Jump to content

Audi A4 B5 1.8T

raducu1.8t

Postare recomandată

Maxim! :)) Chiar asa, cat duce turbo, duce...numai asa poti sa arunci un k04 pe masina! Sa ne tii la curent! :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• raducu1.8t

42

• Rujjuman

21

• dudyyxx

4

• sorin_crisan

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

am in plan ceva mai mare decat k04:)) ca am gasit pe ebay un kit la 1000e cu tot cu transport ce cuprine, turbo, galerie de evacuare, retur, bov, boost controller, intercooler, furtune... si cam atat din cate imi amintesc akm... si mi se pare un pret bun tinand cont ca turina poate duce in jur de 2.5bar... va tin la curent bine'nteles:))

Link către comentariu

Numa' sa nu fie celebrele "chinezarii" de pe ebay. :)

Daca sunt noi, 100% asa este si sunt sceptic ca vor fi de anduranta.

Inca o data, e doar parerea mea si nu ai incotro: tre' sa ti cont de ea :))

Modificat de Rujjuman
Link către comentariu

Celebra china este sigur:) made in vapor:)) da eu am vaz china pe 1.8t si am ramas placut surpins de cum mergea.. doara is tot pe acelasi principiu si merg la fel:) si daca nu le fortezi o sa tina:) ca nu au dc nu ca doara's niste fiare:))

Link către comentariu

Stai linistit...nu e vorba ca nu merg(merg chiar foarte bine),ci simplul fapt ca nu sunt fiabile, nu tin. Cu alte cuvinte, materialele folosite nu sunt de "cea mai buna calitate".

Si nu imi spune ca iti faci upgrade la turbina, fara sa ii dai mortu', ca nu te cred! :D

Link către comentariu

pana cand nu o sa inca o masina (sigur un audi) nu o sa mai urc boost-u ca dupa trebuie alte injectoare:)) oricum si'asa consumu nu'i mic:))

Link către comentariu

Nu are cum sa fie mic :)

Cand ai in vizor un upgrade de turbina si injectoare, inseamna ca nu te mai gandesti la consum :))

Link către comentariu

Sa ma anunti si pe mine la ce configuratie ajungi, pentru ca nici eu "nu sunt linistit" asa :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

A sosit si boost controllerul:) vineri vreau sa il pun sus si sa vad cum sta treaba cu el si o sa vin cu o parere dupaia:)

post-111876-0-31219200-1351714489_thumb.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

buna tuturor... nu am mai scris de ceva vreme, asa ca am vrut sa va zic cum merge masina cu MBC-u. tin sa precizesz ca se comporta excelent mai ales ca a dat si frigul. am reusit sa scot maxim din turbina 1.15 si pe capat 0.8. mai sus da over:). acum si intr-a doua vrea sa ma arunce de pe drum de pun gazu jos:)) o zi placuta in continuare!

Modificat de raducu1.8t
Link către comentariu

o ramas la locu lui ca sa nu dea eroare:)) da numa fara furtune;)

Modificat de raducu1.8t
Link către comentariu

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos in continuare, fara limita de km. De cand imi doresc si eu un Audi sau VW cu motorul asta... e genial! :D Pot sa-ti mai dau cateva idei pe plan estetic, de exemplu sa-i montezi pe langa farurile de facelift, stopurile de facelift + bara fata cu proiectoare de facelift... in principiu sa fie facelift masina. Acelasi lucru si la interior: volan in 3 spite de facelift + ceasurile de bord cu CB mare, bineinteles modificarile facute in timp si in functie de buget dar ma gandesc ca in dezmembrari nu sunt f. scumpe piesele la modelul asta de A4! :D

Link către comentariu

Multumesc la fel! Planu e facut, sunt gata sa'l execut:)) bugetu e problema... si in principiu ma atrage mai mult aspectul de S4 decat ala de facelift.. atat cel exterior cat si cel interior. da ms oricum de sfat:D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Buna tuturor.. Pe sfarsit de an am reusit sa aduc cateva inbunatatiri:D care sunt urmatoarele: faruri de facelift cu xenon +i suspensii sport fixe + tipsuri inox unpic mai mari decat cele originale si distantiere de 20 mm cu prindere dubla (numa pe fata ca am avut cauciucuri 235/45/17 si nu incapeau fara). si pe ornamentele din interior am pus o imitatie de piele rosie.. care mie imi place cum arata ( oricum, arata altfel decat in poze) :))

post-111876-0-77478900-1356819889_thumb.

post-111876-0-95836000-1356819893_thumb.

post-111876-0-29557700-1356819899_thumb.

post-111876-0-27867000-1356819906_thumb.

post-111876-0-13519400-1356819934_thumb.

post-111876-0-70314600-1356819940_thumb.

post-111876-0-81253100-1356819945_thumb.

post-111876-0-63653700-1356819954_thumb.

post-111876-0-10978900-1356819963_thumb.

Modificat de raducu1.8t
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!