Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

Un photoshop nereusit cu farurile astea :D Cred ca le fac azi o vizita sa le vad cu ochii mei, am inteles ca asigura si montaj + 1 an garantie.

post-111406-0-53079800-1355741318_thumb.

post-111406-0-49240000-1355741328_thumb.

Link către comentariu
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ti-ai facut un mic cadou de sarbatori :D.

Sa le folosesti sanatos si sa iti lumineze drumul bine. Acum sa ne pui si poze cu DRLurile si cum bate faza scurta. Ti-ai pus xenon?

Link către comentariu

Lumina este super ok, nu se compara cu farurile originale.

Faza scurta este csenon, cea lunga este halogen.

DRL-urile se pot folosi si ca faza scurta, lumineaza destul de puternic.

Crede-ma ca am si uitat sa vad ce faruri sunt, iar pe cutie sunt doar stikere de DHL, vama, etc :))

Ca si reglaj, linia este unde la o palma sub oglinzile laterale ale celor din fata, cat am mers 2 ore nu am primit 'critici' nici din fata.

Problema: pe pozitie nu se aprinde nimic...

OFF - DRL

Pozitie - Bezna

Faza scurta - faza scurta

In rest, sunt multumit...sper sa nu se abureasca, arda, diverse

post-111406-0-02916000-1356027864_thumb.

post-111406-0-30821500-1356027959_thumb.

post-111406-0-86880300-1356027970_thumb.

Link către comentariu

La faza scurta se sting led-urile? E mai bine asa daca nu au doua trepte de intensitate pt ca ar putea fi deranjante noaptea. Xenon-ul e de 4300k?

Eu zic sa le mai cobori putin.

A meritat investitia, arata bine si lumineaza f ok.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Arata foarte bine. Felicitari!

Vezi ca trebuie sa se poata muta ledurile intre DRL si pozitie, si daca le manaresti, pot ramane aprinse pe ambele, dar trebuie sa vezi pe ce pini sunt.

Vezi aici si/sau aici, practic ei modifica conectorul masinii asa ca ar trebui sa mearga si la farurile astea...

Modificat de Rave
Link către comentariu

La faza scurta se sting led-urile? E mai bine asa daca nu au doua trepte de intensitate pt ca ar putea fi deranjante noaptea. Xenon-ul e de 4300k?

Multumesc. Da, se sting ledurile pe faza scurta. Habar nu am ce temperatura au :)) lumina este alba cu o mica tenta de albastru. Crezi ca mai trebuie coborate?

Vezi ca trebuie sa se poata muta ledurile intre DRL si pozitie, si daca le manaresti, pot ramane aprinse pe ambele, dar trebuie sa vezi pe ce pini sunt.

Vezi aici si/sau aici, practic ei modifica conectorul masinii asa ca ar trebui sa mearga si la farurile astea...

Multumesc. Asta as vrea, sa ramana DRL si pe pozitie.

Multumesc. Da, se sting ledurile pe faza scurta. Habar nu am ce temperatura au :)) lumina este alba cu o mica tenta de albastru. Crezi ca mai trebuie coborate?

Multumesc. Asta as vrea, sa ramana DRL si pe pozitie.

post-111406-0-16318500-1356035548_thumb.

Link către comentariu

Arata super ledurile de DRL. Becurile de Xe sunt cam albastre, recomand 4300K. DRL-ul ar fi frumos ca la pozitie sa lumineze atenuat asa e la toate instalatiile OEM, eroare de bec ars nu ai ?

Link către comentariu

Si eu as fi vrut sa fie albe-albe, fara nicio urma de albastru...sa inteleg ca se pot schimba becurile pentru alta temperatura?

Cu DRL-ul pe pozitie sper sa pot rezolva cu un VAGCOM, la fel si cu eroarea care mi-a aparut azi dimineata.

Citeam pe un forum ca ar trebui dezactivata optiunea de Low Beam Monitoring, sau ceva de genu, pentru a scapa de eroare.

