Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

Fiecare are plusuri si minusuri.

La senzori ai acel semnal sonor, iar la camera realmente vezi ce e in spate. Te obisnuiesti usor si ajungi sa te uiti la ecran doar cand stii ca mai e putin sau chiar o poti folosi la unele manevre (ma refer la varianta simpla fara acel ghidaj care se modifica in functie de viraj).

Camera ajuta si la iesirea din parcare datorita unghiului mare.

Cea oem reda bine distantele in spatiu.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

Trebuie luat in seama ca la senzori,acel piuit e in functie de distanta. Cand ajunge in zona "rosie" bipaie lung sa te avertizeze sa opresti dar tu ai un spatiu de manevra de 15-20 cm aproape. Adica nu e foarte exact cum ai tu acolo.

Link către comentariu

Sau ai in spate niste balarii si senzorii urla...pe camera vezi ca e doar niste iarba si stai linistit...eu am si senzori si camera

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

si uite-asa dai cu bara in toate balariile. iar acum vreo 3-4 luni, in minunatul sector 4, intr-un loc de parcare ce "in fund" avea balarii era si un gardulet de 15-20 de cm. in oglinda balarii, aia piuiau ca dracu', zic hai totusi sa ma dau jos sa ma uit. probabil as fi dat doar cu fusta dar tot nu mi-ar fi convenit...

oricum cea mai buna solutie, cea ideala, e sa le pui pe ambele. ai vazut, apare imaginea camerei si intr-o laterala senzorii fata spate.

Modificat de Jetta20tdiHLDSG6
Link către comentariu

Am decis sa folosesc un opritor, avand in vedere ca vreau sa rezolv problema doar pentru parcarea de la bloc.

Plus ca este util si in cazul in care parcheaza altcineva acolo  :D

post-111406-0-13718200-1374829583_thumb.

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

opritorul asta mi se pare o inventie atat de geniala incat nu inteleg de ce nu se foloseste la toate parcarile amenajate :)

dar asta nu iti rezolva problema cand parchezi in alta parte :)

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

@F l o r i n: am gasit adanc in mine puterea de a ignora acel bec din bord, daca tu nu vrei sa ma ajuti sa scap de el...  :hainoroc:

@Jetta20tdiHLDSG6: da

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

pacat, banuiesc ca nu poti infige 4 stalpi in pamant si un acoperis de tabla.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Spalata si incaltata pentru iarna.

din pacate, trecem la bocancei.....

Link către comentariu
  • 3 months later...

daca nu bagi cateva energizante (....sau o palinca buna) sa mearga singura lopata... la primavara o mai vezi la fata.... odata cu ghioceii.... :lol:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!