Jump to content

Golf 6 1.4 MPI TL

rusuvitali

Postare recomandată

Sunt nou pe aici... si sincer este chiar primul post al meu... De curand mi-am cumparat un Golf 6 1.4 MPI TL alb 2009. Ca si dotarii suplimentare:

- Climatronic

- Proiectoare

- Airbaguri laterale spate

- Cotiera centrala fata cu spatiu de depozitare,2 guri de ventilatie spate si doua suporturi pahare spate

si cam atat...

Masina are 55000 de km si la scanarea cu VCDS nu apar nici un fel de erori...

Masina anterioara a fost un Golf 4 1,9 TDI AJM Variant. Evident ca acum am sentimente amestecate cu privire la "noua" masina sh. Pe deoparte zgomotul motorului pe benzina care pare mai melodios si pe de alta parte cuplul de exceptie de pe motorina.

Voi adauga cateva poze cu masina in curand.

Ce intrebari am:

Masina are CB si as vrea sa stiu ce pot activa/dezactiva care sa imbunatateasca experienta sofatului... Se poate monta tempomat? CB+? Din ce am citit pentru CB+ costurile sunt mari...

As vrea sa pun pe volan acel accesoriu suflat in aluminiu... dar la prima strigare la Porche Bucuresti pretul piesei este undeva intre 120-150 de lei... mult pentru o bucata de metal de 7-8 cm...

Citeam si ceva de LastDrop? Se poate activa?

Astept raspunsuri si multumesc anticipat pentru el...

Link către comentariu

Salut si bine ai venit printre noi. Acum da-ne poze! :D

Masina are CB si as vrea sa stiu ce pot activa/dezactiva care sa imbunatateasca experienta sofatului... Se poate monta tempomat? CB+? Din ce am citit pentru CB+ costurile sunt mari...

- din CB simplu nu poti activa nimic. Trebuie sa te duci la cineva care are un VCDS sa-ti activeze diverse (inchiderea automata a usilor, CH manual si altele)

- tempomat se poate monta. Trebuie sa cumperi maneta (printre alte locuri o gasesti si aici) apoi te duci la cineva sa o monteze si sa activeze tempomatul.

- CB+ se poate si el monta, dar trebuie schimbate ceasurile de bord cu totul cu unele care au CB+. Poti sa astepti sa treaca cineva de la CB+ la CB Premium si sa-l iei pe acela, sau sa cauti la dezmembrari. Dar montajul se face doar Online la reprezentanta.

As vrea sa pun pe volan acel accesoriu suflat in aluminiu... dar la prima strigare la Porche Bucuresti pretul piesei este undeva intre 120-150 de lei... mult pentru o bucata de metal de 7-8 cm...

- tu neavand acel element o sa banuiesc ca ai volanul simplu, de plastic. Cel mai simplu ar fi sa schimbi volanul cu totul cu unul imbracat in piele care are si acel element cromat. Nu e mare diferenta de la pretul Prosche pentru element la pretul volanului imbracat in piele second. Se simte diferenta intre ele si volanele simple au preturi foarte bune.

Citeam si ceva de LastDrop? Se poate activa?

- si acela se poate activa daca vrei. Nu sunt multi fani ai optiunii asa ca incearca mai intai sa vezi cum e! :)

Citeste atent sectiunea dedicata Golfului IV pentru ca gasesti foarte multe informatii acolo, si acolo sunt raspunse deja cam toate intrebarile pe care le-ai putea avea! :)

Link către comentariu

Welcome to the club :D

Sa o stapanesti sanatos si asteptam pozele !

Am uitat ce face Last Drop, cine ma poate lumina ?

Link către comentariu

Dupa ce speli parbrizul/folosesti stergatoarele, acestea asteapta cateva secunde si mai fac o trecere pe parbriz, pentru a sterge si eventualele picaturi scurse!

Link către comentariu

E foarte util acest lastdrop din pct meu de vedere , este activat pe paheton si e foarte ok . Sa stapanesti sanatos masina si asteptam poze

Link către comentariu

Multumesc pentru urari! In weekend sper sa fac cateva poze... Pana una, alta ma plimb cu masina de acasa la servici si de la servici acasa. :icon_cheesygrin:

@ Rave - Volanul este cel de plastic... o sa verific costuri pentru cel recomandat de tine...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!