Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

Au spus ca ma contacteaza cand ajung... Sper sa nu dureze ca la plasticele de portbagaj.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

la cum se prezinta masina acum, mie imi pare ca da..... alte jante, etc... poate... altfel, pare un Batmobil....

ce a pus Rave, pare ok.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Spoilerul spate merge, dar pt fata mergi pe ce a pus Rave.

Sent from my ApfelPhone

Link către comentariu

Nu mai merg pe nimic, m-am linistit. :)

Spoilerul spate este muuult prea agresiv, iar pentru fata nu imi place ideea de a aplica ceva peste bara originala...se vede ca un rahat.

Ori bara completa de GLI, ori nimic.

Link către comentariu

Marius , buzele alea stii cum se duc dracu ? Imediat ! Iar referitor la gli ma gandeam si eu, dar nu coata grilele si proiectoarele cat costa bara !!! E cu dua intors treaba . Eu si asa trebuie sa schimb bara fata si as intreba la asigurator sa plateac diferenta care este infina sigur, dar grile proiectoare etc, costa o galagie de bani !

Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva cu schema pinilor de la mufa blocului de lumini?

Cod motor CBZB, cu proiectoare.

Multumesc.

Link către comentariu

Ai raspuns pe PM. PDF e prea mare sa-l uploadez aici.

Link către comentariu

Te am vz acum 5 min la bobocica.

Send from my Sony Xperia S

Link către comentariu

@robi_zet: pe viitor da un semn, sa te vad si eu :)

Schimbat becuri no-name cu Philips. Diferenta este uriasa, dar si pretul este pe masura.

post-111406-0-37207300-1373815291_thumb.

Link către comentariu

Embleme piano-black :) Fata imi place, de spate nu stiu ce sa zic...poate ar da mai bine cu fundalul alb?

20130716_145600.jpg

20130716_145618.jpg

Link către comentariu

Oare as putea monta senzori acustici spate ca la Skoda? Locul meu de parcare are un mare zid de beton la spate, iar ieri era sa ma proptesc putin in el.

Nici degetul nu mai incapea intre bara si zid  :mellow:

post-111406-0-49567700-1374660332_thumb.

post-111406-0-81482000-1374660332_thumb.

Link către comentariu

eu zic sa'ti montezi camera si sigur il vei vedea ! nu are rost sa te complici cu senzorii.. nu'mi zi ca am vazut in gl un b5 cu 8 senzori pe spate... sa caut poza si o postez =)))) ma strica rasul . pui camera si gata , cred ca era vreo 400-500 lei oem. cu senzorii dai gauri aiurea e frectie s'ar putea sa nu'i asezi klumea sa nu transmita semnalul klumea in ecran ... (detalii foarte mari nu cunosc ), dar sigur nu va iesi o treaba prea smart !

Modificat de bosseby
Link către comentariu

Ii poti monta in bara, bara are deja pe dinauntru semnele unde se monteaza senzorii...mai simplu e cum a zis bosseby, cu camera, avand in vedere ca ai deja RNS315 care are intrare video pentru camera

Link către comentariu

dany ideea era ca el voia acustici ca la skoda,adica bagati in "fusta" aia de jos, la masina. iar daca vrea sa vada bordurile , camera e cea mai indicata ! 

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

eu n-as alege niciodata camera in locul senzorilor fata/spate pentru simplul motiv ca sezonrii simt foarte bine si colturile dreapta/stanga.

dar fiecare alege ce vrea. camera nu bate acolo si nici nu urla la tine pe masura ce te apropii.

Link către comentariu

Ambele variante sunt bune, ambele sunt cam la acelasi pret, va trebui sa ma gandesc ce anume aleg.

Ideea este ca nu imi dau seama cum voi aprecia, in varianta cu camera video, distanta exacta.

La cei acustici stii ca atunci cand semnalul este continuu, te opresti si aia e, la camera o sa vad un...zid.

Acum ma ajut de acel stalp  :D dar din cauza ca locul este putin in panta, oprirea la fix este "dificila", nu prea am marja de eroare.

post-111406-0-24475600-1374668915_thumb.

Link către comentariu

am  vazut la mai multi o metoda de amortizare la parcarea la zid.....o anvelopa pusa pe zid  :biggrin:

LE : in sprit de gluma uite

alta metoda super ieftina  Modificat de adyteelo
Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

sau un balon legat cu ata de bara masinii :)

Link către comentariu

Senzori nu camera.

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

+1 pentru senzori. Daca nu te uiti la ecran cand dai cu spatele ai sanse mari sa lovesti ceva, de bine de rau, senzorii aia "tipa" si te opresti chiar daca te mai uiti in oglinzi, fata etc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!