Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da si trebuie alt airbag. In plus comenzile de pe volan nu vor fi functionale daca nu schimbi si calculatorul de coloana.

Link către comentariu

Pai vad ca tot din piele ai si tu... sau mi se pare mie in poza de pe prima pagina? Deci nu-ti trebuie alt airbag ca nu e de TL, daca nu gresesc

In cazul asta daca vrei comenzi functionale iti trebuie calculatorul de coloana

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Trebuie sigur altul. Volanul pt HL e singurul care are airbag-ul diferit. Restul, fie ca vorbim de CL, de GTi sau R au aceleasi airbag.

Link către comentariu

Nu stiu de ce am ramas eu cu impresia ca la CL e la fel cu HL

Oricum la 170 de euro gasesti de GTI/R daca te chinui un pic, eu l-am luat cu 140 ;)

Si la ala sigur nu trebuie sa schimbi airbag-ul ;)

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Frumos volanul asta, dar mi se pare prea sport pentru masina mea.

The_Ego: sa inteleg ca il pot monta, urmand sa pun ulterior calculatorul care sa activeze comenzile? Ma gandesc sa cumpar calculatorul odata cu montarea bluetooth-ului + upgrade la RCD/RNS 510.

Link către comentariu

Da, asta am inteles, trebuie cumparat cu tot cu airbag. Intrebarea era daca il pot monta fara calculator, sau folosind temporar calculatorul meu.

Link către comentariu

Si nici claxonul.

mi se pare prea sport pentru masina mea.

Ia-l tu pe ala sport si ti-l dau p-asta al meu pe el :))

Modificat de Rave
Link către comentariu

Daca cumpar un bord de Golf 6 (5K0920870E), acela care arata masina pe display-ul central cand se deschide o usa, se poate monta pe masina mea? Mai trebuie facute alte modificari? Multumesc

Link către comentariu

da dar trebuie dupa aia codare online la reprezentanta si da sunt ceasuri de bord de jetta 6 high line, nu trebuie sa risti cu cel de golf 6 ca mai mult ca sigur nu se potriveste

Link către comentariu

Cu amabilitatea unui prieten care are cabina de vopsit, m-am riscat sa le vopsesc. Sper sa reusesc maine sa le montez la loc...

post-111406-0-82834800-1352146382_thumb.

Link către comentariu

Da. Partea proasta este ca mexicanii le-au prins in clipsuri, topite pe interior, iar ca sa le scot a trebuit sa curat plasticul ala topit. Piciorusele au ramas, dar ar trebui sa le imbrac in ceva (cauciuc ma gandesc) ca sa intre fit. Vopseaua a iesit foarte bine, am cautat in paleta o nuanta cat mai aproape de ornamentele de pe bord si usi. Au fost degresate, primer, vopsea si lac ceramic mat.

Link către comentariu

Le poti lipi inapoi la loc, adica pui adeziv pe picorusi si gata nu mai scartie si probabil nici nu mai ies intregi...

Abia astept sa va dpoze cu ele montate.

Link către comentariu

Arata foarte bine, sunt multumit de ce a iesit. Am pus pe fiecare piciorus cate un punct de silicon negru, din acela de ramane moale, in caz ca voi vrea sa mai umblu pe acolo. Ce nu am inteles eu, de ce masina a venit cu ele negre? In pliantul masinii apare cu ele argintii, chiar si in varianta Trendline, plus ca este specificat ca este dotare standard. Cand am comandat masina, erau in curte trei Jetta, una Trendline, toate aveau ramele argintii...anyway

post-111406-0-69130200-1352196608_thumb.

Link către comentariu

Eu zic ca aratau mult mai bine negru lucios. Mai bine faceai si trimurile negre.

Link către comentariu

Negru lucios se zgarie si nici nu dadea contrast asa e f f bine. Bravo!

Link către comentariu

Nu cred ca se potrivesc ceasurile de g6. De ce nu iei ceasuri de jetta hl ?

Nu am gasit decat asa http://www.carsystems.pl/jetta-instrument-cluster-premium-mfa-r-line-300km-h-gasoline,id492.html dar eu pe bord am 280 km/h, iar albastrul ala...nu stiu ce sa zic.

Ai gasit pe undeva ceasuri OEM de Highline? Programarea lor la reprezentanta afecteaza garantia?

Link către comentariu

Nu iti plac ceasurile alea ca au acele albastre? Se vad foarte misto...uite aici cum se vad...ecran color...ce daca tu ai doar 280km/h...si eu tot atat am...normal ca programarea lor la reprezentanta nu afecteaza garantia masinii...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!