Jump to content

Placute Normale vs Placute Carbon

robi_zet
 Share

Postare recomandată

merita diferenta de bani dintre ele? (170 ron) normale (330) carbon, ambele ATE. Un avantaj pe care il are carbonul e ca nu lasa mult praf.

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, ceramice scz dar sunt foarte obosit am cules toata ziua strugurii :P

Link către comentariu

Cele din ceramica au o rezistenta mai mare la uzura. Adica "tin" mai mult decat cele clasice. Se si racesc mai repede decat acestea.

Sunt recomandabile pentru stilul supersportiv. Daca sofezi astfel, probabil ca decat 3-4 schimburi, facute la 15.000, mai bine un set ceramic o data la 45.000. Asta, cu titlul de exemplu.

Daca mergi normal_spre_sportiv, nu ai de ce sa le ai in vedere. Am 63.000, iar pe fata le am inca pe cele originale din fabrica si inca mai merg vreo 3.000. Pe spate le-am inlocuit la 60.000.

Link către comentariu

Cele de ceramica sunt eficiente cand sunt calde, deci la un mers normal nu au eficienta, posibil sa franeze chiar mai prost decat una normala.

Link către comentariu

Pana la urma am ales placute ATE Ceramic cu discuri ATE Power Disc. Legat de franarile la rece pot spune ca franeaza la fel de bn ca placutele normale. Merita din plin investitia. Discurile originale sunt de vanzare+placutele EBC Red stuff. Mai merg inca cel putin 30000km.

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2

post-42557-1348038495835_thumb.jpg

post-42557-13480385060404_thumb.jpg

post-42557-13480385138866_thumb.jpg

Link către comentariu

Placute ceramica la 200 cp au sens, cat de cat. Colegul doar a spus regula, ca cele ceramice sunt cel mai eficiente dupa ce le incalzesti. La mers normal probabil ca nu fac nici o diferenta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!