Jump to content

Vw Golf V 1.4 16valve (Husky)

B192GTZ

Postare recomandată

Imi pare rau sa aud astfel de incidente :(

Mor de nervi cand vad asiguratori care nu platesc si aservice-uri care te fura la deviz.

Ne batem joc unii de ceilalti si ne mai miram de ce ne fac europenii "tigani"...

Sper sa iti repare masina mai repede sa te poti bucura de ea asa cum trebuie :)

Succes.

Link către comentariu

Multumesc!

Nu stiu unde este greseala pana la urma...am avut grija ca si baiatul de la service sa fie multumit pentru serviciile la care am apelar dar se pare ca unele lucruri nu tin de el...cum era de asteptat astazi a venit tragarul si maine o baga la vopsit..sper ca joi sa o iau...oricum MARE DAR MARE MAGARIE CU ASIGURAREA...daca aveti parte de incidente reparativa masina la reprezentanta din banii vostri si asteptati banii de la asiguratori dupa...sfatul meu..nu cred ca sunt singurul care am trecut si trec prin astfel de situatii...stresanta faza ca nu am avut nici o vina nici macar 1% pentru accidentul provocat :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sfatul tau cu reparatul la reprezentanta, nu este rau!, insa trebuie spus ca banii ii recuperezi dupa aprox. 45 zile lucratoare si asta dupa ce se da acceptul de plata. Cel mai simplu e sa ai CASCO la : Allianz, Uniqa, Groupama, Asirom si deschizi dosar de dauna cu regres pe RCA. Pacat de masinuta! sper pentru tine sa fi iesit OK. Eu am modificat-o in urma unui incident, am avut ceva emotii cand am luat-o din service, dar pana la urma a fost ok.

Link către comentariu

Dap totul e ok...am luat masina vineri si a iesit foarte bine..baietii de la service au uitat sa imi regleze si farul dar ii iertam de data asta :D ..in rest vopsitul a iesit impecabil..nu ma asteptam sa iasa chiar asa..au facut o treaba buna

Link către comentariu
  • 8 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!