Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

• 2 weeks later...
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am reusit sa montez singur butoanele, 10 minute de lucru, fara a da fetele de usi jos. Emblema TSI...nu stiu ce sa zic, pe langa faptul ca mi se pare ca am pus-o perfect stramba, caracterele sunt mai mici decat Jetta...

@Master_Blaster: Cat spuneai ca vrei pe literele TSI? :icon_redface: Sunt cu acelasi caracter scrise ca Jetta?

@danny2012: Nu, esteTrendline.

Urmeaza sa montez spre sfarsitul lunii: modulul Bluetooth, courtesy + footwell lights, ESP OFF si TPMS. Cu multumiri b_76_jaf :icon_thumleft:

post-111406-0-15174900-1349430416_thumb.

post-111406-0-48651000-1349430416_thumb.

Link către comentariu

mergea si butonul deschidere portbagaj schimbat cu cel cromat, asta in caz de nu ai facut o ca nu se vede in poza, tot colegul Jaf are, am comandat si eu toate butoanele de geamuri plus portbagaj de la el, astept coletul :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Am si eu ramase pe undeva literele de pe portbagaj daca nu le mai gaseste Mihnea.

Ne putem intalni odata sa le iei daca le vrei. Eu oricum nu fac nimic cu ele... Ce mai ai in plan acum? :)

Link către comentariu

suuuuper tare schimbatorul de viteze, asa vine la TSI? Daca as gasi acest model l as schimba ca al meu la TDI arata penibil cu bila aia ca la masinile din anii 60 :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

@Rave: Numarul meu de telefon este 0740209916. Imi dai un semn cand ai chef si ma deplasez rapid. In plan...scrie mai sus, mici modificari. Dupa vacanta urmeaza un RNS si neaparat bancheta spate cu cotiera. La exterior nu modific nimic, va ramane stock look. /e prea frumoasa :icon_cheesygrin:

Mai da m-ati disperat cu schimbatorul ala, ce are asa special? Pune o poza sa vad cum ai tu.

Link către comentariu

Am si eu ramase pe undeva literele de pe portbagaj daca nu le mai gaseste Mihnea.

Ne putem intalni odata sa le iei daca le vrei.

Multumesc pentru litere. Perfect fit!

Intr-o nota mai trista, azi dimineata am observat ca masina nu are indicator pentru nivelul lichidului de parbriz. Va rog, spuneti-mi ca este stricat al meu, nu ca este optional....

Link către comentariu

Se poate face retrofit ca la G5 si 6 si eu vroiam si am cam renuntat la idee, nu e complicat dar nu ma mai intereseaza, daca vrei am senzorul nou.

Link către comentariu

Se poate face retrofit ca la G5 si 6 si eu vroiam si am cam renuntat la idee, nu e complicat dar nu ma mai intereseaza, daca vrei am senzorul nou.

Cat de complicat este? Ce implica in afara de senzor?

Felicitari pentru achizitie ! Am si eu una la fel ca a ta, 1.2 TSI la care am facut cateva modificari.

Topic : http://vwforum.promo...a-12-tsi-105cp/

Faine modificarile. Masina se indreapta spre un stil OEM+, ceea ce imi place.

Multumesc!

In alta ordine de idei, in weekend am renuntat putin la confortul masinii... :icon_cheesygrin:

post-111406-0-90486700-1350377717_thumb.

post-111406-0-29271700-1350377718_thumb.

Link către comentariu

Bun, deci o sa traiesc si fara senzor de lichid parbriz. Momentan nu am niciun greieras si nu as demonta jumatate de masina pentru senzor.

Intrebare: m-am jucat azi putin cu meniul MFD si daca adun cat am mers pana acum, cu ce imi afiseaza la intervalul de service (2.480 km + 27.500 km), rezulta ca am revizie la 30.000 km... Nu ar fi trebuit la 15.000 km?

Link către comentariu

Nu neaparat. Ai interval de service LongLife, adica 30.000km/ 2ani. Ai doua variante fie il transformi in interval fix si va fi 15.000km/1 an fara sa mai fie nevoie sa bagi ulei LL (reprezentanta ti-l baga pe gat la 91lei litrul)sau il lasi cu LongLife cu mentiunea sa schimbi totusi filtrele de aer si polen intr-un an pentru ca aerul din Bucuresti e foarte poluat.

Uleiul LL folosit de VW ar trebui sa tina peste 20.000km si eu te sfatuiesc in directia asta. Depinde si cat de mult mergi, cum mergi desi eu nu vad problema de ce un ulei corespunzator, pus intr-un motor cu specificatie de LL sa nu fie bun pentru simplul motiv ca suntem in Ro.

