana acum. Sper ca nu o sa mai gasesc si altele :D :D

Ps: Inca trei poze. :D

post-112073-0-59361800-1348429359_thumb.

post-112073-0-90592000-1348429359_thumb.

post-112073-0-12811600-1348429379_thumb.

Modificat de CristiTDI
Link către comentariu

arata bine masina,sa te poarte multi km in siguranta si cu costuri mici (ca doar e ALH)

ce planuri ai cu ea? vad ca nu ai geamuri electrice...nici pe fata. in schimb ai trapa :icon_thumleft: . ai putea sa cauti butoane originale pt incalzirea in scaune,astea se vad f urat. la fel cu grilele de ventilatie

cu portbagajul,sa nu ai probleme la switch-ul din broasca; e problema comuna la golf4/bora. iti dai seama cu o diagnoza.

cu geamul,trebuie desfacuta usa sa vezi daca nu a sarit ceva din angrenajul macaralei.

boxele spate,in primul rand, sigur ai boze in spate? oricum aflii sigur cand desfaci sa verifici macaraua geamului.

Modificat de Muale
Link către comentariu

partea cu portbagaju - senzor defect cauta ca sunt multe topic-uri, e ieftin de reparat, in legatura cu boxele, esti sigur ca ai pe spate ? :) pot sa intreb ce sunt butoanele de langa avarii - asa vin sau sunt aftermarket ?:)

Modificat de misulikkk
Link către comentariu

Arata foarte bine! Felicitari si sa te plimbe cat mai multa vreme! :Driver:

O intrebare, totusi: ce sunt intrerupatoarele din locul butoanelor de incalzire scaune? Sau tot alea sunt, dar e ceva aftermarket?

Link către comentariu

foarte frumoasa masina...imi place ca este neagra:D si chiar eram curios cum ar arata o bora neagra cu modelul acesta de jante...nu arata deloc rau:D

sa o stapanesti sanatos si acum depinde de tine cat timp esti dispus sa pierzi pe forum ca sa afli rezolvarea problemelor tale....informatii sunt:)

Link către comentariu

arata bine masina,sa te poarte multi km in siguranta si cu costuri mici (ca doar e ALH)

ce planuri ai cu ea? vad ca nu ai geamuri electrice...nici pe fata. in schimb ai trapa :icon_thumleft: . ai putea sa cauti butoane originale pt incalzirea in scaune,astea se vad f urat. la fel cu grilele de ventilatie

cu portbagajul,sa nu ai probleme la switch-ul din broasca; e problema comuna la golf4/bora. iti dai seama cu o diagnoza.

cu geamul,trebuie desfacuta usa sa vezi daca nu a sarit ceva din angrenajul macaralei.

boxele spate,in primul rand, sigur ai boze in spate? oricum aflii sigur cand desfaci sa verifici macaraua geamului.

Multumesc [ la fel :) ]

Deocamdata nu am planuri. Prima data vreau sa schimb distributia si dupa aia vom vedea cum stau cu banii :D Buna ideea cu butoanele originale pentru incalzirea in scaune, si grilele de ventilatie :D Inca nu am desfacut usa din spate sa vad, dar din exterior se pare ca am :D

partea cu portbagaju - senzor defect cauta ca sunt multe topic-uri, e ieftin de reparat, in legatura cu boxele, esti sigur ca ai pe spate ? pot sa intreb ce sunt butoanele de langa avarii - asa vin sau sunt aftermarket ? :)

Butoanele alea sunt pentru incalzirea scaunelor.

Arata foarte bine! Felicitari si sa te plimbe cat mai multa vreme!

O intrebare, totusi: ce sunt intrerupatoarele din locul butoanelor de incalzire scaune? Sau tot alea sunt, dar e ceva aftermarket?

Multumesc, la fel.

Butoanele alea sunt pentru incalzirea scaunelor

foarte frumoasa masina...imi place ca este neagra:D si chiar eram curios cum ar arata o bora neagra cu modelul acesta de jante...nu arata deloc rau:D

sa o stapanesti sanatos si acum depinde de tine cat timp esti dispus sa pierzi pe forum ca sa afli rezolvarea problemelor tale....informatii sunt:)

Multumesc [la fel]

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Modificat de CristiTDI
Link către comentariu

felicitari pentru achizitie ! :D sa te poarte multi km fara probleme.

imi plac mult stopurile,sunt cumva cu led :P ?

Link către comentariu

felicitari pentru achizitie ! :D sa te poarte multi km fara probleme.

imi plac mult stopurile,sunt cumva cu led :P ?

Multumesc [la fel]. Nu sunt stopuri cu led. Sunt stopuri normale, dar au pus ceva folii pe ele, sau au dat cu spray peste ele. Nu stiu exact, dar o sa le iau jos, ca nu vreau probleme la R.A.R. Si omul de la care am cumparat a zis ca alea trebuie sa le iau jos 100%. Si trebuie sa iau alte folii [ de la Nazareth, costa 1 mil ]

Modificat de CristiTDI
Link către comentariu

ce paravanturi ai? niste poze mai de-aproape cu ele...?

Nu stiu exact ce marca e, dar am doua poze. Iti mai fac daca vrei :D :D

post-112073-0-77868200-1348510232_thumb.

post-112073-0-95289800-1348510408_thumb.

Link către comentariu

cred ca intuiesc ce scrie in colt, Heko.

esti multumit de ele? cand inchizi geamul se simte ca forteaza?

Link către comentariu

Da, sunt multumit de ele, numai ca cel din spate [ stanga ] a picat jos. Norocul meu e ca a picat in masina :D Cu ce fel de lipici se poate lipi inapoi? Maine o sa iti spun ce marca e.

Ps: Inca cateva poze.

post-112073-0-74757300-1348511225_thumb.

post-112073-0-06341600-1348511226_thumb.

post-112073-0-36974600-1348511226_thumb.

post-112073-0-26898700-1348511230_thumb.

Link către comentariu

salut . ma uit la pozele cu bora ta si nu imi vine sa cred cat de bine arata . zici ca e noua , iar triplele pe spate arata foarte bine :icon_bounce: . sa o stapanesti sanatos cati mai multi km .

Link către comentariu

cred ca intuiesc ce scrie in colt, Heko.

esti multumit de ele? cand inchizi geamul se simte ca forteaza?

Da. Ai vazut bine :D Astazi m-am uitat si scrie Team Heko :D

salut . ma uit la pozele cu bora ta si nu imi vine sa cred cat de bine arata . zici ca e noua , iar triplele pe spate arata foarte bine :icon_bounce: . sa o stapanesti sanatos cati mai multi km .

Multumesc domnu' :D La fel :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!