Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

"Codul de tempomat pentru masina dvs este 5K0953502N 9B9.

Pe langa maneta de tempomat se mai necesita si spirala airbag volan pentru auto cu tempomat deoarece nu poate fi codata maneta.

Costul spiralei este 965 lei TVA inclus"

eu stiam ca spirala mea accepta tempomat, cod 5K0 953 569, deci Midline conform http://wiki.ross-tech.com

Saturday,08,December,2012,17:02:47:48211

VCDS Version: Beta 12.10.1

Al Bundy Garage

Address 16: Steering wheel Labels: 5K0-953-569.clb

Control Module Part Number: 1K5 953 521 AE HW: 5K0 953 569

Component and/or Version: LENKS.MODUL 014 0140

Software Coding: 4080000000

Work Shop Code: WSC 01973 973 01973

ASAM Dataset: EV_SMLSNGVOLWSXS A01004 (VW32)

VCID: 70E43B48AB1F409E781

No fault code found.

Modificat de I ffocus I
Link către comentariu

Eu am tempomat.

Nu stiu daca te ajuta astea:

Address 16: Steering wheel (J527) Labels: 5K0-953-569.clb

Part No SW: 1K5 953 521 AR HW: 5K0 953 569 E

Component: LENKS.MODUL 014 0140

Revision: FF010040 Serial number: 20120309200667

Coding: 0012140000

Shop #: WSC 00066 000 00184

ASAM Dataset: EV_SMLSNGVOLWSXS A01004

ROD: EV_SMLSNGVOLWSXS_VW32.rod

VCID: 7DFB05BCECBEBFF04A3

Multifunction steering wheel control module:

Subsystem 1 - Part No SW: 5K0 959 542 HW: 5K0 959 542 Labels: 3C8-959-537.CLB

Component: E221__MFL-TAS H08 0010

Coding: 830000

No fault code found.

Link către comentariu

Multumesc, dar pana la urma 's-au prins' ca trebuie sa cumpar doar 5K0953502N 9B9, manetele la ~570 lei.

Link către comentariu

Poti sa-mi spui la cine ai cerut oferta de pret pentru manete?

Modificat de loghy
Link către comentariu
Daca nu ma insel pe asta cu S l-am pus eu pe masina si a mers. Tu cica ai nevoie de asta.

Pe asta m-am bazat si eu cand i-am spus ca merge.

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

Daca le-ai gasi in Romania sau Europa ar fi OK, altfel din China transportul inseamna inca 25% din pretul lor... acest lucru se intampla si in cazul farurilor de G6 ;)

Link către comentariu

Ma tenteaza mult farurile de pe site-ul din Romania, dar am aflat ca vin cu becuri halogen si nu contin nici motorasele pentru reglaj.

Tipul m-a asigurat ca se pot folosi motorasele din farurile mele, dar...la cate piese am cumparat degeaba si acum stau sa le vand...m-am cam lamurit cum e cu indicatiile.

Pana la urma cel mai sfant tot la reprezentanta te duci. Deja sunt putin nervos dupa ce am dat mai mult de 1000 de ron pe piese, care ori nu se potrivesc, ori nu sunt ce speram eu.

Link către comentariu

ffocus, scumpe cu transportul din china insa mai ieftine decat un far OEM de la reprezentanta. Nu cred ca in urmatorii 2 ani o sa gasim farurile astea OEM pentru Jetta la 999e / perechea cum sunt cele de G6.

Parca am zis intr-un post anterior, la reprezentanta farurile Bi-Xenon OEM costa 7.000 ron/ perechea

Link către comentariu

La farurile AM se muta motorasele tale OEM pe ele. Am avut si eu candva chinezarii/porcarii si au mers la fix cu motorasele OEM. Faptul ca vin cu halogen iarasi este caracteristic chinezariilor. Dar, se largeste putin gaura pe unde bagi becul, si astfel o sa pui H7 Xenon AM fara probleme.

La pretul ala si la cat de fidele par, as da banii... Evindent, daca te tin balamalele, OEM de pe Ebay sau Porsche.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Circo, uite ce zice baiatul asta aici:

http://www.vwclubmal...php?f=64&t=2991

The original H7 Halogen bulbs can be replaced with 6000K HID bulbs at no extra cost. The layout would work exactly as the original setup. H7 as Low Beam ( replaceable with HID bulbs and built in ballast ) and another H7 as High Beam as per original set up

Modificat de danny2012
Link către comentariu

Nu ii mai dati idei :)). Eu zic ca merita farurile cu xenon de pe site-ul din Ro. Trebuie sa te asiguri live ca sunt exact ca in poze, sa se potriveasca bine.

Eu din cate stiu motorasele de reglaj sunt integrate in far, nu stiu cum s-ar putea scoate, cel putin la G6 asa este.

Link către comentariu

Inainte de toate, cautati poze/filmulete sa vedeti cum focalizeaza lupa. De obicei replicile in loc sa formeze scarita __/*** formeaza un unghi de 120grade. Adica asa __/. Pe serpetine mai ales sau la orice curba la dreapta, nu e tocmai o placere pentru cel din sens invers care va umple frigiderul, claxoane, flashuri etc.

Link către comentariu

Imi plac farurile pe care le are cu mentiunea ca daca renunta la angel eyes erau super.

In schimb sunt prost reglate si nici nu mi se pare ca este cea mai buna lupa.

Ar trebui sa arata mai mult spre asa ceva

20120831161033.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!