Vezi ca de la reprezentanta ti se va zice ca nu e valabil LL in Ro si ca vei pierde garantia daca nu il faci la un an.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Eu iti recomand totusi sa nu tii nici uleiul LongLife mai mult de 15000km... e totusi LL comercializat pentru Romania...

Oricum nu am fost atent daca ai garantie, ca daca ai oricum nu te lasa reprezentantele sa-l tii 30000km, asta doar in Vest se poate accepta ;)

Intervalul de service se schimba cu VCDS

Link către comentariu

Ce are uleiul LongLife luat chiar din reprezentanta? Ajung sa platesc mai mult decat pentru un ulei obisnuit si tot sa il schimb ca pe unul normal. E magarie. Mie nu mi-au schimbat intervalul cand am facut revizia la PBN, dar au avut grija sa imi bage longlife, ok atunci o sa il folosesc longlife ca nu ii las sa ma fure in halul asta.

Mai simplu il iau din Germania ca sa fiu sigur ca e ceea ce trebuie http://shop.ahw-shop.de/vw-golf-5-1k/fluessigkeiten/motoroel/longlife-iii-motoroel-5w30?c=1087

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

LongLife il schimbi la 15000km, iar celalalt la 10000km (la mine oricum nu exista varinata asta, cu normativ 507.00)... Eu tot timpul am procedat asa, chiar daca nu am mai avut masina in garantie... Nu tiu daca pentru cateva sute de lei merita sa risti... parerea mea

Exact cum mai aud ca nu schimba unele filtre, doar le curata... Hai sa fim seriosi, nu e o avere pretul unui filtru... nu vrei sa-l schimbi la reprezentanta ca poti ajunge si la pret triplu fata de orice alt magazin de peiese (daca mai pui si manopera), dar nu cred ca e mare filozofie sa-l schimbi singur... In afara de motorina, eu niciodata nu tin filtrele mai mult de 10000 km, mai ales ca 70% din km ii fac in capitala noastra draga

Link către comentariu

Am sunat la ei sa intreb ce si cum, un domn foarte amabil mi-a spus ca "asa e unele", ceva stock pentru Germania, etc, etc. Long story short, ma prezint la ei (dureaza 5 minute) sa-mi modifice intervalul la 15.000 km sau 1 an. Oricum nu as fi mers in veci 30.000 km. Masina am inteles ca are 4 ani garantie, dar nu am putut afla exact ce componente sunt acoperite si cat timp...e o ceata totala.

Link către comentariu

Garantia de 4 ani e de fapt o garantie de 2 ani fara limita de km pentru autoturismele de transport persoane + o garantie suplimentara de 2 ani, sub conditia si pana la limita unui rulaj maxim total de 120.000 km.

ffocus, scrie pe certificatul de garantie la punctul 3 ce componente sunt acoperite si cat timp

Link către comentariu
nicusor_pintilie

Salut , te felicit pentru alegerea facuta , masina este foarte frumoasa ii da bine vopseaua alba , interiorul e bestial parerea mea e ca nu ai nimic de schimbat la el dar de ce ai ales 1.2 tsi ? Cati caiuti are :) ? Sa ai grija de ea ca e o bijuterie Drumuri Bune...

Modificat de nicusor_pintilie
Link către comentariu

Multumesc, la fel si tie! Da, am fost si eu incantat de cum arata alba, desi am fost putin nelinistit, neavand unde sa o vad live inainte de a da comanda. De ce am ales 1.2 TSI? Sincer, nu as putea sa-ti spun motivul exact, dar se afla undeva printre astea:

- nu am mai vrut diesel (6 ani de Ford TDCI mi-au iesit pe nas (sa nu fiu nesimtit, ultimii 2 ani, primii 4 ani a mers impecabil))

- am zis sa merg si pe drumul "motor mic, poluare redusa, etc"

- mi-a fost laudat de cei de la Midocar

- test-drive cu un G6 1.2 TSI (mentionez ca nu sunt genul care depaseste din scurt sau sa vreau sa fiu primul la urmatorul semafor)

Am mai testat Ford Focus, Opel Astra si Chevrolet Cruze, dar cand m-am suit in Jetta si am inchis usa...well, am zis ca asta trebuie sa o am. Fostele mele masini au fost (toate noi) Fiat Punto HGT, Peugeot 206 1.6, Ford Focus 1.8 si Ford Mondeo 2.2 TDCI. Pana acum sunt extrem de multumit de masina si ma felicit in fiecare zi de alegerea facuta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!