Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

Daca le aduc in Romania.

Vezi replicile chinezesti de la Golf... De la 500 de dolari parca, ajung la 3.000 de lei cu tot cu transport, pret care e periculos de apropiat de cel al unor faruri cu xenon OEM...

Din punctul meu de vedere... daca iti permiti pretul, ia-le. Mai bine te bucuri de faruri decat de 150 de dolari in buzunar (atat timp cat nu le simti lipsa atat de rau...).

Link către comentariu
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tu nu ai modelul 2013? Stiu ca tot ce vine dupa iunie este modelul anului viitor.

Cotiera vine standard de pe CL.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sunt curios de data fabricatiei. Faptul ca are schimbatorul de G7 ma face sa cred ca e totusi dupa 06.2012

Cat sa fi tinut pe stoc masinuta cei de la Midocar.

Eu am luat de pe stoc masina la sfarsitul lui noiembrie, iar masina a fost produsa la sfarsit de octombrie. Poate sunt un caz fericit.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Este produsa in Iulie, cumparata in Septembrie. Am vazut azi ca schimbatorul este de G7, dar altceva m-a surprins.

Masina mea este Trendline, dar are crom pe schimbator si nu are pe grilele de aerisire.

Azi era un Trendline in showroom, cu crom la aerisiri, dar fara crom la schimbator...

Le ametesc si astia de nu mai intelegi nimic.

Link către comentariu

Ciudat, ar fi trebuit sa ai cotiera fata reglabila pe lungime si inaltime. Vad ca ai si climatronic vechi, asta nou pus incepand cu 07.2012 arata asa:

02_klima.jpg

ii place mult lui The_Ego :winter:

Cat despre Xenon OEM - am cerut eu pret la reprezentanta: 3503 Ron / buc , TVA inclus :RO flag:

Modificat de danny2012
Link către comentariu

Filmuletul asta e un pic offtopic, dar e totusi o jetta alba:

In afara de xenoane are si o grila foarte interesanta care ar arata f bine fara scrisul Hybrid, parerea mea. http://www.google.ro...29,r:2,s:0,i:87

Ps Pentru aerodinamicitate au renuntat la proiectoare cand au intrecut recordul mondial. ^_^

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Ciudat, ar fi trebuit sa ai cotiera fata reglabila pe lungime si inaltime. Vad ca ai si climatronic vechi, asta nou pus incepand cu 07.2012 arata asa:

02_klima.jpg

ii place mult lui The_Ego :winter:

Cat despre Xenon OEM - am cerut eu pret la reprezentanta: 3503 Ron / buc , TVA inclus :RO flag:

3500 ron un far?? Dumnezeule...

Nu arata rau si este am vazut una hybrid-style pe bold-sport

http://www.bold-spor...&product_id=243

Nu e oem.

Nu stiu ce sa zic, parca aduce a Prius :mellow:

Link către comentariu

Asta da, arata mult mai bine. Eu as schimba si grila dintre PROIECTOARE :)) sa fie tot fagure, nu cu dungi. Cred ca arata ciudat un mix...

Link către comentariu

Aia nu o gasesti de cumparat in ro, doar din SUA...

Hai ca nu arata asa rau mixul:

179504_x800.jpg

Modificat de danny2012
Link către comentariu

Acum serios, opriti-ma! :)

ps: a sosit si tempomatul

ps2: am gasit si un bluetooth premium

post-111406-0-78357200-1354727504_thumb.

Link către comentariu

Acum serios, opriti-ma! :)

ps: a sosit si tempomatul

ps2: am gasit si un bluetooth premium

nu te opri! :winter: ... de ce ai face-o? :santa:

Link către comentariu

Acum am citit si eu toate posturile din topicul tau si am vzt ca te gandesti la unele modificari care le voi face si eu :D daca nu te superi o sa iti spun cam cum v a arata a mea dupa ce v a trece iarna...

Pt inceput uite farurile care care mi le voi face cadou de craciun : http://www.accesoriiautotuning.ro/faruri-led-volkswagen-jetta-2012/4983234-1/ sunt chiar mai ieftine decat ce ai gasit tu si nu trebuie sa te complici facand comanda in afara.Le voi pastra pe cele originale in caz de vor fi probleme cu astea

Am vzt ca vrei sa iti schimbi si jantele...daca ai observat eu am tinuto vara aceasta cu jante pe 17 destul de frumusele insa le am vandut chiar acum cateva zile (acum am table pe 16 de iarna)

Cat de curand imi voi achizitiona modelul Detriot pe 18" de pe Golf GTI insa ma voi gandi daca le voi lasa cu acel crom cum vin ele sau le voi face un negru lucios asemanator editiei 30. http://www.germancarblog.com/wp-content/uploads/2010/09/VW-Jetta-GLI-400x300.jpg

Cand vor fi gata jantele si va trece iarna imi voi comanda arcuri pt o coborare de cc 3 cm. http://www.tuningshop.ro/prod_117873.html.Arata ca cele din poza, baietii m au asigurat ca se vor potrivi iar pretul lor este de 160 de euro + TVA si vor ajunge in maxim 7 zile.

Daca te gandesti sa inlocuiesti acel RCD 510 (care il avem aman2) cu un RNS 510 (navi + hdd) te va costa rcd ul tau + 200 - 250 de euro depinde de versiunea RNS-ului. ( gasesti multi pe forum care se ocupa cu asa cv)

Si acum cva mai mare...am gasit un proiect pe net a celor de la H&R ...este un kit exterior ( prelungire fata + praguri +difuzor spate+eleron).M am interesat, am gasit pe cnva de la o firma de tuning care mi l poate aduce insa pretul este de 1200 - 1300 de euro. Mi se pare cam multisor... http://www.hrsprings.com/projects/detail/hr-volkswagen-jetta/

Sper sa iti placa chestiile de mai sus si ms frumos ca m ai ajutat atunci cu acele conducte de sub scaunul pasagerului care faceau zgomot :D

Link către comentariu

Super, modificarile pe care vrei sa le faci :icon_thumleft: Eu nu vreau sa merg atat de departe, doar sa am optiunile pe care le-as fi pus daca nu luam masina de pe stoc. Farurile alea...good find :beer:

Problema cu vibratia conductelor nu am descoperit-o eu, un coleg de pe forum mi-a dat un link, deci credit goes to him :) Ma bucur ca ai rezolvat.

Link către comentariu

Se pare ca tempomatul nu se potriveste la masina...mama ma-sii. Are alt sistem de prindere, deci daca vrea cineva tempomat+bc oem de Golf6...

post-111406-0-01333500-1355003459_thumb.

Modificat de I ffocus I
Link către comentariu

Blocul de manete e produs de TWR si calc de coloana este Valeo.

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

Ce tempomat ai luat? De unde?

Se pare ca ai nevoie de unul cu codul 5K0 054 691 E daca ai comenzi pe volan sau 5K0 054 690 E daca nu ai.

Modificat de Rave
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!