Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

Sunt absolut sigur ca reprezentanta (vorbesc de orice service autorizat VW din .ro nu numai de PBN, PBV1, PBA) va refuza sa monteze ceasuri cumparate de pe ebay atata timp cat masina este in garantie...aia de la carsystems macar dau factura si bon fiscal :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

Good point, dar e posibil sa strambe din nas si la un cluster nou luat de pe net. Doar suntem in Ro, unde reprezentanta se crede divinitate :))

Link către comentariu

Daca nu mai accepta nici uleiul tau, mi-e greu sa cred ca accepta sa codeze si sa monteze un cluster. La Nurvil am inteles ca sunt mai permisivi.

Link către comentariu

Circo, in tara sunt multe service-uri autorizate VAG care cu placere iti iau manopera instalare cluster...despre cele 3 service-uri de mai sus... stim cu totii cum sta treaba...nici nu mai e nevoie sa amintim de ele...personal am vorbit la un service autorizat din Ardeal care mi-a confirmat ca pot veni cu cluster-ul meu (cumparat cu factura) ca mi-l vor monta...cu prima ocazie cand ajung prin zona o sa ma duc sa fac operatiunea...e vorba de clusterul R-Line cu BC color de pe carsystems...sper sa se potriveasca si sa mearga...i-am intrebat pe polonezi ce se intampla in caz ca nu se potriveste/merge...mi-au zis ca-l pot trimite inapoi...bine, nu mi-au zis si daca mai imi dau banii inapoi :biggrin:

Modificat de danny2012
Link către comentariu

Daca aveti posibilitatea de a trece la BC color, isi face toti banii. Vazut-pipait-placut :D

Cu atat mai mult daca apar si acele albastre in pesiaj!

Link către comentariu

Am vorbit la Midocar pe Odaii si cel putin acolo nu se poate monta alt cluster, fara sa pierzi garantia... Am gasit in sfarsit o terminatie pentru toba care sa urmeze linia masinii, cat de cat :)

post-111406-0-69043600-1352465425_thumb.

post-111406-0-84332800-1352465430_thumb.

Link către comentariu

Am vorbit la Midocar pe Odaii si cel putin acolo nu se poate monta alt cluster, fara sa pierzi garantia...

Sa pierzi garantia la ce?

Link către comentariu

La instalatia electrica. Daca vii cu orice piesa care nu e cumparata de la ei, iti vor invalida garantia pe partea respectiva.

Link către comentariu

Ti se pare ca mai are / va mai avea garantie pe partea electrica?

Am reusit sa montez singur butoanele, 10 minute de lucru, fara a da fetele de usi jos.

Urmeaza sa montez spre sfarsitul lunii: modulul Bluetooth, courtesy + footwell lights, ESP OFF si TPMS. Cu multumiri b_76_jaf :icon_thumleft:

Link către comentariu

@danny2012: Montarea setului de butoane cu crom nu imi afecteaza garantia, despre restul...mi-e frica sa intreb :)

Update: RCD510, multumiri colegului abc1 si pregatire impotriva bootzilor de snowboard, multumiri mie.

Intr-o nota trista, am aflat ca kitul bluetooth cumparat nu suporta agenda telefonica, dial, etc direct din 510, eu neavand comenzi pe volan, so motherf.....

Am luat 9w2 si trebuia sa cumpar 9w7 (m-a atentionat cineva ca e suspect de ieftin...)

post-111406-0-14996100-1352811069_thumb.

post-111406-0-52930000-1352811069_thumb.

post-111406-0-81985000-1352811069_thumb.

Link către comentariu

Pai si cum te joci cu bluetooth-ul daca comenzi pe volan nu ai, iar pe RCD nu ai direct agenda, apelare si altele?

La ce pret l-ai luat?

Link către comentariu

Asta imi doream eu o data cu instalarea unui kit bluetooth. Sa nu mai fie nevoie sa bag mana in buzunar dupa telefon, in timp ce conduc.

Pretul e mic intr-adevar, era destul de greu sa faca si altele la banii astia. Dar pe viitor, poate faci un upgrade pentru ca iti garnatez ca merita.

Link către comentariu

ffocus, nici nu trebuie sa-i intrebi de restul...crezi ca te va intreba cineva daca ai bluetotth din fabrica sau ti-ai pus tu? ideea e ca footwell lights, door warning lights vor conduce la pierderea garantiei...chiar si rcd510 ala daca nu l-ai pus la service autorizat vw...asa ca d-aia ziceam ca nu te inteleg de ce sa-ti faci griji cu privire ca pierzi garantia la montatul clusterului color r-line

misto protectiile de la usi. de unde le-ai cumparat?

Link către comentariu

Poti sa upgrade-zi doar centrala, de la 9W2 la 9W7, pastrand totul asa cum e si o sa functioneze cum trebuie...

Link către comentariu

@danny2012: eu le-am facut. practic, eu doar le-am desenat si mi le-a taiat un prieten

@rave: asta caut acum, un 9w7, eventual fara cabluri si microfon

@the_ego: da, un retrofit de exceptie :)))

Link către comentariu

Prietenul tau se ocupa cu asemenea protectii sau doar pt tine a facut ? Intreb pt ca m-ar interesa si pe mine.. :)

Nu se ocupa cu asa ceva, dar mai pot apela la el pentru cateva seturi. Pretul ar fi de 25 RON/set si reprezinta doar costul materialelor. Daca te hotarasti, imi spui ce vrei scris pe ele, Polo, Turbo, whatever :))

@rave: asta caut acum, un 9w7, eventual fara cabluri si microfon

aici: http://www.carsystem...rade,id495.html

Esti sigur ca asta imi trebuie?

Ala e dar e mai scump decat tot kit-ul pe care il are el pe masina! :)

Nu este vorba de bani, cum am dat 100 euro, mai dadeam 70 euro, doar ca nu am stiut ce sa cumpar. Am crezut ca, chiar daca este cel mai ieftin, are macar functiile de baza. Pe Mondeo am ales optiunea cea mai ieftina de Bluetooth, tot in jur de 120 euro, dar avea Phonebook, Call Log, etc. Nu mi-am imaginat ca la VW, cel mai ieftin model sa fie doar pe post de speaker.

Link către comentariu

Da, ala e 9W7. Si daca ai restul kit-ului, trebuie sa schimbi doar centrala si atat(adica aia). Poti sa o schimbi cu orice 9W7 si va functiona ok.

Pune poze mai mari cu pragurile, te rog, din ce sunt facute ca arata interesant?

Modificat de Rave
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!