Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

M-am mai enervat azi si la Midocar cand am vazut modelul '2013'. Cotiera reglabila standard, finisaje mai ok la portbagaj, nu se mai vede teava aia de Logan :) Plasticele le-am comadat, 60 de lei...

Imi poti spune ce cod au plasticele de la portbagaj?

Link către comentariu
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

micuzzu_marius

Adica e invelita si teava aia din dreapta de sustinere a portbagajului exact cu acelasi tip de plastic ca si cel din stanga? Sau e un plastic mai mare care acopera mai mult

Link către comentariu
micuzzu_marius

dap e exact cum imaginam, acopera pana sus nu doar firele...misto o sa le comand si eu sa nu mai arate a logan style:))

Link către comentariu

M-am mai enervat azi si la Midocar cand am vazut modelul '2013'. Cotiera reglabila standard, finisaje mai ok la portbagaj, nu se mai vede teava aia de Logan :) Plasticele le-am comadat, 60 de lei...

Nu am codurile din pacate. Tipul s-a uitat la masina din showroom si le-a gasit ca desen in programul lui, dar nu apareau in softul de comanda. A trimis mail in US si le-a comandat, acum ramane sa vedem ce vine :) Pe 8 ar trebui sa ajunga.

Link către comentariu

Ce pret au plasticele acelea ? Eu am vazut o groaza e probleme, minore ce e drept ddar exista iar pe cele noi le.au schimbat. Coltul torpedoului stramb,chederele la usi in partea de jos se rod si stanga si dreapta,cotiera care e jalnica, si noul model e vreo 11 betze. Plasticul la portbagaj de care ati zis si voi , plasticul de sub volan daca il aveti in zona pedalelor. Pe modelele noastre nu il avem cu toate ca pe seria de sasiu apare ... La mn si plasticul care tinea senzorul dr temperatura din bord(patratelul acela pe mijlocul bordului) statea aiurea si senzorul nici macar nul tinea , senzorul statea jos acolo. Si asa mai departe ...

Daca ati observat ca au schimbat consola centrala au facut un model nou la climatronic. Dragutz zic eu.. Mi se pare putin mai incomod. Dar e ceva nou oricum

Link către comentariu

baieti am citit si eu ce ati postat mai sus... referitor la farurile alea facute pt china originale... hm.. nu prea pareau. va mai dau o idee daca vreti sa mergeti pe oem. daca ati vazut pe masina la o configurare ajung cam 1300 € . sa le cumperi separat ajung vreo 1700-1800€. incercati sa vb la un service care aduce piese pentru masini la reparatii , de la bursa de piese si asa mai departe si s'ar putea sa va coste mai ieftin. alea a lui focus sunt dragutze dar cam uratica tenta aia de albastru. iar inca o chestie... personala sper sa nu supar pe nimeni , daca ai faruri cu xenon pacat sa nu ai si senzorul pentru viraje care sincer se cunoaste in curbe , la munte pe serpentine etc. as fi preferat sa fie cum am la skoda lu cumnatamiu, 500 € xenon adaptabile etc, fara prostiile alea de leduri . sa inteleg ca au ajung 600€ perechea, nu? iar la jetta un MUST HAVE este cotiera aia tampita !!! va salut !

Link către comentariu

http://www.manyadeal.com/page.html?id=24

Maine schimb faza scurta cu 4300k. Nu ma pot obisnui neam cu tenta albastra, iar pe carosabil umed sunt praf. Eu nu stiu ce/cum vad unii care au 8000 sau 10.000k...

In plus, cred ca se va potrivi mai bine cu lumina proiectoarelor si cu faza lunga.

Link către comentariu

Astazi am vazut si eu masina si este foarte frumoasa, iar farurile m-au pus pe ganduri. Avand in vedere ca ale mele se matuiesc din ce in ce mai tare pe interior, poate o sa fac si eu upgrade la modelul cu leduri :)

Link către comentariu

Alta viata cu 4300 :) Incredibil cat am alergat pentru doua becuri amarate. Toata lumea vinde de la 6000 in sus, chiar se mirau ca vreau eu 4300, adica la fel ca halogenul.

Poze maine ca am parcat cu botu in zid si mi-e lene sa o scot, dar credeti-ma ca se vede excelent. Adica eu vad excelent, ca ele se vad alb-galbui si nu mai par csenoane, putin imi pasa.

Link către comentariu

Halogenul nu are 4.300K are vreo 3.500 parca , 4.3 are xenon-ul OEM si nu degeaba are atat...

Link către comentariu

Sa faci o poza cu focalizarea luminii la zid, sunt curios daca fac dunga aceea ca farurile oem.

Link către comentariu

Nu se mai vad albastrui, dar stai linistiti, fiind AM se vad ca sunt csenoane, nu le confunda nimeni cu halogen ;)

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Si ti se pare tie ca asa arata hologen? :D

Arata foarte bine, a dispurut acea tenta de abastrui ;)

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Mult mai bine cu 4300. Mi se pare ca si led-urile tot cam aceeasi temperatura au.

Focalizarea luminii e un pic ciudata. Are o forma concava si nu se observa acel umar pe care de obicei il dau lupele. Ai multa lumina in lateral, dar mai putin in fata.

Cred ca stiu de ce

267700d1256255597-euro-spec-headlight-beam-pattern-headlight-beam.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Da, am observat si eu ca s-a modificat focalizarea. Cu cele de 6000 fiecare far avea doua linii perfect orizontale, plus acea scadere de nivel pe mijloc, la fiecare far. Ciudat...

Link către comentariu

Nu am codurile din pacate. Tipul s-a uitat la masina din showroom si le-a gasit ca desen in programul lui, dar nu apareau in softul de comanda. A trimis mail in US si le-a comandat, acum ramane sa vedem ce vine :) Pe 8 ar trebui sa ajunga.

Ti-au ajuns plasticele de la portbagaj?

Modificat de danny2012
Link către comentariu

sunt si eu interesat de plasticele de la portbagaj.sa postezi te rog cand ajung sa vedem ce i de capul lor.msss

Link către comentariu

Imi fac cu ochiul grilele astea cu insertie de crom...

Cea dintre proiectoare o pot cumpara de la un coleg de forum.

http://orientalparts.com/Chrome-Slate-Front-Center-Grille-Jetta-MK6-P2689351.aspx

http://orientalparts.com/OEM-Aluminium-Pedal-Caps-Manual-Transmission-Golf-MK6-P2183715.aspx

Kitul de pedale se potriveste la mine? Vad ca de Jetta nu au...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!