Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

ffocus sunt interesat :D Daca te rog, vorbeste cu prietenul tau pentru inca un set pentru Polo 6r (ma rog, fata - spate). Ca si model, m-ar interesa acesta daca se poate face, dar sa fie scris POLO 6R:

post-88353-0-13770700-1352902819_thumb.j

Multumesc anticipat.

Modificat de qwk
Link către comentariu
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ideea este ca ele nu sunt din metallic, sunt din PVC, cu zone aceea de argintiu matte (nu gri). Cell mai bine ar fi sa let vedeti pe masina mea, daca vreti sa va faceti o parere definitive. Oricum, vorbim de 25 de lei...nu va plac let aruncati la cos. :) Din pacate nu se pot face cu doua tipuri de argintiu :(

post-111406-0-73471000-1352967390_thumb.

Link către comentariu

ffocus, eu sunt decis :) In prima instanta credeam ca sunt stickere, dar daca au si ceva consistenta atunci nici nu se pune problema sa nu vreau :) (problema ar fi daca nu-mi plac (din cauza modelului ales de mine) si o sa comand mai multe tipuri..sa nu ne injure prietenul tau :D)

Anyway..eu m-am hotarat pe cele din fata sa scrie doar "TDI Sport Edition" exact cum ai scris tu, iar pe cele din spate sa scrie "Polo 6r" (fara caps). In rest sa fie simple, fara alte chestii.

Link către comentariu

Vreau si eu un set fix asa(daca se pot customiza):

post-12783-0-66391400-1352987479_thumb.j

Categoric, definitiv etc. Vedem pe unde ne intalnim sa-ti dau si banii. Prietenul tau ar trebui sa-si faca cont aici, s-ar putea sa mai primeasca comenzi...

Link către comentariu

Nu vrea alte comenzi, astea 2-3 seturi si gata :)) Repet, ideea nu a fost de a face o afacere, doar de a ajuta cativa colegi care vor protectie pentru iarna ce vine, la un pret decent. Astept dimensiunile pe PM, pentru Polo 6r si Golf 6.

Link către comentariu

Daca il incurcam cu ceva mai bine lasa. Adica nu vreau sa apara probleme sau ceva de genul la munca din cauza noastra.

Daca e totul ok iti trimit maine dimensiunile, desi ar trebui sa fie aceleasi ca la Jetta.

Link către comentariu

In seara asta am avut prima neplacere cu masina. Un zbarnait/barait, numai la relanti, undeva in zona din spatele torpedoului, ce s-a mentinut pana ce temperatura a ajuns la 90º...

ps: mai am de primit dimensiunile de la un coleg si trimit in lucru protectiile :)

Link către comentariu

Deci ma scoate din minti chestia asta...ce tampenie, incepe surubareala si mersul prin service la nici 4000 km.

Link către comentariu

Neah asta e plastic si e in masina. La mine faceau zgomotul asta ochelarii in suport tre' sa-i pun intr-o anumita pozitie cu lentilele in sus sau in jos (nu mai stiu exact) ca sa nu zornaie.

Nasol daca nu se poate rezolva din exterior problema (adica fara sa desfaci bordul), cel mai naspa e ca eu nu as avea incredere in mesterii din reprezentanta asta e munca migaloasa si trebuie facuta cu f multa grija ca sa nu te trezesti cu alte zgomote dupa aia. Mai ales fara sa fiu prezent.

Link către comentariu

S-a rezolvat, erau conductele de combustibil care trec pe sub podea in dreptul pasagerului. Multumesc Circoloco pentru link, pentru ca l-am directionat pe mecanic direct la problema :) Operatiunea a durat 10 minute si nu a costat nimic. Ce nu inteleg, ei nu au testat masina si la ~0 grade? E clar ca este un defect de proiectare, pentru ca nu vad cu as fi putut genera eu acea vibratie...

Link către comentariu

Nu ai pentru ce. Mi-a facut si mie o data pe accelerare, imediat dupa ce am pus anvelopele de iarna. Am zis ca au contribuit la a mai da vibratii in plus. Acum s-au asezat si nu mai sunt probleme dar cand am timp merg sa o rezolv si eu, preventiv.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Da, am inteles ca sunt de Golf 5. Nici nu stiu ce sa fac...sa trec pe 17", sa nu trec... Apreciez prea mult confortul pe care il am acum, iar anvelopele de iarna nu as vrea sa le mai dau jos de pe table.

Link către comentariu

Sunt modelul Magny Cours 16". Mai exista o versiune pe 17", Namib.

Cand primeaza confortul eu zic ca nu merita sa te gandesti la jante de 17". Mai ales ca atrag si costuri mai mari, in primul rand la anvelope si apoi macar niste arcuri sport oem, altfel masina arata foarte ridicata.

Link către comentariu

Hmmm...tempting...

"Dear Mr. Marius Mihail, Good day!

I am glad to get your email about our Jetta headlight!

Yes, this headlight is fit to 2011-2012(2013) new Jetta which with halogen standard headlight!

For one set with HID canbus kit shipped to Romania, Western union total cost is $660 via HKEMS ; $731 via DHL .

I hope I can help you to get a good headlight for your car! Thank you very much!"

Transportul mi se pare grav, de la 450$ la 660$... :censur:

post-111406-0-43161400-1354533632_thumb.

post-111406-0-70199600-1354533632_thumb.

Link către comentariu

Primele arata foarte bine. Pretul e cam mare din cauza transportului, dar asta e...

Sent from the 

Link către comentariu

Primele chiar sunt oem-look :D .

Am vazut cel putin 4 Jetta 6 cu xenon in ultima saptamana, de la 0 acum o luna :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Eu zic sa mai astepti un pic, ca sigur o sa fie aduse si la noi fara sa dai un porcoi de bani pe transport.

Link către comentariu

Da, o sa mai astept, dar ma enerveaza astia de ii vad prin trafic cu csenoane pe Jetta. Ufff ce bine arata...mai ales DRL...

M-am mai enervat azi si la Midocar cand am vazut modelul '2013'. Cotiera reglabila standard, finisaje mai ok la portbagaj, nu se mai vede teava aia de Logan :) Plasticele le-am comadat, 60 de lei, dar cotiera este 800 ron....doar capacul reglabil.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!