Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

Imi place mult cum arata volanul de GTI, completeaza perfect interiorul. La exterior iti recomand o bara + grila de GTI, si masina chiar va arata de milioane:

post-50594-0-59620300-1394817145_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Sor!in: multe goodies pe GLI, dar din pacate sunt pe alt continent. Conversia la bara de GLI ajunge la 2000 de euro cu transport inclus...

@Wiki: odata cu varsta incepi sa scazi, 18-17-16, plus ca intotdeauna am avut un fetish cu Atlanta :) La arcuri nu am renuntat, inca.

Link către comentariu

Poti sa pui foarte simplu bara de GTI 6, si se va potrivi fara probleme, iar rezultatul final este unicat. :)

Link către comentariu

Oo doamne ! Eu am atlanta si as fi vrut sa scap de ele ! Alea cu fete polishate mai merg dar astea vopsite sunt teribileee :))

Link către comentariu
Master_Blaster

Ar merge o conversie cu fata de G6 combi pt unicitare dar cred ca e f scumpa, dar bara de gti tot nu o sa se pupe fara modificari.

Link către comentariu

Am vazut un Caddy '13 cu bara fata de Golf R si am crezut ca se va potrivi si pe Jetta fara alte modificari.

Link către comentariu

Am vazut un Caddy '13 cu bara fata de Golf R si am crezut ca se va potrivi si pe Jetta fara alte modificari.

Si eu fix la asta ma gandeam

Din pacate se pare ca nu se potrivesc deloc

post-106003-0-22792200-1394875255_thumb.

Modificat de redeye
Link către comentariu

Nope. Taiate ambele, facut din doua una singura, lipitura in plastic intarita cu plasa, grund si vopsea. E mai ieftin, oricum, decat sa aduci o bara de GLI ce-i drept...

Link către comentariu

De unde sa o aduci? Nu poate fi comandata la reprezentanta in Romania bara fata de GLI?

Link către comentariu

Bara completa cu proiectoare, grile si tot ce trebuie? Cat a costat?

Link către comentariu

Era bine ! Pai "coaja" gli costa cat aia normala, grila centrala e mai ieftina cu vreun milion decat cea hl, cea inferioara e 318, grila project buc 98 lei , suport proiect 32 lei buc, buza bara fata 318 lei, imi mai trebuie proiectoarele si bucata de sub bara dintre scut si bara care e vreo 700 lei, iar proiect 380. Alea inca nu

Modificat de Wiki
Link către comentariu

stiu pe cineva care o sa vanda proiectoare din astea de care vrei tu :).

esti sigur ca nu se potrivesc grilele de GTi? aia de jos si alea de la proiectoare zic.

Link către comentariu

E vorba de baiatul prunaionutz ? Inafara de proiectoare nu se mai potriveste nimic !

Link către comentariu
  • 2 months later...

In drum spre casa, mergand pe o straduta ingusta, cu geamul coborat, am auzit un fel de carait la schimbarea din 1a in a 2a. Se aude exact in momentul in care, cu ambreiajul apasat, scot din viteza intai pentru a trece in a 2a. Ce poate fi?

La trecerile intre alte trepte nu se aude nimic si nici nu stiu de cand a aparut zgomotul, foarte rar merg cu geamul coborat.

Link către comentariu

eu am observat acest carait intre a 2a si a 3a...la fel cand apas ambreiajul si scot dintr a2a

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ready for the (mountain) bike  :unsure:

pana la urma, merita banii si o reglabila...

post-111406-0-89615600-1401877658_thumb.

Link către comentariu

mda... de ceva timp am un vis pervers....  :winter: .... ma mananca sa ii pun si eu reglabila, la vagon.....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!