Jump to content

motor zgomotos

flo
 Share

Postare recomandată

stie cineva daca se poate regla "zgomotul" motorului la TDI ?, exista tacheti ca la dacii care se pot regla ( asa am auzit ! )?

Motorul meu pare mai zgomotos ( in mers, la cald )decat altele cu care am umblat . Ce se poate face ? Poate uleiul sa influenteze acest zgomot ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Jocul tachetilor nu este sursa de zgomot si uleiul are influenta minimala asupra zgomotului. In principiu nu prea ai ce sa ii faci :)

Dar pe mine nu ma deranjeaza :) :D

Link către comentariu

nici pe mine nu ma deranjeaza , dar am vazut la altele care sunt mai silentioase si ma gandeam ca dupa un timp trebuie unele reglaje facute .

Link către comentariu

Mai ai scuturile de plastis de sub masina? Dar capitonajul de pe capota? Daca nu, asta ar putea fi o sursa de zgomot.(se aude totul mult mai tare)

Link către comentariu

scutul si capitonajul par ok. cred ca tipul asta de motor este mai zgomotos.

Link către comentariu

Stai linistit si nu-ti mai face probleme cu privire la zgomot. Mai conteaza, in masura destul de mica si tipul de carburant, daca e euro 3 sau euro 5, la mine, avand acelasi motor ca si al tau, cu euro 5 motorul suna mai tare, e mai agitat ca sa zic asa.

Link către comentariu

Si motorul meu s-a facut mai zgomotos dupa ce am schimbat uleiul cu care a venit masina din Germania si m-am dus imediat inapoi la mecanic si mi-a spus sa stau linstit ca nu se intampla nimic cu motorul ,tachetii sau supapele sunt hidraulice si se intampla uneori sa nu-si ia ulei cat trebuie,asa mi-a spus mecanicul.Am mai observat ca depinde si de calitatea motorinei uneori.Oricum motorul meu nu merge niciodata la fel (in privinta tacanitului) dupa ce alimentez la benzinarie.Cu cea de shell-mol imi tacane cel mai tare si cred ca-i parasesc.

Link către comentariu

da, dupa schimbarea uleiului ( cu care a venir masina din Germania ) am auzit zgomotul schimbat . Se poate sa fie si motorina .

Link către comentariu

si eu am facut la fel am schimat furnizorul, am trecut si pe la rompetrol si omv si acum m-am facut membru la mol. deocamdata iau tot de la ei. chiar ar fi util un topic despre benzinarii, mai ales despre cum se comporta diferiti aditivi

Link către comentariu

Eu alimentez mai nou la luk-oil si sunt mai multumit cu zgomotul motorului.Poate e doar o impresie de a mea,dar nu cred.Inainte de golf am avut o slolenza noua si si cu benzina de la luk-oil motorul era de nerecunoscut,avea putere mai mare.Cu luk-oilul e doar parerea mea altii o vor nega cu siguranta dar deocamdata imi place.Sa vedem ce motorine or mai aparea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!