Jump to content

Masina mea - Vw Passat CC

Christian.B77

Postare recomandată

Christian.B77

Ea e light smoke, dar nu e extraordinara calitatea pozelor. Problema e ca imi reduce tare din luminozitate, pe cand eu vreau exact contrariul. O dau jos, a fost o idee proasta din start :)

Link către comentariu
Christian.B77

Gata, am dat jos folia aia. Urmeaza poze, numai sa se faca frumos afara. :)

Link către comentariu

Si eu am vrut sa pun folie, dar m-am razgandit dau 3 straturi de lacuri, si astup cercul din interior al stopului, arata misto, nu iti place..?

post-104622-0-83970800-1427814381_thumb.

Link către comentariu
Christian.B77

Nu cred ca mai vreau sa umblu la ele, am descoperit azi ca baietii respectivi mi.au lasat o zgatietura pe stop, facuta cu caterul, destul de urata si de lunga. In prima faza ma gandeam sa mi puna transparenta, ca si asa le.au zgariat. Dar am stat si m.am gandit ca o las mai bine asa, dupa ma mai pomenesc cu altele.. Am dat cu putin turtle wax pe ele si si.au recapatat stralucirea si culoarea vie :)

Si eu am vrut sa pun folie, dar m-am razgandit dau 3 straturi de lacuri, si astup cercul din interior al stopului, arata misto, nu iti place..?

Ceva de genul cu mijlocul decupat vroiam si eu, dar una am zis, alta mi.au facut. Modificat de Christian.B77
Link către comentariu
Christian.B77

Ok, am intrebat la reprezentanta de pragurile r line. De la 2200, acum sunt 3700... M.am reorientat spre alte modele. Ce sa aleg?

http://www.pieseauto.ro/alte-piese-de-tuning/vw/passat-b6/vw-passat-b6-3c-cc-praguri-storm-1943070688.html

La Storm, as putea lua si buza fata.

http://www.pieseauto.ro/alte-piese-de-tuning/vw/passat-b6/vw-passat-b6-3c-cc-praguri-power-1010732489.html

Dupa mine, astea iese din discutie.

http://www.customtuning.ro/produs/Praguri/11037/Praguri-VW-Passat-CC-SRS-TEC-/

Cea mai mare incredere o am in varianta de la SRS, facuta in Germania. La fel, as lua si buza fata tot de la ei.

3,1,2 in ordinea asta, as opta eu.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am hotarat ca iau kitul de la srs, mai putin fusta spate.

http://www.vau-max.de/magazin/auto-der-woche/der-sportliche-unter-den-passat-modellen-in-cc-gesetzt-und-may-sterlich-gemacht.4314

Imi pare foarte rau ca mi.am pus folia aia pe stopuri, baietii respectivi mi.au tras o zgarietura de toata frumusetea, cat o palma de lunga, cu caterul. Incerc sa vad la o firma de detailing, poate pot sa o scoata. Nu e adanca, dar agata.

Link către comentariu

S-ar putea sa iasa cu un polish de faruri/stopuri, daca e doar superficiala. Nu strica sa incerci!

Link către comentariu

Am sa incerc, cu siguranta. Pana una alta, am aflat de la un prieten de o anumita firma, Axe Wheels. E din marea britanie, au jante frumoase si au preturi decente. Ramane doar sa vad daca trec ori la 18, sau chiar la 19 :)

S-ar putea sa iasa cu un polish de faruri/stopuri, daca e doar superficiala. Nu strica sa incerci!

Trebuie hartie de granulatie, pasta speciala si apoi polish. Altfel nu vad cum ar iesi. Modificat de Christian.B77
Link către comentariu

Daca nu... Ma gandesc poate imi iau de pe ebay stopuri r line si le marit pe astea.

Link către comentariu

Am riscat cu smirghel si cu polish, si a iesit. Am scapat de problema asta :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Christian.B77

Apelez la colegii care au jante pe 18", sau 19". Ce ma sfatuiti sa aleg dintre cele doua? E mare diferenta?

Link către comentariu
hallucinogen

Este diferența de comfort - Masina o sa fie mai rigida dar te obișnuiești. Mare atenție la gropi cu cele pe 19" depinde de model si cum au spițele puse pe janta. Cu cât mai depărtate cu atât mari șansele de a se sparge. Acum depinde si de norocul fiecăruia - eu am aproape aceleași drumuri zilnic si știu fiecare groapa.

Link către comentariu
Christian.B77

Multumesc!

Link către comentariu
Christian.B77
Publicat (modificat)

Mai cu intarziere :)

post-75094-143115136151_thumb.jpg

post-75094-14311514284472_thumb.jpegpost-75094-14311514420954_thumb.jpegpost-75094-14311514465862_thumb.jpeg

Modificat de Christian.B77
Link către comentariu

superba culoarea,,da foarte bine pe ele...pune si cu interiorul niste poze :lol:

Link către comentariu
Christian.B77

Postez cat de curand. Un sfat - ar merita sa foliez geamurile? Gen 5% spate si luneta, si 50% fata?

Link către comentariu

Da, e bine sa ai folie pe masina, ca sa nu intre caldura, mai ales acum ca vine caldura.

Insa trebuie sa fie legala si, daca se poate sa fie folie cu ceramica. E nemaipomenita, opreste foarte bine caldura. Am avut pe celelalte masini si acum urmeaza si pe asta, pana nu vine caldura mare. Am geamuri cu folie si parbriz heliomat, insa geamurile laterale fata nu prea izoleaza termic.

Link către comentariu

folie pe fata,,,ti le pui pe riscul tau...legal nu este voie nimic pe geamurile din fata..

Link către comentariu
Christian.B77

O sa ma interesez, in mod normal daca primesti certificat rar, n.au ce sa faca. Depinde totusi cat de inchisa e. Asa ca pe spate, stiu ca nu e legal..

Link către comentariu
Christian.B77

Au ajuns jantele :)

post-75094-14317028400071_thumb.jpg

Link către comentariu
hallucinogen

Felicitationes ! Sa le învârti cu plăcere ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Christian.B77

Poze noi, intre timp i.am dat si un pic de ceara pe ea(TurtleWax)

post-75094-14329680631238_thumb.jpgpost-75094-14329680721884_thumb.jpg

Link către comentariu
Christian.B77

Pentru ca jantele noi au unele urme, exfolieri ale lacului, ciupituri, as vrea sa le vopsesc in camp electrostatic. Doar ca nu m.am hotarat in legatura cu culoarea. M.am gandit ori la oem, ori la urmatoarele 2 variante.. probabil voi vopsi si etrierii in rosu cand fac treaba asta.

post-75094-14332835907765_thumb.pngpost-75094-14332836065754_thumb.jpg

Modificat de Christian.B77
Link către comentariu
  • voinea a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!