Jump to content

Masina mea - Vw Passat CC

Christian.B77

Postare recomandată

image.jpeg

Am luat legatura cu Dragos de la TCM, ma gandesc la un stage 1 pt ea. As ajunge la 180-185 cai.. ?

Modificat de Christian.B77
Link către comentariu

O sa vad ce implica scoaterea sau pastrarea lui.. As vrea sa il tin; sa nu apara probleme la itp. Inca sunt novice in domeniu

Link către comentariu

Ai reusit sa cumperi pana la urma farurile xenon oem? Ai facut retrofitul complet?

Link către comentariu
16 hours ago, mihai.onu94 said:

Ai reusit sa cumperi pana la urma farurile xenon oem? Ai facut retrofitul complet?

Am gasit un set de faruri din dezmembrari, de pe 2 masini diferite. Au fost reparate cu ajutorul kitului de reparatie pt urechi. In rest totul e oem. Imi merge tot, in afara becului de drl, dar nu e o problema asta. Intre timp mi am mai amortizat investita si le am dat si pe cele stil US. 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mi am dorit setul de pedale sport de ceva vreme.. Are cineva un diy, va rog? 

image.jpeg

Link către comentariu

E foarte simplu, iti vei da singur seama cum se schimba, eu asa am procedat. E un pic de dichis la pedala de acceleratie, iti trebuie o surubelnita dreapta subtire sa ii desfaci clipsurile alea si un torx parca, nu e greu.

Link către comentariu

Am reusit sa le montez ? As vrea sa pun si niste epoxy glue pe pedala de acceleratie, pt piticii mei ?  Revin cu poze cand fac un pic de curat. 

Partea proasta e ca are un joc clapeta de deschidere a capotei acum. Cat timp merge ok, nu ma deranjeaza.

Link către comentariu

Nu ai nevoie sa lipesti aia peste pedala..la mine sta destul de bine nu misca deloc...daca o lipesti acolo o sa fie foarte greu sa o mai dai jos

Modificat de alexutzu7
Link către comentariu

O sa insist pe tablitele alea o idee mai tare, sa fie mai cuprinzatoare spre interior. 

2 hours ago, Clawoodyou said:

Asa am patit si eu cu jocul la clapeta capotei :))

Claw, in rest e ok clapeta? 

Link către comentariu

Da, nu are treaba. Am incercat atunci sa o mai strang, dar cand bagam ornamentul ala se slabea iar si am lasat-o asa :)

Link către comentariu

Si eu am patit la fel cu clapeta, dar nu ma deranjeaza, functioneaza foarte bine.

Link către comentariu
Christian.B77

Hristos a inviat! 

Printre altele, am in plan sa fac retrofit la puddle lights, footwell lights si door warning lights. Pt puddle si warning lights, este necesar sa dau jos fetele de usi? Sau este conectica deja la locul ei? 

Link către comentariu
lambda_dryver

Nu este trasa... Pentru Warning Lights trebuie sa dai fetele de usi jos, iar pentru Puddle Lights, sa demontezi si oglinzile pentru a trage firele prin manson, pana la mufa din calculatorul de usa.

Link către comentariu
Christian.B77
2 minutes ago, lambda_dryver said:

Nu este trasa... Pentru Warning Lights trebuie sa dai fetele de usi jos, iar pentru Puddle Lights, sa demontezi si oglinzile pentru a trage firele prin manson, pana la mufa din calculatorul de usa.

deci daca e sa dau fetele jos, merita sa le fac pe ambele atunci. Sunt putin reticent pt ca nu vreau sa apara greieri pe urma in usi..

Link către comentariu
lambda_dryver

Daca vrei sa elimini complet riscul de greieri, cumperi si un set nou de clipsuri pentru usi si, la remontare, le folosesti pe cele noi... Cu toate ca, la mine, am dat fetele de usi jos de vreo 3 ori si nu au nicio treaba clipsurile, fiind cele originale din fabrica...

Link către comentariu

Am montat eu warning lights saptamana trecuta...nu am rupt nici un clips..grija mare cu pinii cand ii bagi in mufa de la usa sa intre complet..eu i-am bagat am pus fata de usa la loc am activat cu vcds si surpriza nu mergea..am dat iar fata de usa jos si am bagat pinii calumea in mufa

O sa ai bataie de cap la alea pe spate ca trebuie decupat in zona lampii...

Puddle lights voi monta si eu saptamana viitoare ca trebuie timp cu ele..este mult de demontat

Link către comentariu
Christian.B77
8 hours ago, alexutzu7 said:

Am montat eu warning lights saptamana trecuta...nu am rupt nici un clips..grija mare cu pinii cand ii bagi in mufa de la usa sa intre complet..eu i-am bagat am pus fata de usa la loc am activat cu vcds si surpriza nu mergea..am dat iar fata de usa jos si am bagat pinii calumea in mufa

O sa ai bataie de cap la alea pe spate ca trebuie decupat in zona lampii...

Puddle lights voi monta si eu saptamana viitoare ca trebuie timp cu ele..este mult de demontat

Poti te rog sa faci un post cu poze, prin care sa explici pasii , te rog? 

Link către comentariu
lambda_dryver

Tutoriale ai asa:

1) Warning Lights usi fata :

2) Warning Lights usi spate :

3) Demontare oglinzi :

Din pacate, nu mai stiu exact care sunt pinii pentru Puddle Lights (oglinzi), dar sigur stiu colegii mai experimentati intr-ale retrofit-urilor :D . Sa ai spor!

Link către comentariu
Christian.B77
On May 5, 2016 at 8:21 PM, lambda_dryver said:

Tutoriale ai asa:

1) Warning Lights usi fata :

2) Warning Lights usi spate :

3) Demontare oglinzi :

Din pacate, nu mai stiu exact care sunt pinii pentru Puddle Lights (oglinzi), dar sigur stiu colegii mai experimentati intr-ale retrofit-urilor :D . Sa ai spor!

Multumesc mult ?! 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Christian.B77
Publicat (modificat)

Sunt in tratative pt niste stopuri de R line, oem ? Sper sa se concretizeze.  Mi le doresc de ceva timp, si varianta cu folie nu e prea ok. 

Pana atunci insa...

image.jpeg

Link către comentariu
Christian.B77

Stopuri R Line - check! 

O sa tb totusi un polish si folie protectoare. Imi place noul look al spatelui?

image.jpeg

Link către comentariu

Esti sigur? Le-ai verificat dupa cod? Ca mie din poza asta nu prea imi par, negrul ala nu e uniform. Ia pune si o poza din spate :)

Link către comentariu
Christian.B77
Publicat (modificat)
20 minutes ago, Clawoodyou said:

Esti sigur? Le-ai verificat dupa cod? Ca mie din poza asta nu prea imi par, negrul ala nu e uniform. Ia pune si o poza din spate :)

Sunt oem, atat a reusit sa prinda camera telefonului : 

13293056_1068374356555674_1881856235_n.jpg

Link către comentariu
  • voinea a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!