Anyway, daytime shots :)

post-111406-0-86514300-1356083231_thumb.

post-111406-0-42560400-1356083232_thumb.

post-111406-0-96211600-1356083232_thumb.

post-111406-0-42262700-1356083233_thumb.

post-111406-0-89569700-1356083233_thumb.

Modificat de I ffocus I
Link către comentariu

Am rezolvat prin amabilitatea colegului Al Bundy, cateva chestii la faruri.

- DRL-ul sa ramana pe pozitie si faza scurta.

- cand sunt pe DRL si dau semnal, se stinge DRL pe partea respectiva, pentru o vizibilitate mai buna.

- activand bi-xenon with shutter am aflat ca farurile sunt bi-xenon

De eroare in bord inca nu am scapat, dar pot trai cu ea...

Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi! :)

Link către comentariu

Problem solved, doar ca a ramas eroarea de bec ars in bord si nu se poate sterge.

farurile nu au bec de pozitie, in schimb au firul tras. DRL nu au 2 trepte de intensitate. Asa ca , de la firul de pozitie am tras fir la DRL si am pus o dioda si pe firul ce aduce curent pentru DRL am pus o alta dioda, asa , cele 2 fire alimenteaza acelasi bec dar nu se duce tensiunea de la un fir la celalalt.

DRL ramane apris tot timpul acum, mai putin cand da semnal stg sau dr si light switch e pe 0.

Am scris in acelasi timp. DA, farurile sunt bixenon cu faza lunga aditionala cu halogen

Link către comentariu

Pana la urma ce faruri ai cumparat? Pe cele de pe site-ul din .ro sau pe cele din china?

Modificat de danny2012
Link către comentariu

Cele din .ro, dar tot chinezarii sunt. Recomand daca va luati sa pastrati farurile originale, just to be safe.

Link către comentariu

Nu scrie absolut nimic, cel putin pe partile vizibile cand sunt montate. De aici afirmatia ca sunt chinezesti, un brand sigur si-ar fi stantat sigla sau ceva...

Link către comentariu

Si Dectane-urile tot chinezarii sunt, chiar daca firma e nemteasca... Toate sunt la fel de bune/proaste cum vrei sa le privesti.

La pretul asta, bucura-te de ele cat tin, si ar trebui sa tina cel putin cat pastrezi tu masina :)

Link către comentariu

Cele din .ro, dar tot chinezarii sunt. Recomand daca va luati sa pastrati farurile originale, just to be safe.

Stiu ca ambele sunt chinezarii made in china, insa cele din linkul pus de mine produse de winpower au cateva chestii (bune) in plus...

http://www.wplamps.com/Shownew.aspx?id=99

...e adevarat ca si costa mai mult

Nu stiu ce chinezarii a instalat baiatul asta pe Jetta (vezi link: http://jimmy-cbx.blogspot.ro/p/led-hid-conversion.html) insa uite ce zice despre ele:

To get that original DRL LED look, the headlights can be replaced by these assemblies. It works 100% like original. No error code would be triggered. Original headlight are fitted with H7 Halogen bulbs for main and high beam. A free option to upgrade to 6000K High Intensity Discharge (HID) bulb for main beam is provided

Link către comentariu

Sa inteleg ca DRL-ul pe pozitie/faza scurta e la aceeasi intesitate cu DRL activ ziua. Poate ar fi bune niste rezistente de limitare a curentului cand sunt pe pozitie, mai ales ca ai facut si montaj cu diode. Am si eu Led DRL independente care au 3 fire, negru-masa, rosu+ DRL si alb/info pozitii aprinse unde opreste total Ledurile. Eu speram ca la info pozitii aprinse sa diminueze intensitatea dar nu.

Link către comentariu

Daca sunt cu 3 fire ar trebui sa reduca intensitatea nu sa le oreasca. Cel putin alea OEM de RS FL asa fac.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!