Jump to content

Vw Golf V 1.4 16valve (Husky)

B192GTZ

Postare recomandată

Salut dragi colegi, ma numesc Gabi si in acest topic va voi prezenta prima mea masina :D

Husky (dupa cum il stii unii) are un nou proprietar...eu !

Masina a fost cumparata de la Bogdan (cogdao) caruia vreau sa ii multumesc pe aceasta cale pentru ca mi-a oferit o masina superba si ingrijita,este vorba de un Golf V model 2005 motor 1.4 16valve 80 de ponei.

Din pacate astazi timpul imi este putin limitat si promit sa revin cat de curand si cu dotarile masinii plus ceva poze noi daca imi permite si vremea

Photo Time:

post-111681-0-02116600-1348242866_thumb.

post-111681-0-65416500-1348242879_thumb.

Link către comentariu

pe jumatate sa ai grija de ea cat a avut Bogdan ... Sa ai parte de ea si sa te plimbi linistit si in siguranta.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Ma bucur sa vad o continuitate a masinii pe forum :D

Ca prima masina e foarte buna. Sa ne tii la curent si cu modificarile pe care vrei sa i le faci.

Link către comentariu

Ai o masina pe cinste,te asigur! ;)

Sa ai grija de ea si va avea si ea grija de tine!

Drive safe

Link către comentariu

Multumesc Tuturor!

O mica intrebare as avea si eu unde pot gasi presuri originale VW si un pret daca aveti idee!

Multumesc!

Asfalt Uscat!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

;)) Presurile actuale sunt putin uzate sa zic asa :D oricum iarna asta le mai tin :icon_redface: acuma sunt in cautare de jante de tabla si cauciucuri de iarna :lol: nu vreau sa ma prinda iarna descult :icon_bounce:

Link către comentariu
  • 2 months later...

S-a produs si inevitabilul...M-am ciocnit cu o "cioara" care trece fara nici un stress cand are cedeaza...Toate bune si frumoase pana aici...am avariat masina pe partea dreapta ( Far,Bara,Aripa,Grila)..Ideea este urmatoarea,el avea asigurarea la omniasig..acuma sper sa obtin de la voi un sfat bun in legatura cu un service bun..preferabil in sector 1 sau 6...din cata vad pe lista de la asigurari cele mai bune mi se par AutoCobalcescu/Tiriac-Auto/Autonet si cam atat...AutoNet e pe langa mn pe aici..am auzit ca lucreaza destul de ok si se misca bine..oricum nu ar strica si alte ideei si pareri

Multumesc!!

Link către comentariu

De ce nu incerci la reprezentanta?

Cred ca toate au decontare directa cu Omniasig.

Link către comentariu

Imi pare tare rau sa aud asa ceva...mergi la reprezentanta, sa nu ai surprize si verifica ce pun pe masina.

Poti pune ceva poze?

Modificat de cogdao
Link către comentariu

nu pot merge la reprezentanta....m-au vrajit astia ca la reprezentanta platesc din banii mei reparatia si dupa astept cu luniile sa imi iau inapoi banii de la ei...am vorbit cu tipul de la service si m-a asigurat ca piesele sunt 100% originale..ei lucreaza numai cu piese originale...piesele vor sosi pe marti-miercuri si am sa ma duc mai intai sa verific ce si cum...voi pune si o poza astazi sper...service-ul este reprezentant Suzuki...sa speram ca vor face treaba buna :(

Link către comentariu

marea problema la OMniasig si tit zic ca sa ai mare mare atentie la piese, daca sunt de inlocuit pentru ca nu vin pe original , eu am avut casco la masina si mi-a julit cineva in parcare inevitabil acel bandou din bara fata , mi-au trimis o MIZZERIE de bandou era numai julituri, nu era negru era gri , o mare tampenie , nici nu l-am mai pus l-am reconditionat pe cel vechi si gata si pe asta l-am lasat la baietii aia de la service in schimbul reparatiei..eu am avut casco nu stiu cum e la RCA , daca zici ca ai far uita-te atent sa fie OEM si nu vreo tampenie de chinezarie, la Autonet am vopsit eu bara spate ca m-a julit unu in trafic si a iesit ok sa sti , te compatimesc serios nu e munca cat ti-e teama ca nu-ti mai pun astia totul la loc cum trebuiebfta multa si s-auzim de bine

Link către comentariu

Multumesc pentru sfat...deja am intampinat o prima problema..din grila mi-a sarit o bucata zdravana sa zic 3cm patrati si nu e trecuta pe asigurare pentru reparat sau inlocuit..acum trebuie sa astept sa trimita service-ul reconstatare si sa accepte asiguratorul...nu am stiut ce si cum se procedeaza..oricum m-a cam tepuit ala de la asigurare..bara mi-a dat-o la lipit..dar asa e in romania sau poate si prin alte zone asiguratorul nu vrea sa aibe pierderi si incearca sa se scoata cat mai ieftin...o sa am de furca cu masina pana o vad din nou in parcare :(

Link către comentariu

Pacat ca intampini atatea probleme. Ar fi bine sa te sfatuiesti cu cineva care a mai trecut prin asa ceva, astia de la asigurari sunt mari tepari. Eu am vandut farurile unui tip care pe casco ii pusesera faruri Tyc, aveau niste patratele in locul semnului VW din far.

Link către comentariu

Eu nu stiu de ce va legati de asiguratori,cand teparii de la service-uri comanda si pun piese after market.Ei prefera sa incarce la manopera si sa puna piese de 2 lei,iar valoarea finala a devizului este mai mica.Nu vreau sa fac reclama nici unei societati de asigurare,insa foarte important este service-ul in care alegi sa iti duci masina.Revenind la masinuta ta,stai linistit ca o sa se faca reconstatare si daca este din acel incident,ti-o va da la schimbat cu siguranta.Teoretic orice reper de plastic,daca este spart sau crapat ar trebui schimbat !

Link către comentariu

salut

la reprezentatnta e cu dus si intors ....in mine tot asa a intrat o tipa pe rosu....eu plecand primu de la semafor in partea dreapta fata ///

tot la omniasig avea rca.....m-am dus la reprezentata...platit deviz...250 ron si aspteptat raspuns de la ominasig( deviz 125 mil) piese originale ....astia de la omniasig ca ei nu repara ca daca vreau sa ma duc la un sevice de-al lor sau sa imi dea dauna totala ....adica 100 mil + masina(care era un pic lovita in bot):))

Link către comentariu

Atentie, marea majoritate a asiguratorilor trimit ei piesele necesare reparatiei conform reconstatarii efectuate in service. Pentru a tine costurile cat mai jos pentru aceste piese asiguratorul cere oferta de la diversi furnizori la care probabil au si niste discounturi grase. Va dati seama ca nu le pasa lor ce piese vin pe masina, se merge pe regula cea mai ieftina oferta este castigatoare. Singurele repere care nu au ce face si le trimit originale sunt cele care nu au echivalent de la diversi producatori.

Patit, vazut, enervat, facut scandal, consolat cu ideea, acceptat si scos masina din service ca sa nu imi mai omor niste neuroni degeaba. :banghead:

Link către comentariu

Sa nu mai existe fraude, firma de asigurari comanda piesele de la bursa de piese, si marea majoritate sunt piese AM. Numai reprezentantele nu accepta asa ceva, si isi comanda singure piesele.

Link către comentariu

Din pacate astept astept astept :(

Baiatul de la service mi-a zis ca a venit vineri bara de la ALC..azi urma sa o vopseasca si sa se ocupe si de aripa..astept ca asigurarea sa accepte devizul de plata si ma duc sa o iau..sper ca miercuri sa o am acasa :(

Am si cateva poze dupa incident..le modific si le postez aici ca sunt prea mari..sper sa am timp in seara asta :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!